Cégek

Különleges helyszínt keres rendezvényének? Legyen az konferencia, csapatépítés, jutalomút, segítünk!

Érdekel

Hajótársaságok Royal Caribbean Mariner of the Seas

Mariner of the Seas

élménypark a tengeren

Hajótársaság:Royal Caribbean
Emeletek száma:
Súly:
Hossz:
Sebesség:
Utas kapacitás:

Kevés olyan hajó járja manapság a Csendes-óceánt, mint a Mariner of the Seas. Ez az óceánjáró egy felejthetetlen útra visz titeket Miami partjaitól indulva egészen a Karib-tengerig, a Bahamákig és még sok egzotikus úti cél felé, ahol szórakozásból garantáltan nem lesz hiány!

A Mariner of the Seas egy nagyon jól felszerelt hajó változatos kabinokkal, programokkal és attrakciókkal, melyek között ott van az élménypark, a Sky Pad, a LaserTag szoba és még egy szabadulószoba is, hogy garantáltan ne unatkozzatok az utazás során. A Mariner azért olyan egyedi, mert tökéletesen ötvözi a nyílt vízen való kikapcsolódást és az izgalmat, hiszen rengeteg mindent csinálhattok a hajón.

A fedélzeten külön aquapark található számos csúszdával, szörfmedencével és egyéb finomságokkal, hogy addig is csobbanhassatok, amíg a hajó éppen úton van. A kikötés után természetesen a szárazföldi strandokat is használhatjátok, azonban, ha nem bírnátok ki addig, akkor a Mariner ezen is segíthet a fedélzeti Perfect Storm csúszdákkal és medencékkel!
A Mariner-en a kikapcsolódás a technikai újdonságok kedvelői számára is kellemes, hiszen az új technológiás Sky Pad-ben egy egészen új virtuális valóság élmény vár titeket. Biztonsági öv bekapcsol, VR szemüveg fel, és már kezdődhet is a gravitációt meghazudtoló VR élmény a bungee-trambulin szobában, ahol a valóság megszűnik létezni.

Ha egy kis akcióra vágytok, akkor a LaserTag szoba lesz az igazi; itt megmérkőzhettek utastársaitokkal az utolsó bolygó irányításáért klassz fegyverekkel izgalmas pályákon.
Szeretnétek megmozgatni az agysejteket is a pihenés alatt? A Mariner egy rendkívül hangulatos és kihívó szabadulószobával is rendelkezik, ahonnan garantáltan nem lesz egyszerű kijutni!
A hajó természetesen számos alkalommal kiköt az utazások során, így felfedezhettek helyi látványosságokat is! Mindez a sok móka azonban hamar meghozhatja az ember étvágyát.

Ha a világ felfedezése során nem utolsó szempont a minőségi és finom ételek fogyasztása, jó hír, hogy a Mariner of the Seas utazásain ebből sem szenvedhettek majd hiányt.
Jamie Oliver olasz étterme garantáltan jó választás a romantikus estékre, de sushi és sashimi is vár titeket Izumi-nál; csak annyit kell mondani, hogy "Konnichiwa"! A Johnny Rockets-ben természetesen Amerikát is megleljük a hajón kellemes milkshake-ek és egyebek társaságában.

Koktélokat kerestek vagy sporteseményekre vágytok?
A Playmakers sportbárban 50 plazmatévén nézhetitek a legjobb meccseket kiváló burgerek társaságában, a Bamboo room-ban pedig a világ legjobb koktéljai várnak titeket.

Egy fáradalmas nap után természetesen jó lehet végre visszatérni a kabinba. Kényelmes franciaágyak, internet-szolgáltatás, 24 órás szobaszervíz és rengeteg egyéb szolgáltatás biztosítja a komfortot egy fáradalmas nap után.

Kisbabával utaznátok? Nem gond! Szóljatok előre és babágyat is viszünk a kabinba. A Mariner kis és nagycsaládokat is ki tud szolgálni tökéletesen kialakított szálláshelyekkel, melyek stílusosak és első osztályúak.

Ha szeretnétek eljutni a világ egyik legizgalmasabb és legszórakoztatóbb hajójára, mely Miami partjaitól szeli át az óceánt, akkor a Mariner of the Seas lesz a tökéletes választás.

Tervezzétek be jó előre a tökéletes nyaralást és foglaljatok utazást még ma! Mariner of the Seas hajóutak