Cégek

Különleges helyszínt keres rendezvényének? Legyen az konferencia, csapatépítés, jutalomút, segítünk!

Érdekel

Hajótársaságok Holland America ms Zaandam

ms Zaandam

királyi kényelem nem csak fejedelmeknek

Hajótársaság:Holland America
Emeletek száma:
Súly:
Hossz:
Sebesség:
Utas kapacitás:

Utazz királyi kényelemben a tágas Zaandam luxushajón, fedezd fel a világot stílusosan, minden erőfeszítés nélkül! Az eleganciájáról, és komfortoságáról híres Zaandam fedélzetén ugyan viszonylag kevés utasnak jut hely, de nem azért, mert kicsi lenne a hajó – épp ellenkezőleg! Az utasok mindegyikének különösen tágas tér áll rendelkezésére a maximális kényelem érdekében.
 

Kabinok és lakosztályok – nagy terek és otthonos érzet kéz a kézben

A Zaandam fedélzetén a jelszó a kényelem! Az már azonban csak rajtad múlik, hogy kiválaszd, pontosan melyik kabintípus hozza el neked a legteljesebb, legpuhább komfortérzetet. Ha azt gondolod, hogy csak a kicsi, kuckós terek lehetnek otthonosak, nagyot tévedsz: a Zaandam fedélzetén megtapasztalhatod majd a nagy terek számtalan előnyét. A finom eleganciával berendezett kabinok és lakosztályok domináns színei a mályva és a piros, melynek köszönhetően első pillantásra is kellemes melegségérzet tölti el az embert. Válaszd ki a számodra leghívogatóbb megoldást a fedélzeten megtalálható különböző lakóegységek közül, hogy ezen az úton tényleg minden tökéletes legyen!
 

Éttermek, bárok, kávézók – ízek a világ minden tájáról

A hajón ínycsiklandó ízekkel és illatokkal várnak a jobbnál jobb éttermek, bárok és kávézók. Mindegy, hogy az olasz, az amerikai, vagy éppen a francia konyha szerelmese vagy, hiszen a fedélzeten rengeteg lehetőség közül választhatsz, így biztosan minden napra meg fogod találni a tökéletes reggeli, ebéd és vacsora helyszínt.
 

Szórakozz, pihenj és tanulj a fedélzeten!

Garantált, hogy a Zaandam fedélzetén egyetlen pillanatig sem fogsz unatkozni, hiszen ezen a hajón soha nem áll meg az élet. Nap közben és éjszaka is könnyedén találhatsz izgalmas, szórakoztató, vagy éppen elgondolkodtató programokat. Sportolj, pihenj, szórakozz és fedezz fel új dolgokat ezen az egyedülálló hajón!
•    Wellness, fitnesz és szépségszalonok várják, hogy megfiatalodj testben és lélekben egyaránt.
•    Tudásvágyad és kíváncsiságod kielégítésére BBC Earth Experiences jóvoltából minden nap egy új kaland és újabb felfedezés lehet.  
•    Ha egy kis kultúrára vágynál, válassz a World Stage vagy a Mainstage színvonalas előadásai és koncertjei közül
•    Ha pedig egy csöndes este jobban esne a lelkednek, a saját szobádban is kedvedre válogathatsz a fedélzeti mozi filmjeiből.

Itt végre tényleg minden úgy lesz, ahogyan te szeretnéd!

Mire vársz még? Foglalj egy helyet a Zaandam fedélzetén, kerekedj fel, és indulj el életed legemlékezetesebb útjára! Ezen a hajón minden adott ahhoz, hogy teljesen otthon érezd magad.
 

A Zaandam kiemelt fedélzeti szolgáltatásai

•    tágas terek, kabinok és lakosztályok
•    ízek a világ minden tájáról
•    Spa, wellness, fitnesz
•    BBC Earth experiences
•    kaszinó
•    kulturális programok - Mainstage, World Stage

  ms Zaandam hajóutak