Cégek

Különleges helyszínt keres rendezvényének? Legyen az konferencia, csapatépítés, jutalomút, segítünk!

Érdekel

Oldal

Cégek részére

Tisztelt Cégvezető!

Bizonyára Ön (vagy megbízott munkatársa) is rengeteget gondolkozik, amikor egy több napos céges rendezvénynek keres ideális helyszínt. Legyen szó egy konferenciáról, csapatépítésről, a legkiválóbb munkatársak vagy a legnagyobb partnereik munkájának elismeréséről, fontos, hogy az utazás a szakmai program mellett különleges legyen, és olyan egyedi programokat is nyújtson, amire még sokáig emlékeznek a résztvevők.
 

Miért egy hajóút az ideális választás?

•    mert egy hajó már önmagában is különleges
•    mert biztosítható a különterem néhány főnek és akár több száz főnek is
•    mert a rendezvényhez a legmodernebb technikai felszereléseket is biztosítani tudjuk
•    mert a kávészünettől az elegáns gálavacsoráig bármi megvalósítható
•    mert biztosítható, hogy minden meghívott teljesen azonos kabint kapjon, vagy az, hogy kiemelten fontos vendégei magasabb szintű ellátásban részesülhessenek.
•    mert a rendezvénye résztvevői minden igényét kielégítik a hajó szolgáltatásai: a wellnesstől a diszkóig, a szivarszoba nyugalmától a medence melletti mókás vetélkedőkig minden egy helyen van.
•    mert egy hajóról nem lehet „ellógni”
•    mert a kikötőkben nemcsak a standard városnéző túrákon vehetnek részt, hanem játékos csapatvetélkedőkön, kincskereső-programokon vagy bármilyen teljesen egyedi eseményen.

Irodánk a hajók és a hajóstársaságok alapos ismeretével és sokéves tapasztalatával segít Önnek kiválasztani a megfelelő hajót, útvonalat és programot. Természetesen az utazással kapcsolatos minden egyéb részletre is odafigyelünk: a repülőjegyfoglalástól, a transzferek, programok és kirándulások megszervezéséig, a vízumok ügyintézése és a biztosítások megkötése mellett a legapróbb és egyénre szabott kívánságokig, ami tartalmazhatja a konferencia résztvevőinek értesítését, megfelelő tájékoztatását, hostess vagy tolmács biztosítását, stb.
 
Biztosak vagyunk benne, hogy Ön a saját szakterületén kiváló, ezért fontosnak tartjuk, hogy céges rendezvényén Önnek csak a szakmai szempontokkal kelljen foglalkoznia, a többit nyugodtan bízza ránk! Akár 2, akár 202 főt szeretne egy hajóúttal meglepni, keressen minket!

Ajánlatkérés