Cégek

Különleges helyszínt keres rendezvényének? Legyen az konferencia, csapatépítés, jutalomút, segítünk!

Érdekel

Hajótársaságok Holland America ms Eurodam

ms Eurodam

az úszó álomvilág

Hajótársaság:Holland America
Emeletek száma:
Súly:
Hossz:
Sebesség:
Utas kapacitás:
Mindenki másról álmodik, és minden ember másra vágyik. De egy közös van mindenkiben: a nyaralás alatt minden ember szeretne kikapcsolódni, feltöltődni és izgalmas élményeket átélni. Az Eurodam luxushajó fedélzetén ez az álom valósággá válik. Dőlj hátra és élvezd, ahogy ez a kifinomult hajó a legszenzációsabb programokat tárja eléd, és elvisz téged a legvarázslatosabb tájakra, hogy te magad fedezhesd fel azok csodáit.

Mire számíthatsz, ha az Eurodam hajót választod?

Egy biztos: unatkozni nem fogsz. Az Eurodam egyik fő ismertetőjegye a zeneiségben rejlik. Két hatalmas színpad, és egy élőzenés klub is vár rád:
 • A Lincoln Center Stage-en minden nap már délutántól kezdve világklasszis zenészeket hallgathatsz meg.
 • A Mainstage-en nem csupán zenészeket, de számtalan artistát és előadóművészt tekinthetsz meg minden egyes nap.
 • A B.B. King's Blues Club-ban egy különleges koktélt kortyolgatva élvezheted a funkytól a jazzig a csodás dallamokat.
 • Ha pedig te szeretnéd kiválasztani, hogy milyen számot játsszanak, akkor a Billboard Onboard program keretében ezt megteheted – két zongorista vár arra, hogy a kedvenc dallamaidat játssza el neked.

Pihenj és fejleszd magad!

A Holland America Lines az interaktív, önfejlesztő programokra is nagy hangsúlyt fektet. A Windows által támogatott digitális tanfolyam keretében mindent megtudhatsz az Office programokról, a BBC Earth Experiences keretében a Föld rejtélyeibe nyerhetsz bepillantást, az Explorations Central segítségével pedig különböző kultúrákat ismerhetsz meg.
Ezen kívül a lelki fejlődést is támogatják, hiszen az O, The Oprah Magazine program keretében különféle wellnesszel, személyes fejlődéssel és kapcsolatokkal foglalkozó kurzuson vehetsz részt.
Ennyi izgalom még mindig nem elég? Akkor csobbanj egyet a hajó medencéiben, sportolj a fitneszteremben vagy a szabadtéri sportpályán, vagy csak látogass el a hajó kaszinójába, hogy kipróbáld a szerencsédet. Ha pedig kinyújtóztatnád a tagjaidat, akkor merülj el a pezsgőfürdőkben, vagy hagyd, hogy profi szakemberek ápolják a tested-lelked egy fiatalító kezelés, vagy egy kellemes masszázs keretében.

Gyerekprogramok

A gyerekek sem maradhatnak ki! A Club Hal programsorozat keretében a fiatalok kortársaikkal együtt vehetnek részt különféle kézműves vagy sportfoglalkozáson, csapatversenyeken vagy táncos partikon.

Az álmok valóra váltásának első lépése: a nyugodt álmod(oz)ás

Az Eurodam fedélzetén biztos lehetsz benne, hogy a legkényelmesebb körülmények között töltheted majd el az estédet is. Akár a belső, akár az óceánra néző, akár az erkélyes kabinokat vagy a luxuslakosztályokat választod, mindegyik a legmodernebb felszereléssel és a legkényelmesebb matracokkal van ellátva, hogy semmi se zavarhassa meg a pihenésedet.
Neked az egyetlen dolgod az lesz, hogy jól érezd magad. Nem kell a munkára és a szürke hétköznapokra gondolnod, csupán el kell merülnöd a végtelen szórakozásban, az izgalmas és érdekfeszítő programokban, és természetesen a lélegzetelállító tájakban. Ez az igazi álomutazás!

Az Eurodam kiemelt szolgáltatásai:

 • 7 féle kabintípus
 • Digitális és önfejlesztő tanfolyamok
 • Kulturális és természetvédelmi tanfolyamok
 • Wellness-központ
 • Fitnesz-központ és szabadtéri sportpálya
 • 3 féle zenés klub és színpad zenészekkel és előadóművészekkel
 • Pezsgőfürdők és szabadtéri medencék
 • Külön tematikus programok a fiatalok számára

  ms Eurodam hajóutak