Cégek

Különleges helyszínt keres rendezvényének? Legyen az konferencia, csapatépítés, jutalomút, segítünk!

Érdekel

Hajótársaságok Celebrity Cruises Celebrity Apex

Celebrity Apex

lásd máshogy a világot

Hajótársaság:Celebrity Cruises
Emeletek száma:
Súly:
Hossz:
Sebesség:
Utas kapacitás:

Mi jut eszedbe, ha a tökéletes nyaraláson álmodozol? A lemenő nap vörös izzása a tenger hullámai felett? A lágy szellő érintése, ahogy a gyönyörű tájakat bámulva egy koktélt szürcsölgetsz? Vagy új tájak felfedezése, izgalmas programok, és megannyi szórakozás? Bármelyikhez is lenne kedved, ha a Celebrity Apex-re foglalsz utat, akkor biztosan életed legszebb nyaralása vár rád.

A Celebrity Cruises új luxushajója, a Celebrity Apex 2020-ban fog első útjára indulni – Te ott leszel a fedélzetén? A hajót úgy tervezték, hogy minden egyes részletéről az innovatív stílus sugározzon, és hogy utasai teljesen átadhassák magukat a luxusnak. Ami pedig még nagyobb újdonság ebben a hajóban, hogy a belső terek összekapcsolódnak a külvilággal, vagyis a tenger ragyogó látványával. Szeretnéd megnézni, hogy ez milyen lenyűgöző látvány? Válaszd a Celebrity Apex-et, és éld át a csodát!
 

Milyen élményeket tartogat számodra a Celebrity Apex?

A hajó fedélzetén és azon túl is számos izgalmas program vár rád. A Celebrity Cruises-nál szeretnék, ha úgy éreznéd, hogy számodra semmilyen fáradságba nem kerül egy-egy program, ezért hozták létre a Destination Gateway-t, ahol információkkal látnak el a meglátogatott helyekről, és megszervezik a szárazföldi túráidat – bármilyen típusúra is vágysz éppen.

A fedélzeten egy háromszintes színház vár egyedülálló előadásokkal, az esti szórakozásért pedig a Club felel, ahol napközben iszogathatsz és beszélgethetsz, majd áttáncolhatod akár az egész éjszakát is. De a benti részeken is érezheted magadat úgy, mintha kint lennél a természetben. Az Eden például egy 3 emeletes helyiség, üvegablakokkal minden oldalán, és telis-tele növényekkel, hogy azt érezhesd, ténylegesen a természet lágy ölén vagy. Egy kávézó és egy bár is megtalálható ebben a komplexumban, úgyhogy akár az egész napodat is eltöltheted itt, semmiben nem fogsz hiányt szenvedni.

Ha még ez sem lenne elég, akkor menj fel a Rooftop Garden-be, és nézd onnan a lemenő nap utolsó sugarait egy koktéllal a kezedben. Vagy szállj fel a Magic Carpet-re, a szabadtéri étterem-liftre, ami a hajó oldalán emelkedik fel 13 emelet magasba, és költsd el a vacsorád a víz fölött lebegve.

Persze ezeken kívül is számos dolog vár még rád a Celebrity Apex-en. Edzőterem, wellness központ, bárok, éttermek, napozóterasz, na és persze kényelmesebbnél-kényelmesebb szobák. Akár egyedül utazol, akár a barátaiddal vagy a családoddal, az Apex fedélzetén nem lesz gondod semmire – az egyetlen feladatod az lesz, hogy pihenj, és érezd jól magad.

Fedezz fel új kultúrákat, látogass meg izgalmas helyeket, élj át csodás kalandokat luxuskörülmények között, és hagyd magad mögött a szürke hétköznapokat. Mire vársz?
 

A Celebrity Apex kiemelt szolgáltatásai:

•    Hatalmas kabinválaszték, összekapcsolható lakosztályokkal és exkluzív szolgáltatásokkal
•    Magic Carpet, a lebegő, szabadtéri étterem
•    Színház egyedülálló előadásokkal
•    A Club, egész napos szórakozásra
•    Eden, természet a fedélzeten
•    Rooftop Garden, a hajó szabadtéri kertje
•    Számtalan étterem és bár
•    Segítség a szárazföldi kirándulások megtervezéséhez
•    Edzőterem
•    Wellness központ és szolárium
•    Luxusüzlet-kínálat


  Celebrity Apex hajóutak