Cégek

Különleges helyszínt keres rendezvényének? Legyen az konferencia, csapatépítés, jutalomút, segítünk!

Érdekel

Hajótársaságok Disney Disney Wonder

Disney Wonder

Hajótársaság:Disney
Emeletek száma:11
Súly:83 000 t
Hossz:294 m
Sebesség:21,5 csomó
Utas kapacitás:2 400 fő
Fedélzeti térkép: térkép megtekintése
A Disney Wonder - és a Disney Cruise Line többi hajójának - alkotói a Disney történetét igyekeztek elmesélni az óceánjárók kialakításával, a legapróbb részletre is odafigyelve. A Disney Wonderen ez többek között az Oceaneer gyerekklub berendezésében is tetten érhető, ami a Marvel-képregények és filmek univerzumát idézi, ahol a gyerekek megtanulnak saját képességeiket kihasználva szembeszállni a gonosszal.

De az éttermek sem maradnak le, a Tiana’s Place-ben a Hercegnő és a béka mesefilm aprólékosan kidolgozott - New Orleans francia negyedét idéző - díszletei között költheted el reggelidet, ebédedet vagy vacsorádat.

És persze a hajó kürtje sem csak egyszerű kürthangot ad ki, hanem hat különböző Disney-melódiát játszik: a Pinokkió klasszikus betétdalától a Szépség és a szörnyeteg témájáig. A Disney-hajók kapitányai előszeretettel mérik össze kürtjeik tudását, ha valahol összefutnak testvérhajójukkal. Hátborzongatóan izgalmas élmény a Karib-tenger hullámai felett a Disney-melódiákkal kürtcsatát vívó óriásokat hallgatni.

De az izgalmas kalandok a hajó belsejében is folytatódnak. A fedélzeti szórakoztatás központjában a fiatalabb generáció áll, a gyerekklubok és játszóházak izgalmas programjai közül - vetélkedők, kézműves foglalkozások, filmek, játékok - választhatsz számukra, de meleg időben elegendő, ha csak kicsapod őket a medencékhez. Persze itt sem maradhat ki a különböző Disney-karakterekkel való személyes találkozó.

Nagyobbaknak a 10 ezer dollár fődíjú bingo-játék lehet izgalmas a fitnesz-, spinning- és jógaórák, illetve a spa-kezelések mellett. Felnőtteknek szólnak a különböző mixertanfolyamok, de főzőkurzust is szerveznek a fedélzeten.

Éjszakánként aztán magasabb fokozatba kapcsol a Disney-varázslat: a hajó két színházában folyamatosan mennek a Disney-témájú zenés-táncos produkciók, illetve a Disney-premierfilmek. Ha egy Disney-hajón utazol, jó eséllyel hamarabb láthatod a legújabb filmet, mint a szárazföldön bárki. A hajóúton alkalmanként ünnepi esteket szerveznek, például kalózosat, ahol a vacsoránál mindenki megkapja a kalózkendőjét, majd a kalózokkal együtt felvonulnak a napozóteraszra, ahol ügyességi játékokkal és tánccal - megtáncoltathatod akár a kedvenc Disney-karakteredet is - mulathat az egész család. A mulatságot látványos tűzijáték zárja.

De ha gyerekek nélkül szórakoznál, akkor sem kell sokáig keresgélned. A hajó bárokkal, társalgókkal, night clubbal teli After Hours része este kilenc után csakis 18 éven felüliek számára nyitott.
 

Hol fogsz aludni? A kabinok

A Disney Wonder 875 art deco stílusú kabinja 2016-ban esett át egy komolyabb felújításon: kicserélték a matracokat, felfrissítették a tárolófiókokat, megemelték az ágyakat, hogy kényelmesen becsúsztathasd alájuk a bőröndödet. A kék és krém színkombinációjú kabinok díszítése tengerész tematikát és némi Disney-jelleget kapott.

Minden kabin választható iker- vagy franciaággyal, találsz bennük kinyitható kanapét, kávézóasztalt, íróasztalt, LCD-tévét, széfet, gardróbot, minihűtőt, telefont, teljes alakos tükröt és egy vastag függönyt - egyes kabinokban eltolható falat -, amivel külön tudod választani a háló és nappali részt.

A kabinok mindegyike fürdőszobás, a belső kabinok kivételével kéthelyiségesek: az egyikben egy vécét és mosdót, a másikban egy tusolót és mosdót találsz. Ez kiváltképp kényelmes a családod számára, akár a reggeli, akár az esti készülődésnél. Az üvegpolcokon elsőosztályú tisztálkodószereket készítenek be számodra. Akadálymentes kialakítás szinte minden kabinkategóriában elérhető.

Belső kabinok
A Disney-hajókon minden kabin az iparági átlag feletti térkínálattal rendelkezik, ez alól a belső 17 négyzetméteres kabinok sem kivételek. A térérzetet egy kajütablak méretű tükör tágítja. Deluxe-kategóriában is elérhetők, ezekben kéthelyiséges fürdőszoba és majdnem 20 négyzetméternyi tér áll rendelkezésedre.

Kabinok tengeri kilátással
Méretük és berendezésük megegyezik a belső kabinokéval, de itt jár hozzá tengeri kilátás. Kabinkategóriától (alap vagy Deluxe) függően egy vagy két, nagyobb méretű kajütablakon át árad be a fény és a karibi panoráma.

Erkélyes kabinok
Ahol a tengeri szellőben élvezheted a reggeli kávéd - gyerekeid a reggeli kakaót -, és a biztonságukért sem kell aggódnod: az erkélyajtók gyerekzárral vannak ellátva, az erkélykorlátoknál plexilapok védenek a kieséstől. A Verandah-kategóriájú kabinok közel 25, a Family kategóriájúak több mint 28 négyzetméternyi lakóteret kínálnak, akár 5 fős családdal is kényelmesen elférsz.

Concierge lakosztályok
A kabinoknál jóval nagyobb térkínálattal, másfél fürdőszobával, pezsgőfürdővel (egyesekben az erkélyen is), saját bárpulttal, gardróbszobával, választható párnákkal, fürdőköntösökkel, papucsokkal, a minél teljesebb kényelemért. Utazásod előtt akár 125 nappal korábban lefoglalhatod a helyed a hajón és a szárazföldön szervezett programokon, a concierge-szolgáltatás (szállodai asszisztencia) már ennyivel az utazás előtt elérhető. Lépj kapcsolatba a csapattal, és foglalj előre asztalt a hajó valamelyik kiemelt éttermében vagy kezelést a spa-ban.

Az egy hálószobás lakosztályok 57 négyzetméterén egy teljes ötfős családdal utazhatsz luxuskörülmények között, amit már a kabinok színvilága is tükröz a barnásszürke a világoskék és a lila ízléses kombinációjával.

A két hálószobás lakosztályok 87 négyzetmétere hét fő számára kínál fejedelmi kényelmet, így akár két család is utazhat együtt, két és fél fürdőszobával - ahol a fél fürdő egy plusz mosdót és vécét jelent külön helyiségben.

A királyi lakosztály (Royal Suit) hasonló felszereltségű, de étkezőhelyiség és éléskamra is megtalálható 95 négyzetméterén.

Mikor válaszd ezt a hajót?
Ha szeretnéd, hogy a csendes-óceáni vagy karibi hajóúton a táj mellett a Disney világa is elvarázsolná kisebb-nagyobb gyermekeidet (vagy akár saját magadat).

A Disney Wonder kiemelt szolgáltatásai
•    színházak,
•    mozik,
•    játszóházak, gyermekfoglalkoztatók,
•    medencék,
•    vízicsúszdák,
•    éttermek,
•    játéktermek,
•    spa,
•    bárok,
•    táncos mulatók,
•    fitnesz-terem
•    sportpálya,
•    futópálya. Disney Wonder hajóutak