Cégek

Különleges helyszínt keres rendezvényének? Legyen az konferencia, csapatépítés, jutalomút, segítünk!

Érdekel

Carnival Miracle hajó

Hajótársaságok Carnival Cruise Lines Carnival Miracle

Carnival Miracle

Hajótársaság:Carnival Cruise Lines
Emeletek száma:12
Súly:88 500 t
Hossz:293,5 m
Sebesség:22 csomó
Utas kapacitás:2 124 fő
A Carnival Miracle luxushajót megpillantva alig fogsz hinni a szemeidnek! Egy valódi csoda, amelyen minden az utasok kényelme, biztonsága és jóléte körül forog. Utazz stílusosan, járd be a világot luxuskörülmények között és élvezd a végtelen víz látványát!

A Carnival Miracle fedélzetére lépve egy új világ tárul majd eléd, a szó minden értelmében. Új élmények, határtalan felfedezés és csodás lehetőségek várnak, amerre csak röpít ez a hajó. Nem csak arról van szó, hogy maga az úticél lélegzetelállító, hanem hogy káprázatos és fantáziadús terekben, szórakozva és pihenve, teljes nyugalomban érhetsz el odáig.
 

Szórakozás és szórakoztatás

Ezen a hajón minden nap egy új felfedezés lesz. Menekülj el a valóságból a Phantom Lounge egyik előadásával, igyál egy koktélt az Odyssey Barban, vagy táncolj hajnalig a Dr. Frankenstein’s Labben, ahol folyamatosan tombol a buli. A Sam’s Piano Bar tökéletes hely arra, hogy magával sodorjon egy dal, hiszen itt mindig a legtehetségesebb fellépőket hallhatod. A Lip Sync Battle: Carnival színpadán pedig te magad lehetsz a fellépő, megcsillogtathatod tehetségedet önmagad és útitársaid előtt, és: ki tudja? Lehet, hogy sztár születik!
 

Éttermek, bárok és kávézók

Éhes vagy? Teljesen mindegy, hogy a hajó melyik részében tartózkodsz éppen, hiszen mindenhonnan csak egy ugrás a legközelebbi étterem a legfinomabb falatokkal, vagy éppen egy bódító illatokat árasztó hangulatos kávézó. A Horatio’s például igazán egyszerű, de annál nagyszerűbb megoldás bármilyen étkezésre, míg a Bacchus és Ariadne séfei művészeti remeket varázsolnak az ételből is. A Nick & Nora’s Steakhouset még csak nem is említve, ahol a legtökéletesebb steakkel várnak minden nap. Meginnál egy italt? Az Alchemy Bar koktéljai azonnal az Instagramra kívánkoznak, a RedFrog Pub pedig kellemes környezettel és igazi specialitásokkal vár.
 

Relaxáció és teljes ellazulás

A Carnival Miracle fedélzetén csodával határos módon lehetséges a teljes újjászületés. A fitnesz részlegen a testedet művelheted, míg a spa kezelései lelkedet ápolják hatékonyan. Mindezek után feküdj ki napozni a medence mellé egy koktéllal, és máris minden porcikáddal készen állsz majd az új élmények befogadására.
 

Kabinok és lakosztályok

Mindenből a legjobbat, a legszebbet és a legkényelmesebbet! Ebben a szellemiségben lettek kialakítva a Carnival Miracle lakóegységei. Gyönyörű, stílusos és tágas privát terek várnak, hogy megédesítsék az utazás minden pillanatát. Ébredj a hullámokon csillogó napfény látványára, és élvezd a privát erkély nyújtotta kiváltságokat.

A Carnival Miracle fedélzetén csodálatos élmény lesz az utazás. Káprázatos úticélok várnak, ahová egy igazán különleges hajón juthatsz el teljes biztonságban, és tökéletes luxuskörülmények között.
 

A Carnival Miracle kiemelt fedélzeti szolgáltatásai

•    lakosztályok királyi kényelemmel
•    éttermek, kávézók és bárok megunhatatlan kínálattal
•    medence, napozóterasz
•    spa és fitnesz központ
•    gyereksarok


  Carnival Miracle hajóutak