Cégek

Különleges helyszínt keres rendezvényének? Legyen az konferencia, csapatépítés, jutalomút, segítünk!

Érdekel

Le Lyrial hajó

Hajótársaságok Ponant Le Lyrial

Le Lyrial

Hajótársaság:Ponant
Emeletek száma:
Súly:
Hossz:
Sebesség:
Utas kapacitás:
A Ponant hajótársaságtól megszokottan, a Le Lyrial egyszerre testesíti meg a luxushajózás, a jó(l)lét és a privát szféra harmóniáját, de hát ez egyáltalán nem meglepő, hiszen ez az összhang a társaság védjegye. A Le Lyrial fedélzetén mindössze 122 kabinnal áll az utazók rendelkezésére, kis mérete teszi a hajót valóban egyedülállóvá a luxushajók között.  

Sokféle kabin, valódi luxus érzés

A Le Lyrial fedélzetén összesen 11 különböző elosztású és berendezésű kabin közül választhatsz. Mivel a paletta végtelenül színes és változatos, biztos lehetsz benne, hogy olyan szobát fogsz kapni, amelyben otthonosan érezheted magad az előtted álló álomutazás során, mindenki megtalálhatja a saját kedvencét. A kabinok befogadóképessége 2 és 4 fő között mozog, és számtalan különböző exkluzív szolgáltatással várják a lehetőséget, hogy kielégíthessék az utasok minden igényét.
 

Ínycsiklandó nyalánkságok – kóstold végig a teljes étlapot!

A fedélzeten 2 étterem is vár, mindkettő a luxusutazásod zavartalan kényelmét szolgálja, bár ételkínálatukban eltérőek. Míg a Gastronomic Restaurant nagyobb befogadóképességével, és kifinomult, főként francia finomságokból összeállított menüjével a vacsora ideje alatt kápráztatja el az utasokat, a Grill Restaurant személyzete az étterem könnyebb, frissítő menüjével a reggeli és a kisebb étkezések során áll az utasok rendelkezésére.
 

Közösségi terek – hová mehetsz a fedélzeten, ha társaságra vagy szórakozásra vágysz?

Miközben a hajó bővelkedik az intim, kis helyiségekben, egy percig sem kell magányosnak lenned: ha egy kis társaságra vagy kényeztetésre vágynál az utazás során, várnak az exkluzív közösségi terek.

A fedélzeten rendelkezésedre áll egy fitnesz- és szépségközpont, egy panorámakilátást biztosító terem terasszal, egy kültéri bár medencével, egy színház, illetve egy nagyobb közösségi terem is, ahol a hajó összes utasa kényelmesen elfér. Az elegáns bőrfotelekben jól esik egy kávé az ebéd után, behúzódhatsz ide egy könyvvel, újsággal is, vagy leülhetsz barátaiddal, családoddal egy jóleső csevejre.

A Le Lyrial 5 szintjének egyikén – és mindegyikén – egész biztosan mindig meg fogod találni a kikapcsolódás számodra legtökéletesebb módját. A személyzet tagjai mindent meg fognak tenni azért, hogy szinte láthatatlanná válva tevékenykedjenek a kényelmed érdekében.

Mire vársz még?! Foglalj le egy álomszerű kéjutazást a Le Lyrial fedélzetén és élvezd a francia vendéglátás által nyújtott kényelmet és kényeztetést! Ha azt hitted, hogy a luxushajóutak csak azoknak valók, akik mindenből a nagyot szeretik, tévedtél: a Le Lyrial személyzete gondoskodni fog róla, hogy az elképzelhető legnagyobb kényelemben és intimitásban tölthesd a jól megérdemelt pihentető utazásodat, egy viszonylag kis hajó fedélzetén.

Hajózz a Le Lyrialon és kapcsolódj ki 100 százalékosan!
 

A Le Lyrial kiemelt szolgáltatásai

•    5 fedélzet
•    2 étterem, változatos, ínycsiklandó fogásokkal
•    11 különböző kabintípus
•    fitnesz központ
•    szépség központ
•    panoráma terasz és terem
•    tágas közösségi terek Le Lyrial hajóutak