Cégek

Különleges helyszínt keres rendezvényének? Legyen az konferencia, csapatépítés, jutalomút, segítünk!

Érdekel

Carnival Sunshine hajó

Hajótársaságok Carnival Cruise Lines Carnival Sunshine

Carnival Sunshine

az igazán napsütötte nyaralások otthona!

Hajótársaság:Carnival Cruise Lines
Emeletek száma:14
Súly:102 853 t
Hossz:272 m
Sebesség:23 csomó
Utas kapacitás:3 002 fő

Minden, amit csak a nap sugara elér a Carnival Sunshine fedélzetén, egy extra adag jókedvvel lett felturbózva. Rengeteg a felfedeznivaló a hajó fedélzetén, mindeközben a nap simogató sugarainak ölelésében tölthetsz minden egyes pillanatot.  Ismerkedj meg a Carnival Sunshine-nal!
 

Sport és szórakozás

Látogasd meg a legnagyobb szórakozóközpontot, mely három fedélzetből, megannyi rejtett zugból… és egy igazi vízesésből áll. Ha készen állsz egy igazán fröcskölős-sikítós délutánra, akkor a Carnival WaterWorksben a helyed, ahol naphosszat suhanhatsz izgalmasabbnál izgalmasabb csúszdákon, mint például a Speedway Splash. Ha meguntad a csúszdázást, vár a SportSquare, ahol szabadon engedheted a benned rejlő bajnokot a futópálya körül, a SkyCourse szédületes magaslataiban, vagy egy az egy ellen ping-pongban, foosballban vagy éppen óriás-sakkban egy lelkes kihívó ellen.
 

Mi vár rád, hal leszáll az est?

A Carnival Sunshine cruise során néha azért lépj ki a fedélzet szikrázó napsütéséből, és merészkedj el a hajó árnyékos részeibe is, meglátod: megéri! A legelső hely, amit látni fogsz, az a Sunshine Atrium, és hát valljuk be, az első benyomások mindig sokat számítanak. 

A Sunshine Atriumból továbbindulva felfedezheted a különböző étkezési lehetőségeket, mint például a Guy's Burger Joint, a BlueIguana Cantina, a Fahrenheit 555 Steakhouse és a JiJi Asian Kitchen. Az ínycsiklandó falatok mellett megtalálod a fedélzeten a legjobb Carnival bárokat is, mint a RedFrog Pub, a BlueIguana Tequila Bar, a SkyBox Sports Bar és az Alchemy Bar... na és persze a nagy klasszikusról, a Havana Barról se feledkezzünk meg! Kiélvezheted a Playlist Productions csodás zenei előadásait, míg a Hasbro, The Game Show a színpadra invitálja az utasokat – igen, téged is – hogy bemutassák, hogyan szólnak a család legnagyobb kedvencei. 
A Carnival Sunshine rengeteg bulizási lehetőséget tartogat, ne hagy otthon a táncos cipellődet!
 

…és itt pihenheted ki magad másnap

Ennyi sok izgalmas program után viszont jól fog esni a pihenés, úgyhogy nagyon nagy szerencse, hogy abban sincs hiány a Carnival Sunshine fedélzetén! Csobbanj a medencék, vagy jakuzzik egyikében, nyúlj el egy kényelmes napozóágyon, esetleg térj be egy kényeztető kezelésre a Cloud 9 Spba, vagy pihenj teljes nyugalomban a Serenity Adult Only Retreatben. Persze a saját lakóegységedről se feledkezz meg, ahol a királyi kényelem mellett gyönyörű kilátás is vár.
Már a Carnival Sunshine fedélzetére lépve érezni fogod, hogy ezalatt az utazás alatt minden jól fog elsülni. Utazz kényelemben, lehetőségekkel teli környezetben, és teljes biztonságban a világ legszebb tájai felé!
 

A Carnival Sunshine kiemelt fedélzeti szolgáltatásai

•    kényelmes kabinok és lakosztályok csodaszép kilátással
•    megannyi étkezési lehetőség ínycsiklandó falatokkal
•    Spa, Fitnesz és Wellness központ
•    Medencék, napozóterasz
•    Gyerek, - és felnőttprogramok 
•    WaterWorks, SportSquare
  Carnival Sunshine hajóutak