Cégek

Különleges helyszínt keres rendezvényének? Legyen az konferencia, csapatépítés, jutalomút, segítünk!

Érdekel

Hajótársaságok Princess Cruises Golden Princess

Golden Princess

csillogó tenger, fényűző hajó

Hajótársaság:Princess Cruises
Emeletek száma:16
Súly:108 977 t
Hossz:289 m
Sebesség:24 csomó
Utas kapacitás:2 600 fő

Mindenkinek mást jelent a kikapcsolódás., és mindenki mást akar csinálni egy nyaralás alkalmával. A fiatalok pezsegni akarnak, az idősebbek kinyújtóztatni a fáradt tagjaikat, és olyanok is vannak, akiknek csak az számít, hogy új dolgokat ismerhessenek meg. De tartozz bármelyik csoportba, a Golden Princess fedélzetén biztosan meg fogod találni azt, amitől teljessé válik a nyaralásod.
 

Programok tömkelege fedélzeten

A felsorolást kezdhetnénk a hajó színházával, ahol Broadway stílusú musicaleket, színdarabokat, artistákat, stand-up comedy előadókat és élőzenés műsorokat nézhetsz meg. A kisebb színpadoknál a Vista Show Lounge-ban és az Explorers Lounge-ban további fellépők várnak rád, de akár meg is tanulhatsz egy-egy tradicionális táncot. Ha pedig nem volt eleged a ritmusból, akkor benézhetsz a Skywalkers Nightclub táncterére, ahonnan tánc közben csodás kilátás nyílik a tengerre is. A szerencsejátékok kedvelői a hajó kaszinójában találhatják meg a nekik való szórakozást, a kultúra iránt érdeklődők pedig akár művészeti aukciókon is részt vehetnek.

Természetesen a mozgás szerelmesei sem maradhatnak ki. Medencék a fedélzeten, szabadtéri sportpálya egy-egy játékos meccshez, és egy beltéri edzőterem is vár, hogy segítsen átmozgatni a tagjaidat. A jólesően kimerítő edzés után pedig kell egy kis feltöltődés is, amit a Lotus Spa-ban élvezhetsz ki. Itt aromaterápiás kezelések, masszázsok, méregtelenítő és fiatalító kezelések és pezsgőfürdők várnak rád. A teljes testi és lelki megújulás megkoronázásaképp pedig térj be a szépségszalonba, és a barátaid, családod rád sem ismer majd a nyaralás után.

A Golden Princess a családokra is gondol
A legkisebbek és a picit nagyobbak számára is külön helyiségek vannak, ahol kortársaikkal együtt tudnak szórakozni.
•    A 3-7 év közöttieket a Treehouse,
•    a 8-12 év közöttieket a Lodge,
•    a 13-17 éveseket pedig a Beach House várja
– mindenhol a korosztály számára kialakított érdekes játékokkal és programokkal.
 

Kulináris élvezetek a Golden Princess-en

Itt minden érzékszervedre csak a kényeztetés vár, beleértve az ízlelőbimbóidat is. A hajó 4 alapéttermében napról-napra frissülő menüt kóstolhatsz végig, amiket a világ minden tájának ételeit inspiráltak. De természetesen meg fogod találni a különlegesebb finomságokat is, az olasz specialitásoktól kezdve a grillezett nyalánkságokon át a tenger gyümölcseiig, sőt, a „Tenger legjobb borbárja”-nak kikiáltott Vines-ban a legkiválóbb nedűket is megkóstolhatod.
 

Az alvást sem lehet elhanyagolni

Egy-egy kellemesen mozgalmas nap után az is fontos, hogy az ember kipihenje magát. Választhatsz belső, óceánra néző vagy erkélyes kabinokat, tiéd lehet a mini lakosztály vagy a luxuslakosztály, esetleg a családok számára kialakított 2  hálószobás kabin is. Abban biztos lehetsz, hogy sosem voltak még ilyen édes álmaid, mint amilyenek a hajó fedélzetén várnak rád!
Élmények a hajón, élmények a parton – mindez egy felejthetetlen hajóút keretében. Csak győzz választani a sok-sok program közül.
 

A Golden Princess kiemelt szolgáltatásai:

•    Belső és erkélyes kabinok, luxuslakosztályok, nagycsaládoknak is
•    Színház és két kisebb előadóterem
•    Kaszinó
•    Művészeti aukciók
•    Nightclubok
•    Medencék és pezsgőfürdők
•    Szabadtéri sportpálya és fedett edzőterem
•    Wellness részleg
•    Szépségszalon
•    Gyerekek számára kialakított helyiségek és programok
•    Gasztronómiai különlegességek
  Golden Princess hajóutak