Cégek

Különleges helyszínt keres rendezvényének? Legyen az konferencia, csapatépítés, jutalomút, segítünk!

Érdekel

Hajótársaságok Holland America ms Rotterdam

ms Rotterdam

az álmok a horizonton kezdődnek

Hajótársaság:Holland America
Emeletek száma:
Súly:
Hossz:
Sebesség:
Utas kapacitás:

Vannak dolgok, amik kimaradhatnak az ember életéből, és vannak olyanok, amiket, ha elmulasztana, egy életre szóló élményről maradna le. Egy utazás a Rotterdam luxushajó fedélzetén az utóbbi kategóriába tartozik. Abban a pillanatban, ahogy a hajóra teszed a talpaid, rögtön látni fogod: ez bizony nem egy mindennapi hely. Ez egy igazi álomvilág!

A Rotterdam nem csupán az úti célok széles választéka miatt ilyen különleges, hanem már maga a hajó kialakítása miatt is. Fedélzetén keveredik a hagyományos és elegáns hajózási stílus a legmodernebb technológiai eszközökkel. Bár nem tartozik a legnagyobb hajók közé a maga körülbelül 230 méteres hosszával, mégis annyi program vár rád a fedélzeten, hogy egy perced sem lesz unatkozni. Kivéve, ha direkt ez a célod ;)
 

Mi mindenben lesz részed a Rotterdam hajón?

Elsősorban számtalan élményben. Főleg zenei élményben, ugyanis a Holland America Line egyik névjegye az élőzenés szórakoztatás. A hajó 3 hatalmas színpadán minden nap színvonalas élőzenés előadások közül szemezgethetsz, emellett megtekinthetsz világklasszis előadóművészeket és artistákat is, mindezt a legmodernebb technológiával kiegészítve. Az esti szórakozást pedig mi más tehetné teljessé, mint egy kis szerencsejáték? Próbáld ki, mennyire kedvez számodra a sors a hajó kaszinójában!

Nincs jobb egy olyan nyaralásnál, ahol kikapcsolódhatsz. Vagy mégis? Mit szólnál egy olyan nyaraláshoz, ahol számtalan újdonságot tudhatsz meg? A Holland America Line számítógépes tanfolyamot, lelki-önfejlesztő tanfolyamot, és a környezetünkkel és az élővilággal foglalkozó tanfolyamokat is kínál számodra a Rotterdam fedélzetén. Sőt, ha ez még nem lenne elég, akkor mesterszakácsok keze munkáját figyelve tanulhatod el a legfinomabb ételek elkészítésének minden apró titkát.

A tested és lelked ápolását is biztosítja a hajó a fitnesz és wellness központjának segítségével. Izzaszd meg magadat a modern felszerelések használatával, majd utána relaxálj egy frissítő masszázs vagy egy fiatalító arcpakolás keretében. Annyi biztos, hogy teljesen újjászületsz az út végére!
 

Kényelem, luxus és szórakozás minden korosztálynak

A Rotterdam fedélzetén minden korosztály jól fogja érezni magát. A szakképzett személyzet felügyeletével a legfiatalabbaktól a kamaszokig minden gyerek a saját kortársaival együtt vehet részt különféle programokon, sportversenyeken, kézműves foglalkozásokon és tematikus bulikon.
A rossz álmoktól sem kell tartanod, hiszen a hajó minden egyes kabinját a legkényelmesebb matracokkal látták el, hogy mindenki számára biztosíthassák a tökéletes alvást. Bármelyik kabinra is essen a választásod, akár belső, akár erkélyes, akár a luxuslakosztály, mindegyikben a teljes feltöltődést fogod átélni.
A Rotterdam luxushajó fedélzetén mindent megtalálsz, amire csak vágyhatsz a nyaralás során. Izgalmas programok, lélegzetelállító parti kalandok és a tökéletes pihenés – ezek azok a jelzők, amik jellemezni fogják az utazásodat. Kell még ennél több?
 

A Rotterdam kiemelt szolgáltatásai:

•    6 féle kabintípus
•    Digitális és önfejlesztő tanfolyamok
•    Környezettel és élővilággal kapcsolatos tanfolyamok
•    Wellness-központ
•    Fitnesz-központ
•    Kaszinó
•    3 nagyszínpad zenészekkel és előadóművészekkel
•    Pezsgőfürdők és szabadtéri medencék
•    Külön tematikus programok a fiatalok számára

  ms Rotterdam hajóutak