Cégek

Különleges helyszínt keres rendezvényének? Legyen az konferencia, csapatépítés, jutalomút, segítünk!

Érdekel

Hajótársaságok Carnival Cruise Lines Carnival Mardi Gras

Carnival Mardi Gras

egy hajóút (nem csak) hedonistáknak

Hajótársaság:Carnival Cruise Lines
Emeletek száma:
Súly:
Hossz:
Sebesség:
Utas kapacitás:

A Mardi Gras fedélzetére lépve készülj fel a teljes ámulatra! Már a neve is arra utal, hogy itt egy fantasztikus kavalkád, igazi karneváli hangulat vár, ahol mindent megkapsz, mi szem-szájnak ingere – az egyéb érzékszervekről nem is beszélve. Nézzük csak, mi mindent találsz a fedélzeten ezen a különleges hajón.

A Carnival hajótársaság célja és hivatása, hogy mindenki számára elérhetővé tegye a hajóutakat, hiszen a világ felfedezése, új helyek és kultúrák megismerése mindannyiunk számára nyitott lehetőség kell, hogy legyen. Egy ilyen fantasztikus kalandot vétek lenne kihagyni – a Mardi Gras fedélzetén pedig biztos lehetsz benne, hogy felejthetetlen élmények várnak!


Egy kis történelem

1972-ben készült el a Carnival hajótársaság legelső hajója, a Mardi Gras, amelynek köszönhetően az utazóközönség megismerhette a hajókirándulások egy sokkal kevésbé zsúfolt változatát, ahol a mindent felölelő luxus helyett inkább a családias hangulaté és a szórakozásé a főszerep. 2020-ban pedig egy új hajó fogja meglátni a napvilágot ugyanezzel a névvel, és ez az új Mardi Gras is ugyanolyan innovatív és újszerű lesz, mint az első volt annak idején.

De mitől is lesz ilyen különleges az új Mardi Gras? Az új hajó minden porcikája az élvezetes utazást szolgálja, szóval engedd el a fantáziád és kezdődjön az álmodozás! A hajót 6 különböző tematikus részre bontják melyek mindegyike csábító lehetőségekkel várja majd a kalandorokat.
 

A hajó 6 izgalmas zónája:

1. Grand Central
A káprázatos Grand Central zóna lesz az első, amit a hajóra lépve megcsodálhatsz majd, és lesz is min ámuldozni: felfelé üvegezetten nyitott mennyezet, a padlótól a plafonig érő ablakok, és sok más káprázat vár itt, hogy az utazás során végig magad körül érezhesd a tengert!

2. French Quarter
Ha a grandiózus, mégis könnyed dolgokat szereted, akkor biztosan a French Quarter lesz a kedvenc zónád a hajón: éttermek, bárok és klubok ölelésében egy New Orleans inspirálta pezsgő légkör vár.

3. Summer Landing
Az örök nyár szigete a Mardi Gras fedélzetén, ahol egy karnyújtásnyira van a friss csapolt sör és barbecue illata száll minden sarokból... De ha esetleg a medenceparton szeretsz koktélt szürcsölve elmerülni az igazi nyári életérzésben, akkor is ez lesz a neked való hely!

4. La Piazza
Az olasz kultúra szerelmese vagy? Jobb helyet nem is találhatnál a La Piazzanál! Élőzene, olaszos pezsgés, friss mozzarella, a tenger gyümölcsei és Itália ízei várnak itt. Ínycsiklandó olasz eszpresszó alapú italok napközben és olasz koktélkülönlegességek napszállta után: ez az igazi dolce vita!

5. Lido
A nevéből már biztos sejted, hogy egy különleges medencés komplexumról van szó. Ennél jobb helyet nem is találhatnál a vízparton való lustálkodáshoz, hiszen itt aztán tényleg minden körülmény adott: frissítő es harapnivaló minden mennyiségben, csak egy karnyújtásnyira a napágyadtól!

6. Ultimate Playground
Ne tévesszen meg a zóna neve, ez a játszótér nem csak gyerekeknek lett kialakítva. Kicsikre és nagyokra, örök gyerekekre és komoly felnőttekre egyaránt felhőtlen szórakozás vár a világ első vízi járműre épített hullámvasútján, vízicsúszdákon és a minigolf pályán.
A világ egyik legnagyobb karneváljáról, a New Orleans-i Mardi Gras-ról elnevezett hajó fedélzetén mindenki megtalálja a neki való szórakozást, unatkozni egészen biztosan nem fogsz! Itt csak egyetlen veszély fenyeget: hogy annyira jól érzed magad, hogy le sem szeretnél majd szállni az utazás végén…


A Mardi Gras kiemelt fedélzeti szolgáltatásai

-    6 izgalmas zóna más-más programokkal és lehetőségekkel
-    kényelmes privát terek
-    káprázatos kilátást nyújtó panorámás közös terek
-    francia, olasz és amerikai ételkülönlegességek, ínycsiklandó koktélok és italok
-    medence, pezsgőfürdő, napozóterasz
-    ultimate playground - egy minden várakozást felülmúló fergeteges játszótér kicsiknek és nagyoknak

  Carnival Mardi Gras hajóutak