Cégek

Különleges helyszínt keres rendezvényének? Legyen az konferencia, csapatépítés, jutalomút, segítünk!

Érdekel

Hajótársaságok Holland America ms Amsterdam

ms Amsterdam

ringatózz az élmények hullámain!

Hajótársaság:Holland America
Emeletek száma:
Súly:
Hossz:
Sebesség:
Utas kapacitás:

Mindenki tudja, hogy a méret nem számít. A Holland America Line luxushajója, az Amsterdam esetében ez ténylegesen így van: ez a közepes osztályú hajó csupán 230 méter hosszú, és csak 1380 vendéget tud befogadni, mégis legalább annyi programot tartogat számodra, mint nagyobb testvérei. Csak dőlj hátra, és élvezd a számtalan élményt, amely az Amsterdam fedélzetén vár rád. Éld át életed legtökéletesebb nyaralását!
 

Az Amsterdam csodái

A Holland America Line névjegye, hogy szeretnék, ha utasaik nem csupán megtekintik az élményeket, hanem aktív részeseivé is válnak. Ennek érdekében több interaktív tanfolyamon is részt vehetsz az Amsterdam fedélzetén.
  • Kezdhetjük a felsorolást a Windows által támogatott digitális workshoppal. Itt megtanulhatod a számítógépes programok minden egyes apró részletét, amiről csak tudni akartál eddig. Sőt, azt is, amiről eddig nem is tudtad, hogy tudni szeretnéd.
  • A hajón nem csak a digitális dolgokkal foglalkoznak, hanem a környezetre is odafigyelnek. A BBC Earth Experiences program során a Föld titkait ismerheted meg, az Explorations Central keretében pedig megtudhatsz mindent a világunk különféle kultúráiról, hogy még jobban beleélhesd magad a meglátogatott területek lakóinak életébe.
  • Ha inkább önnön lelked mélyében szeretnél búvárkodni, akkor az O, The Oprah Magazine kurzusai lesznek neked valók, ugyanis itt wellnesszel, személyes fejlődéssel és kapcsolati témákkal foglalkoznak.
A lelked ápolására nem csupán workshopok keretében lesz lehetőséged. Látogass el a hajó wellness központjába, és töltődj fel a különféle masszázsok, terápiás kezelések és fiatalító kúrák során. Ha pedig a testedet is ápolni szeretnéd, arra a fitnesz-központban lesz lehetőséged.
Természetesen nem csak tanulni és fejlődni tudsz majd a nyaralás alatt, de szórakozni is. Az Amsterdamon 2 hatalmas színpad vár téged világklasszis zenészekkel, artistákkal, előadóművészekkel minden egyes nap, hogy egy felejthetetlen előadást tarthassanak neked. Ezen felül ott van még a hajó kaszinója is, azok számára, akik szeretnek egy kicsikét kockáztatni.

Családi nyaralásban gondolkozol, de félsz attól, hogy a gyerkőceid esetleg unatkoznának? Egyet se félj! A Club Hal programsorozat keretében a gyerekek kézműves- vagy sportfoglalkozásokon, csapatversenyeken, sőt akár táncos partikon is részt vehetnek szakképzett személyzet felügyeletével.
 

A pihentető alvás garantált

Az Amsterdamon 6 féle lakosztálytípusból választhatsz, melyek csak arra várnak, hogy édes álomba ringassanak téged. Belső, óceánra néző, erkélyes, vagy luxusfelszereltséggel rendelkező kabin – bármelyiket is válaszd, biztos lehetsz benne, hogy a kényelem mindegyikben elsőosztályú.
Utazás, pihenés, fejlődés, tanulás, szórakozás és számtalan kaland: ez fog várni rád az Amsterdam luxushajó fedélzetén. Unalom viszont egy perc sem lesz! Neked már csupán annyi a dolgod, hogy hátra dőlj, és élvezd a tökéletes nyaralást.
 

Az Amsterdam kiemelt szolgáltatásai:

•    6 féle kabintípus
•    Digitális és önfejlesztő tanfolyamok
•    Kulturális és természetvédelmi tanfolyamok
•    Wellnessközpont
•    Fitneszközpont
•    Kaszinó
•    2 nagyszínpad zenészekkel és előadóművészekkel
•    Pezsgőfürdők és szabadtéri medencék
•    Külön tematikus programok a fiatalok számára
  ms Amsterdam hajóutak