Cégek

Különleges helyszínt keres rendezvényének? Legyen az konferencia, csapatépítés, jutalomút, segítünk!

Érdekel

Hajótársaságok Royal Caribbean Anthem of the Seas

Anthem of the Seas

Hajótársaság:Royal Caribbean
Emeletek száma:16
Súly:167 800 t
Hossz:348 m
Sebesség:22 csomó
Utas kapacitás:4 180 fő
Fedélzeti térkép: térkép megtekintése
Az Anthem of the Seas az amerikai Royal Caribbean International egyik legnagyobb és legújabb, minden bizonnyal leggrandiózusabb hajója. A német Meyer Werft által épített Quantum-osztályú tengerjáró neve nem véletlenül himnikus. Hatalmas, gyönyörű és mindennel felszerelt óceáni cirkáló ez, ami nemcsak a szlogen szerint nem a régi nótát fújja, hanem minden hangjából az új idők himnusza csendül fel, ahányszor csak elhagyja New York City kikötőjét vagy behajózik a Bahamákra.

Játék és szórakozás, szórakozás és játék minden mennyiségben, végeérhetetlenül és végeláthatatlanul. Az Anthem fedélzetén olyan dolgokat találsz majd, amik a világon sehol és semmilyen óceánjárón nincsenek. Egyedülálló tengeri szórakoztatókomplexum ez, aminek egyszerűen nincs párja a hét óceánon.

A tízméteres szuper sziklamászófal csak a kezdet, az igazi játék az eredeti Wave Loch Flowrider szörfszimulátorral indul és a RipCord by iFly ejtőernyőszimulátorral folytatódik - és ne valami videójátékra gondolj, hanem valódi hullámokra és igazi szélcsatornára! Ez persze még nem minden, a hajó tetején egy emelődarura szerelt körpanorámás üvegkilátó is van, a North Star, ami majdnem 100 méterrel a tengerszint fölé emelkedik veled, hogy onnan gyönyörködhess egy olyan látványban, amiben még sosem volt részed. Itt aztán nem lesz hiány élményben és adrenalinban!

A SeaPlex mókaközpont közepén egy hatalmas görkoripályát találunk, amin meghatározott időpontokban korcsolyázni, máskor kosárlabdázni, megint máskor dodzsemezni(!) lehet, aztán cirkuszi mutatványokat tanulhatsz valódi artistaoktatóktól. Ja, és még egy igazi food truck is benne van, ha megéheznél. A Two70° egy lélegzetelállító és innovatív, többfunkciós helyszín, ami hatalmas, három szint magas üvegfalaival 270 fokos panorámát nyújt és közösségi tér funkcióján túl sokféle műsort is láthatsz benne a performanszoktól a fényfestéseken át a digitális vetítésekig. Mindezek mellett szinte felesleges megemlíteni, hogy természetesen színházat is találsz az Anthem fedélzeten, ahol minden este Broadway-szintű előadásokkal örvendeztetnek meg.

Bár az Anthem of the Seas a játékról és a szórakozásról szól, de 19 éttermével a gasztronómiában is felveszi a versenyt nemcsak bármely hasonló méretű óceánjáróval, de a legtöbb világváros éttermeivel is. A fine diningtól a bisztrókonyháig, a pizzától a sushiig, a fagylalttól a fánkig, a szolár bisztró egészségtudatos menüiig és Jamie Oliver olasz finomságaiig - mindenki megtalálja a kedvére valót.
 

Hol fogsz aludni? A kabinok

Az Anthem fedélzetén 2090 szálláshely található, amiből 1570-hez tartozik erkély, 147 külső ablakos, 373 pedig virtuális balkonnal felszerelt. 34 kabin kerekesszékkel közlekedők számára akadálymentes, 16 családok számára összenyitható, 28 pedig egy fős stúdió. A kabinok az iparági átlagnál jóval tágasabbak, modern berendezésűek, mind televízióval, széffel és hajszárítóval felszereltek. A szállások az alábbi alapvető kategóriákba tartoznak.

Belső kabin
Az Anthem fedélzetén a belső kabinban utazók is úgy érezhetik, van erkélyük. Egyedülálló és innovatív megoldás a virtuális balkon, amely nem más, mint a padlótól a plafonig érő nagyfelbontású képernyő, amely valósághűen hozza be a kabinba a gyönyörű óceáni kilátást. A kijelzőkön élő adás megy, vagyis esős időben esőt, éjszaka pedig sötétséget látni rajtuk, és természetesen a hullámok hangja is hallgatható. A belső kabinok 15 négyzetméteresek és számos közülük családok számára összekapcsolható.

Külső kabin
Aki nem szeretne lemondani a valódi óceáni kilátásról, de erkélyre nem tart igényt, annak kielégítő választás a külső kabin, amelyeket nagyméretű ablakokkal szereltek fel. A kabinok területe 17-29 négyzetméter között változik, a legjobb kilátást és elhelyezkedést a Superior és a Large alkategóriájú külső kabinok kínálják.

Erkélyes kabin
Az erkélyes kabin a valódi óceáni élményt hozza be a tengeri utazó közvetlen életterébe. A balkon nemcsak azért jó, mert bármikor kimehet az ember, hanem azért is, mert reggel kitárva az ajtót, azonnal balzsamos tengeri levegő önti el a kabinteret. Aki egyszer ilyen kabinban utazott, többé nem elégszik meg kevesebbel. Ezek a szállások két változatban elérhetők. Az Deluxe 17 négyzetméteres beltérrel és 7 négyzetméteres balkonnal rendelkezik, míg a Superior 19 négyzetméteres belteréhez 4,5-11 négyzetméter között változó alapterületű erkélyek tartoznak.

Kislakosztály (Mini-suite)
Az erkélyes kabinok élményét és kényelmét tovább is lehet fokozni. A kislakosztályok alapterülete nagyobb, berendezésük még bőségesebb, az erkélyeken pedig kényelmesen meg is lehet ebédelni. A fürdőszobák márvánnyal díszítettek és ezekben már fürdőkádat is találunk. A Spa alkategóriájú kislakosztályokban mindezen felül esőztetős zuhanyfej és szeparált toalett található.

Lakosztályok (Suite)
Az Anthem fedélzetén 7 alkategóriában találunk lakosztályokat különféle méretben és elrendezésben. Közös vonásuk, hogy mindegyik rendelkezik a hálótértől szeparált, kanapéval ellátott nappalival és luxus felszereltségű fürdőszobával. A lakosztályvendégek számos extra szolgáltatást kapnak, többek között szeparált VIP-részlegen étkezhetnek és elsőbbségi fel- és leszállásban lehet részük minden kikötőben.

A legérdekesebbek a Loft lakosztályok, amelyek két szint belmagasságúak, de egylégterűek, az ágyat pedig egy galérián helyezték el bennük. A legnagyobb lakosztály a 8-dik fedélzeten elhelyezkedő, 150 négyzetméteres Royal Loft Suite, amihez három erkély is tartozik, amelyek összterülete nagyjából 55 négyzetméter. Aki rászánja magát, hogy itt szálljon meg, annak valóban királyi luxusban és lélegzetelállító panorámában lesz része, mintha csak ő uralkodna az óceán fölött.

Családi lakosztály
A családi szállások alapgondolata, hogy alkalmasak legyenek az idő közös eltöltésére, ugyanakkor arra is, hogy félre lehessen bennük vonulni. Számos változatban kínálják őket, egyesek egy kislakosztály kibővített változatai és öten férnek el bennük, mások viszont egy stúdió, egy kislakosztály és egy külső kabin hármasának összekapcsolásával jönnek létre, ezekben akár tíz fő is kényelmesen elfér, az összenyíló erkélyek pedig kiváló kikapcsolódási lehetőséget biztosítanak a család minden tagjának.

Szóló kabin (Studio)
Az egyedül utazók hosszú időn át arra kényszerültek, hogy magasabb árat fizessenek az utazásért, csak mert magukban járják a tengert. Azért, hogy a szóló utasoknak kényelmesebb és olcsóbb legyen a kikapcsolódás, az Anthem fedélzetén 28 egyszemélyes stúdiót alakítottak ki, amelyek között egyedülálló módon erkélyesek is vannak. A 10 négyzetméter körüli kabinok egy ember számára kényelmesek, normál méretű ággyal és bőséges tárolóhellyel rendelkeznek.
 

Mikor válaszd ezt a hajót?

Ha a szó pozitív értelmében telhetetlen vagy, az Anthem neked épült! Bulizó fiataloknak, családoknak és nászutasoknak egyaránt tökéletes. Túlzás nélkül állítható, hogy a fedélzeten minden van és még az is, amire nem is gondoltál. Hatalmas és gyönyörű tengerjáró, ami mindenkinek számos meglepetést tartogat és az utazás minden napját életed egyik legjobb napjává teszi. Ha szereted a kalandot, a játékot, az önfeledt szórakozást, az aktív pihenést, a szépséget és a kikapcsolódást, életre szóló élményben lesz részed az Anthem of the Seas fedélzetén.
 

Az Anthem of the Seas kiemelt szolgáltatásai

•    16 étterem, köztük Izumi és Jamie Oliver
•    10 bár és kávéház
•    Wave Loch Flowrider szörfszimulátor
•    RipCord by iFly ejtőernyőszimulátor
•    SeaPlex szórakoztatóközpont
•    North Star 100 méter magas emelős körpanorámás üvegkilátó
•    dodzsemezési és görkorcsolyázási lehetőség
•    cirkusziskola artistaképzővel
•    videójátékok
•    aquapark
•    sziklamászófal
•    diszkó és éjszakai klub
•    fedélzeti úszómedencék és pezsgőfürdők
•    üvegezett napozó
•    moziterem
•    Broadway-stílusú színház
•    művészeti galéria
•    hatalmas Fitness, Spa&Wellness részleg masszázsszalonnal Anthem of the Seas hajóutak