Cégek

Különleges helyszínt keres rendezvényének? Legyen az konferencia, csapatépítés, jutalomút, segítünk!

Érdekel

Hajótársaságok Holland America ms Zuiderdam

ms Zuiderdam

utazz az álmok habjain

Hajótársaság:Holland America
Emeletek száma:
Súly:
Hossz:
Sebesség:
Utas kapacitás:
Mik a tökéletes nyaralás alapanyagai? Lássuk csak: szükséges hozzá sok pihenés, relaxáció és feltöltődés. Kell még bele sok-sok szórakoztató program, amik nem csupán izgalmasak, de egyedülállóak is. Szükséges hozzá még megfelelő mennyiségben ínycsiklandó étel és ital. És persze nem maradhat ki az utazás sem – hiszen ki ne akarna új tájakat felfedezni, és új kultúrákat megismerni a nyaralása során?

A jó hírünk az, hogy a Zuiderdam luxushajó fedélzetén mindezeket megkapod. Ellátogathatsz a legszebb tájakra, nézheted kabinod melegéből vagy a hajó panorámateraszáról a naplementét miközben egy koktélt iszogatsz, olyan programokon vehetsz részt, amelyek feltöltenek energiával, és végül, de nem utolsó sorban, egy olyan élményben lehet részed, amit még évek múlva is mesélni fogsz mindenkinek.
 

Ez vár rád a Zuiderdam fedélzetén

A Holland America Line minden egyes hajóján kiemelt szerepet kap az élőzene – ez alól a Zuiderdam sem kivétel. A Lincoln Center Stage és a Mainstage színpadokon délutántól késő estig, minden egyes nap koncerteket nézhetsz meg, és számos rendkívüli előadóművészt, artistát és stand up comedy előadót is felvonultat a műsor.

Ha pedig ennyi még nem elég a zenei élményből, akkor térj be a BB King’s Blues Clubba, ahol a jazz és blues minden árnyalatát kiváló zenészek hozzák el neked. Sőt, a Billboard Onboard program keretében két zongorista játssza el az elmúlt 50 év legjobb slágerei közül azt, amelyiket Te a legjobban szereted. A Zuiderdam fedélzetén lehetetlen, hogy ne találd meg a neked tetsző zenei programot.
 

Itt nem csak élvezheted az előadásokat, de részese lehetsz, sőt tanulhatsz is!

A Zuiderdam fedélzetén több interaktív és informatív program is vár. Bekapcsolódhatsz digitális tanfolyamokba, lelki-önfejlesztő tanfolyamokba, megtudhatsz mindent a környezetünkkel és az élővilággal kapcsolatban, sőt, mesterszakácsok keze munkáját figyelve azt is megtudhatod, hogyan kell igazi gourmet fogásokat készíteni.

Na és persze nem csupán az elmédet élezheted, de a testedet is edzheted a hajó fitnesz központjában. Utána kinyújtóztathatod fáradt tagjaidat a wellness központban egy kellemes masszázs vagy arcpakolás keretében, az esti szórakozást pedig a bárok és a kaszinó is garantálja.

Hogy a legkisebbek se unatkozzanak, a Zuiderdam fedélzetén szakértő személyzet kíséretében, külön fiatalokra szabott programokon tudnak részt venni a gyerekek a kortársaikkal együtt.

A nap végén pedig a megérdemelt pihenést luxuslakosztályod meghitt falai között töltheted el, ahol a legkényelmesebb matracokkal ellátott ágyak biztosítják, hogy álmod zavartalan legyen. És így másnap újult erővel vághatsz majd neki az újabb kalandoknak, és a part-menti világ felfedezésének!

Ha szeretnéd magad mögött hagyni a szürke hétköznapokat, ha szeretnéd, hogy egy életre szóló élményben legyen részed, ha szeretnéd látni, ahogy a tenger csillogó habjai mögött lenyugszik a nap a horizonton, akkor a Zuiderdam luxushajó az, amire szükséged van. És ő csak arra vár, hogy mindezt megadhassa neked.


A Zuiderdam kiemelt szolgáltatásai:

•    6 féle luxuskabin
•    Digitális és lelki-önfejlesztő tanfolyamok
•    Környezettel és élővilággal kapcsolatos tanfolyamok
•    Wellness-központ
•    Fitnesz-központ
•    Kaszinó
•    Színpadok és zenei klubok élőzenés műsorokkal és előadóművészekkel
•    Pezsgőfürdők és szabadtéri medencék
•    Külön tematikus programok a fiatalok számára ms Zuiderdam hajóutak