Cégek

Különleges helyszínt keres rendezvényének? Legyen az konferencia, csapatépítés, jutalomút, segítünk!

Érdekel

Le Champlain hajó

Hajótársaságok Ponant Le Champlain

Le Champlain

francia elegancia az utazásban

Hajótársaság:Ponant
Emeletek száma:6
Súly:
Hossz:131 m
Sebesség:18 csomó
Utas kapacitás:184 fő

Téged is hív valami? Hallod a hangot mélyen legbelül, ami azt súgja: gyere, nézz szét, fedezz fel, láss világot? Akkor ez azt jelenti, hogy te is imádsz utazni, és nyughatatlanul csak mennél, hogy újabb és újabb tájakat és kultúrákat ismerhess meg. A Le Champlain fedélzetén mindezt luxuskörülmények között teheted meg.

A Ponant hajótársaság új luxushajója, a Le Champlain a legmodernebb, környezetbarát felszerelésekkel lett ellátva, tágas kabinokkal és közösségi terekkel rendelkezik, és minden egyes porcikája az igazi francia eleganciát tükrözi. Mivel összesen csak 92 darab kabin található a fedélzetén, ezért ez hajó a tökéletes választás azok számára, akik nem szeretik a tömeget, viszont igénylik a kellemes, meghitt hangulatot, kényelmet és a kifinomultságot. Ha magadra ismertél ezekben a tulajdonságokban, akkor ne is habozz tovább, foglald le az utadat már most a Champlainre, és szeld át az egész világot egy meghitt luxushajón!
 

Élmények és pihenés a Champlain fedélzetén

Azt gondolnád, hogy kisebb mérete miatt nem is tud annyi élményt nyújtani, mint nagyobb hajótársai? Márpedig igenis képes rá! Már rögtön a felszálláskor rá fogsz jönni, hogy igazán különleges ez a hajó, hiszen egy modern, hidraulikus platform segíti a könnyebb beszállást. Sőt, ennek köszönhetően maga a tenger is sokkal könnyebben elérhető lesz majd számodra, ha úsznál egyet, vagy valamilyen vízi sporthoz lenne kedved, mint kajakozás vagy éppen szörfözés.

A fedélzetre lépve pedig még több lehetőség vár rád. Érkezéskor készséges személyzet fogad, hogy segítsen megtervezni az izgalmas szárazföldi kirándulásaidat, utána pedig beugorhatsz a luxusbutikokba, és vehetsz magadnak vagy szeretteidnek egy kis ajándékot.
Szabadtéren pedig vár téged egy hatalmas medence, egy napozóterasz és közvetlenül a medence mellett egy bár is, hogy ne kelljen messzire menned a koktélodért. Sőt, szintén szabadtéren egy grill étterem is van, ha pedig kicsit hűvösebb lesz az idő, akkor a beltéri panoráma étteremben fogsz tudni helyet foglalni. A francia gasztronómia legjava után betérhetsz az edzőterembe egy kis testmozgásra, végül pedig lelazíthatod fáradt izmaidat a wellness-központban. Az esti szórakozásodért pedig a világklasszis produkciókat felvonultató színház felel.

A hosszú, eseménydús nap végén csak nyújtózz el tágas lakosztályodban, hogy megfelelő mennyiségű energiát gyűjthess a következő napi kalandokhoz. Hiszen minden nap újabb és újabb felfedeznivaló élmények és tájak fognak várni rád, ahhoz pedig az a legjobb, ha kipihenten ébredsz.

Ha úgy érzed, egy különleges utazásra van szükséged, és mindezt meghitt atmoszférában, luxuskörülmények között kívánod megtenni, akkor foglalj egy szobát a Le Champlain fedélzetére, és hagyd, hogy ez a szuper luxushajó életed legszebb élményét hozza el neked.
 

Kiemelt szolgáltatások a Le Champlain fedélzetén:

•    Tágas lakosztályok
•    Luxusbutikok
•    Színház
•    Panoráma és grill étterem
•    Fitnesz központ
•    Wellness központ
•    Szolárium
•    Szárazföldi kirándulások megtervezése
•    Hidraulikus platform a tenger könnyebb megközelítéséért  Le Champlain hajóutak