Cégek

Különleges helyszínt keres rendezvényének? Legyen az konferencia, csapatépítés, jutalomút, segítünk!

Érdekel

Carnival Dream hajó

Hajótársaságok Carnival Cruise Lines Carnival Dream

Carnival Dream

Hajótársaság:Carnival Cruise Lines
Emeletek száma:15
Súly:130 000 t
Hossz:306 m
Sebesség:23 csomó
Utas kapacitás:3 646 fő
Az egy dolog, hogy egy hajó innovatív és modern, de egy egész hajósorozat nyitó tagjának lenni azért mégiscsak különleges megtiszteltetés! A Carnival Dreamnek pedig ez jutott osztályrészül, hiszen testvérhajóit mind róla mintázták, és nem is véletlenül: ez tényleg egy minden szempontból tökéletesen sikerült jármű.
 

Szórakozás a fedélzeten

Hogy mi is teszi olyan nagyon különlegessé a Carnival Dreamet? Nem más, mint a változatosság, amely a hajó minden szegletében jelen van. Az Alchemy Bar és az Ocean Plaza egyrészt elsőrangú koktél bárok, de akkor is tökéletes választásnak bizonyulnak, ha érdekes és szórakoztató programot keresel estére. A WaterWorks vízi csúszdaparkban a legkomolyabb felnőttekből is előjön a gyermek, és egész napokat lehet eltölteni ebben a fedélzeti aquaparkban.
 

Pihenés – hogy legyen hely az új élményeknek

A Carnival Dream fedélzetén olyan nagy mennyiségben fognak érni az új élmények, hogy az szinte már szédítő. Az ilyen ingergazdag környezetben pedig kiemelten fontossá válik a pihenés, a saját testi-lelki békéd érdekében. Térj be hát a spaba egy ellazító masszázsra, vagy egy frissítő arcpakolásra, utána pihenj a medenceparton a vidámság hangjai között. Ha tökéletes nyugalomra vágysz, akkor pár órát tölts el a Serenity Adult Only Retreatben, és szellőztesd ki a fejed, hogy aztán annál jobban essen majd a fülednek a boldog gyerekzsivaj.
 

Kabinok és lakosztályok

A Carnival Dream fedélzetén rengeteg különböző szoba közül válogathatsz, a szerény és komfortos belső kabintól kezdve egészen a, a stílusos privát erkéllyel rendelkező tágas lakosztályokig mindenféle lehetőséget találsz majd. A lényeg, hogy döntsd el, melyikre tudnál a leginkább otthonként tekinteni, hiszen az út során a hajónak ez a kis szeglete csak a tiéd lesz. Válaszd ki a hozzád leginkább illőt, aztán indulhat is az álomutazás!
 

Éttermek, kávézók és bárok

Bárhol is érjen az éhség a hajó fedélzetén, mindenhonnan csak egy kőhajításnyira van a legközelebbi étterem, melyben ínycsiklandó falatokkal várnak. Csak hogy néhányat említsünk a lehetőségek közül: két dupla szintes étterem, egy sushi bár, és egy gourmet steakhouse… Ha viszont csak valami picit ennél, mindenfelé hangulatos kis kávézók felé fog vinni az utad, melyekből szintén nincs hiány a fedélzeten. Szóval csak győzz majd választani és az étvágyadat semmiképp se hagyd otthon!

A Carnival Dreamnek tényleg nem csak a neve álomszerű. Új élmények és felejthetetlen emlékek fergetege vár ennek az innovatív hajónak a fedélzeten. Foglalj egy helyet, és indulj el álmaid utazására!
 

A Carnival Dream kiemelt fedélzeti szolgáltatásai

•    Kényelmes kabinok és lakosztályok, a folyamatos komfortérzetért
•    Éttermek, bárok kávézók a legfinomabb falatokkal
•    Medence, napozóterasz
•    Spa és fitnesz központ
•    Fedélzeti aquapark
•    Játéksarok
•    Szórakoztató programok
•    Gyerekmentes övezet
•    Kulturális programok
  Carnival Dream hajóutak