Cégek

Különleges helyszínt keres rendezvényének? Legyen az konferencia, csapatépítés, jutalomút, segítünk!

Érdekel

Msc Sinfonia hajó

Hajótársaságok MSC Cruises Msc Sinfonia

Msc Sinfonia

Hajótársaság:MSC Cruises
Emeletek száma:13
Súly:65 591 t
Hossz:275 m
Sebesség:20,3 csomó
Utas kapacitás:2 679 fő
Az Msc Sinfonia egy fantasztikus, innovatív hajósorozat tagja, így rengeteg egészen új megoldással fogsz találkozni a fedélzeten. Az ultramodern hajón minden egyes részlet a te kényelmedet hivatott biztosítani, így teljes nyugalomban töltheted az utazást. Unalomra viszont ne számíts! Az Msc Sinfonia fedélzetén minden perc egy új kalandot tartogat számodra!
 

Minden igényedre felkészültek!

A következőkben egy kis ízelítőt mutatunk az Msc Sinfonia fedélzeti izgalmaiból. Vadonatúj szolgáltatások és lehetőségek színes palettája várja, hogy kipróbáld és felfedezd őket. Ne habozz hát, ugorj fejest az új élményekbe!
 

Kabinok és lakosztályok:

A fedélzeten sok különböző kabin-, és lakosztálytípus közül válogathatsz. Érdemes rászánni az időt, hogy mindet megismerd, hiszen ez a választás  lesz az otthonod az út során. Nagyon melléfogni persze nem tudsz, hiszen mindegyik teljeskörű kényelmet nyújt. Ha lételemed a sós tengeri levegő, mindenképpen olyan szálláslehetőséget válassz, mely terasszal rendelkezik, hogy az utazás bármely pillanatában könnyedén feltöltődhess a hűs fuvallatokban!


Éttermek:

Ha az Msc Sinfoniát választod, az utazásod egyben kulináris élmény, valóságos ízkavalkád is lesz. A kibővített fedélzeti étteremben válogatott ínyencségek egész serege várja, hogy elkápráztathassa az ízlelőbimbóidat.
 

Élmény az egész család számára:

Az Msc Sinfonia fedélzetén kicsik és nagyok egyaránt könnyedén megtalálhatják a számukra legkedvesebb szórakozási lehetőséget. Gyermekeid egy percre sem fognak unatkozni, ezáltal neked több lesz a nyugalmad, hiszen végre elcsendesedik az állandó gyerekzsivaj. Az ő jókedvük és a te nyugalmad érdekében a fedélzeten rengeteg szórakozási lehetőség várja a lurkókat.
A Chicco, LEGO® és Namco® sarkokban például a legkisebbek is kedvükre játszhatnak naphosszat, a Spray Park izgalmas vízicsúszdáin tombolva pedig kiélvezhetik a nap minden pillanatát.

Amíg a gyerekek játszanak (vagy éjszaka az ágyukban alszanak), természetesen a felnőttek sem maradnak ki a jóból! A fedélzeten egy közel 320 m2-es klub várja, hogy táncos lábak dobogjanak a padlón a legjobb dallamokra. Itt tényleg egy percre sem áll meg a móka! Ha az esti buli után napközben egy kicsit kiszellőztetnéd a fejed, térj be az MSC Aurea Spa-ba és frissítsd fel tested és lelked egyaránt!

A Teatro San Carlo elképesztően modern, szemet gyönyörködtető színháztermében tartott előadásokra is szeretettel látnak. Előzetes jegyfoglalást követően felejthetetlen színházélményekben lehet részed a fedélzeten!

Ez a csalogató sokaság csak egy kis válogatás a sok káprázatos élményből, ami ezen a hajón rád vár. Ha igazi álomutazásra vágysz, foglalj egy helyet az Msc Sinfonia fedélzetére, és vágj bele életed legnagyobb felfedezésébe!
 

Az Msc Sinfonia kiemelt szolgáltatásai:

•    Kényelmes kabinok és lakosztályok
•    Modern étterem, kulináris élményekkel
•    Spa
•    Chicco, LEGO® és Namco® sarok a gyerekeknek
•    Spray Park vízicsúszda park
•    Fedélzeti színház (Teatro San Carlo)
•    320 négyzetméteres klub, ahol reggelig táncolhatsz Msc Sinfonia hajóutak