Cégek

Különleges helyszínt keres rendezvényének? Legyen az konferencia, csapatépítés, jutalomút, segítünk!

Érdekel

Hajótársaságok Carnival Cruise Lines Carnival Radiance

Carnival Radiance

a népszerű hajó új köntösben

Hajótársaság:Carnival Cruise Lines
Emeletek száma:
Súly:
Hossz:
Sebesség:
Utas kapacitás:

Mindig is egy igazi óceáni hajóútról álmodoztál? Nagy vágyad, hogy bejárd a világot? Jó lenne mindezt teljes kényelemben és luxuskörülmények között megtenni? Ha erre a három kérdésre igen a válaszod, akkor a lehető legjobb helyen jársz! Íme a csodálatos Carnival Radiance, egy hajó, amely valóra válthatja minden álmodat!
 

Bővítések – egy ragyogó hajó születése

Egyszer volt, hol nem volt, a társaság egyik legnépszerűbb hajóját, a Carnival Victoryt felújítása során annyi új elemmel és szolgáltatással bővítették ki, hogy valóban ragyogni fog. Az új köntös mellé új nevet is kapott, a Carnival Radiance tökéletesen kifejezi a hajó impulzív kisugárzását és a rajta váró ragyogó lehetőségeket. Hagyd otthon az ékszereidet, mert jövőre a csokibarna bőr lesz a legszebb kiegészítő! Foglalj egy helyet ezen a csodálatos hajón és 2020-ban fedezd fel a világot olyan körülmények között, amiket igazán megérdemelsz.
 

Fedélzeti tevékenységek – végtelen szórakozás és kikapcsolódás

A Carnival Radiance fedélzetén a legkisebbektől a legnagyobbakig mindenki megtalálja majd a számára legtökéletesebb elfoglaltságokat. Az egészen piciket külön nekik kialakított játéksarkok és interaktív foglalkozások várják, a kistiniket pedig a modern technológia világának lehetőségei kötik össze a fedélzeten is: új barátságok szövődhetnek a számukra kialakított kibertérben. Mindemellett sportpályák, kalandpark és medencék várják, hogy minden korosztály szabadjára engedhesse a benne rejlő gyermeki ént.

Csobbanj az egyik medencében, vagy lazulj el egy jakuzziban, mielőtt elnyúlnál egy napágyon a tájat csodálva! A felnőtteket is számtalan érdekes lehetőség várja, különböző kulturális előadásoktól kezdve a kaszinózáson át a Stand-up estekig rengeteg program közül válogathatsz, hogy a lehető legtartalmasabban teljen a fedélzeten eltöltött idő.
 

Kabinok és lakosztályok – királyi kényelem a hajó minden pontján

Az út során a saját lakóegységed lesz az otthonod, így indulás előtt érdemes nagyon körültekintően megválasztani, hogy pontosan milyen kialakítású privát térre vágysz a hajó fedélzetén. A napközben szórakozással töltött időt jól esik majd kipihenni a saját nyugalmas ágyadban, hogy az új élmények és emlékek leülepedhessenek. Ébredj a hullámok tetején szikrázó napfény látványára, és csodáld meg a festői naplementéket az ágyadból, vagy akár a privát erkélyedről, miközben a friss tengeri szellő belekap a hajadba! A szobában is rengeteg új élmény vár rád;)
Foglalj egy helyet a Carnival Radiance fedélzetén és 2020-ban járd be a világot egy ultramodern, mindennel felszerelt, valóban ragyogó luxushajó fedélzetén, ahol minden álmod valóra válhat!
 

A Carnival Radiance kiemelt fedélzeti szolgáltatásai

•    kényelmes kabinok és lakosztályok
•    25 különböző étterem, hogy kicsik és nagyok egyaránt találjanak kedvükre való finomságokat
•    bárok, kávézók
•    medencék, jakuzzik, napozóterasz
•    sportpályák, fitnesz központ és kalandpark
•    Stand-up klubok és kaszinó
•    játéksarok
•    Spa és Wellness központ  Carnival Radiance hajóutak