Cégek

Különleges helyszínt keres rendezvényének? Legyen az konferencia, csapatépítés, jutalomút, segítünk!

Érdekel

Hajótársaságok Holland America ms Maasdam

ms Maasdam

egy valóságos álomnyaralás

Hajótársaság:Holland America
Emeletek száma:
Súly:
Hossz:
Sebesség:
Utas kapacitás:

Mindenkinek vannak álmai. És mindenki reménykedik benne, hogy egyszer átélheti az igazi álomnyaralását. Azt gondolod, hogy ez elérhetetlen álomnak tűnik? Akkor helyezkedj el kényelmesen és készülj fel a meglepetésre,  ugyanis bemutatunk neked egy olyan luxushajót, ahol igenis valósággá fog válni.

A Holland Amerika hajótársaság luxushajója, a Maasdam több, mint 1200 fős befogadóképességű hajó, ami csak arra vár, hogy neked is megmutathassa mire is képes. Legyen szó finom falatokról, izgalmas programokról vagy új tájak felfedezéséről, a Maasdam fedélzetén semmiben sem fogsz hiányt szenvedni. Ráadásul ez még nem minden. Ez a társaság egyetlen olyan hajója, ahol a különféle kultúrák megismerése kiemelt szerepet kap. Mire vársz hát? Ragadd meg az alkalmat, hogy átélhesd életed legkülönlegesebb nyaralását!
 

Mi mindennel fogsz találkozni a hajó fedélzetén?

Itt ténylegesen szinte minden arról szól, hogy a lehető legjobb betekintést kapd azon kultúrákba, amelyeket a hajóút során meglátogattok. Részt vehetsz különféle ismeretterjesztő előadásokon és workshopokon, megtekinthetsz teljesen egyedülálló, adott kultúrára jellemző zenés-táncos műsorokat, és igazi szakértők által vezetett szárazföldi felfedező túrák is várnak rád. Sőt, ha ez még nem lenne elég, akkor egyedülállóan a Holland Amerika társaság hajói közül csak is a Maasdamon van lehetőséged motorcsónakos felfedező túrákra indulni. Ezzel szeretnék megadni neked a lehetőséget, hogy igazán eldugott helyeket fedezhess fel, és még több mindent ismerhess meg ezeken a varázslatos tájakon.

Természetesen a kulináris élvezetek sem maradhatnak ki a kultúrák megismeréséből. Hallgasd meg a helyi vendégséfek előadásait, nézz végig egy élő főzőműsort, vegyél részt egy gasztro-workshopon, vagy csupán dőlj hátra és élvezd az ízeket egy helyi borkóstolón. Így az adott táj minden aromáját megismerheted.

Ha pedig esetleg a nap végére elfáradnál a sok izgalmas és mozgalmas programban, akkor nézz végig egy kellemes filmet a hajó szabadtéri mozijában, egy páratlan musical darabot a színházban, vagy csak dőlj hátra, és relaxálj egy masszázs vagy egy fiatalító kezelés keretében a hajó wellness központjában. Hiszen a tökéletes nyaralás nem lenne az igazi pihenés nélkül.
 

A szállásod…

A pihenést a hajó lakosztályai teszik teljessé. A Maasdamon 6 különböző kabintípus vár téged kényelmes matracokkal, elegáns fürdőrésszel és természetesen 24 órás szobaszervizzel. Akár a belső kialakítású, akár az óceánra néző, vagy erkélyes lakosztályt választod, abban biztos lehetsz, hogy életed legpihentetőbb éjszakái várnak rád.

Az a vágyad, hogy minél több új kultúrát ismerhess meg minden egyes rejtett oldaláról? Hogy új tájakat láthass, és izgalmas élményekben lehessen részed? A Maasdam luxushajó fedélzetén mindebben, sőt még ennél sokkal többen is részed lesz. Foglalj egy utazást a Maasdamra, és váltsd valóra az álmaid nyaralását!
 

A Maasdam kiemelt szolgáltatásai:

•    6 típusú luxuskabin
•    Wellness központ
•    A meglátogatott tájak kultúráját bemutató előadások
•    Kulináris workshopok és bemutatók
•    Egyedülálló, motorcsónakos kirándulások
•    Színházterem
•    Szabadtéri mozi
•    Adott kultúrára jellemző zenés-táncos műsorok


  ms Maasdam hajóutak