Cégek

Különleges helyszínt keres rendezvényének? Legyen az konferencia, csapatépítés, jutalomút, segítünk!

Érdekel

Hajótársaságok Princess Cruises Island Princess

Island Princess

Hajótársaság:Princess Cruises
Emeletek száma:16
Súly:92 000 t
Hossz:294 m
Sebesség:21,5 csomó
Utas kapacitás:1 974 fő
Az Island Princess a Coral-hajóosztályba sorolt közepes méretű tengerjáró, amely 2003-ban épült, 2015-ben és 2017-ben újították föl. Úgy tervezték, hogy képes legyen átkelni a Panama-csatornán, amire a Princess Cruises társaság flottájából csak három hajó alkalmas.

Az Island Princess kiváló adottságokkal rendelkezik, ami lehetővé teszi, hogy a fedélzetre lépés pillanatától tökéletes tengeri élményben legyen részed. Titka abban rejlik, hogy egy klasszikus, nagy óceánjáró szolgáltatásait kapod egy kis hajó hajó meghitt hangulatában. A személyzet jól képzett, sosem tolakodó, de mindig kéznél van, a közösségi teret tágasak, a folyosókon lehetetlen eltévedni, minden pontosan ott van, ahol lennie kell. Mindez együtt biztosítja, hogy az első naptól az utolsóig otthonosan érezd magad az utazás során.

A Princess Cruises hajótársaság egyik legfőbb erőssége a gasztronómiai igényességben rejlik. A flotta minden hajóján kiváló minőségű és finom ételekre számíthatsz, bármelyik étteremben vagy büfében támad kedved végigenni az étlapot. Az Island Princess fedélzetén bőven van mit felfedezni, hiszen a hajójegy árában foglalt étkezőkön kívül még négy gurméétterem várja, hogy kiváló fősztjével elkényeztesse ízlelőbimbóidat. Kiváló lehetőség az Anytime Dining opció, amivel akkor ehetsz, amikor csak megéhezel, így többé nem leszel időhöz kötve. Ha pedig még ez sem elég rugalmas neked, a kabinszervíz a nap 24 órájában rendelkezésre áll.

A kiváló étkek mellett rengeteg vidámság is vár a fedélzeten. Az élőzenés-táncos helyszínek mellett a Princess és a Universe elnevezésű nagy színháztermekben és a több kisebb helyszínen minden este folyamatos műsorokkal szórakoztatják a nagyérdemű közönséget, napközben pedig játékokkal, sporttal, fürdőzéssel, érdekes előadásokkal, tanfolyamokkal és más élménydús szabadidős programokkal töltheted el az időt. Ne feledkezzünk meg a nyitott moziról sem, ami különleges kikapcsolódást nyújt nappal és este is.
 

Hol fogsz aludni? A kabinok

Az Island Princess 2015-ben, majd 2017-ben két komoly, száraz dokkos felújításon esett át, amelyek során több mint 100 új kabint alakítottak ki a tengerjárón. Minden szállás tágas, elegáns és kényelmes bútorokkal felszerelt. Az összes kabinban található műholdas TV, hűtőszekrény, hajszárító, széf, telefon, íróasztal, két összekapcsolható ágy és a szekrényben bőven elég tárolóhely a csomagoknak. A közepes méretű óceánjáró adottságai lehetővé tették, hogy a kabinok 70 százalékát saját balkonnal alakítsák ki a hajóépítők. 20 kabin akadálymentes, a legtöbb pótágyakkal is rendelkezik.

A belső kabinok mérete 14-15 négyzetméter, ezek a legolcsóbb szállások a hajón. Alapvetően azoknak ajánlottak, akik napközben inkább a közösségi terekben töltik idejüket, kirándulásokon vesznek részt, a kabinjukat pedig csak alvásra, pihenésre használják.

A külső kabinok alapterülete 15 és 20 négyzetméter között változik, négyzetes vagy lőrés formájú ablakaikon természetes fény tölti be a teret, és gyönyörködni lehet a tenger és az érintett partszakaszok látványában.

A saját erkélyes kabinok alkategóriától függően 16-25 négyzetméteresek. Ebből a szállástípusból található a legtöbb a hajó fedélzetén. A saját balkon lehetővé teszi, hogy ne csupán a látványban gyönyörködj, de bármikor privát szférádban élvezd a friss tengeri levegőt és érezd a napfényt az arcodon, miközben egy finom koktélt, egy remek kávét vagy akár egy fenséges vacsorád fogyasztasz el a csillagok alatt.

A lakosztályok méretét tekintve természetesen nagy a szórás, 28 és 122 négyzetméter között rengeteg változat létezik. Felszereltségük túltesz a kabinokén, az igényesebb vendégeknek szánják őket. Minden lakosztály nappali helyiséggel és extra méretű fürdővel, valamint nagy verandával vagy erkéllyel rendelkezik. Azoknak ajánlott, akik igazi luxusban és romantikában töltenék vakációjukat.
 

Mikor válaszd ezt a hajót?

Az Island Princess egy kifejezetten kényelmes és barátságos hajó, emberléptékű méreteivel és családias kialakításával azokat sem ijeszti meg, akik életükben először járnak tengerjárón. Első hajózóknak tehát kiváló, ahogy kisgyermekes családoknak és pihenni vágyó házaspároknak, kisebb baráti társaságoknak ki. Útvonalai gyönyörűek, aki ezzel a hajóval utazik, biztosan életre szóló élménnyel lesz gazdagabb.
 

Kiemelt szolgáltatások

•    Négyszintes átrium üvegliftekkel és vízeséssel
•    A kabinok 70 százaléka saját balkonnal rendelkezik
•    4 étterem, 1 grill bár és 1 büfé-bisztró
•    2 színházterem
•    6 bár és kávéház
•    Koncertek, karaoke, művészeti aukciók
•    Movies Under the Stars kertmozi
•    2 kültéri medence, pezsgőfürdők
•    4 különböző üzlet
•    Kártyaszoba
•    Kaszinó
•    Ifjúsági és tinédzser szórakoztató központ
•    Könyvtár és internetkávézó
•    Videójátékterem
•    Kápolna (esküvő lehetséges) Island Princess hajóutak