Cégek

Különleges helyszínt keres rendezvényének? Legyen az konferencia, csapatépítés, jutalomút, segítünk!

Érdekel

Hajótársaságok Royal Caribbean Odyssey of the Seas

Odyssey of the Seas

Hajótársaság:Royal Caribbean
Emeletek száma:
Súly:
Hossz:
Sebesség:
Utas kapacitás:
Ha kalandra, új élményekre és felejthetetlen emlékekre vágysz, akkor az Odyssey of the Seas fedélzetén a helyed a következő korszakalkotó hajókiránduláson. Itt aztán tényleg mindenre lesz lehetőséged, hiszen soha nem látott még a világ ehhez a hajóhoz foghatót, ha kalandozásról van szó. Nyitott szívvel, új élményekre készen lépj a fedélzetre, és készülj fel életed egyik legkülönlegesebb utazására!

Mi mindent lehet itt csinálni? - fedélzeti tevékenységek

Fedezd fel a kültéri lehetőségeket!

Az Odyssey of the Seas fedélzetén bizony egy percig sem fogsz unatkozni, hiszen a hajó minden egyes szegletében új élmények, és kihagyhatatlan programlehetőségek várnak.
De mégis mi mindent lehet itt csinálni? Ezen a hajón található például a világ valaha volt legnagyobb, vízi jármű fedélzetén kialakított élményparkja, ahol minden lehetséges, amit csak el tudsz képzelni. Kipróbálhatod milyen élmény a szabadesés, vagy tökéletesre alakított hullámokon lovagolva kitapasztalhatod a szörfözés világának minden csínját-bínját. A legfelső fedélzeten egy csodálatos medencés komplexum vár, ahol úgy érezheted magad, mint egy trópusi szigeten a függőágyadban koktélokat szürcsölve.

Kalandozz a hajó belsejében!

Egy őrületes lézertag parti folyamán új barátságokat köthetsz, vagy akár a családi erőviszonyokat is újrarendezheted egy elsöprő győzelemmel.
A Two70 közös tér napközben egy panorámás terem, amely napszállta után egy mindenfajta multimédiás eszközzel felszerelt színházzá alakul, ahol egy percre sem áll meg a szórakozás az éjszaka folyamán.

Étkezés

Az Odyssey of the Seas fedélzetén rengeteg különböző étterem közül válogathatsz, melyek mindegyikében ínycsiklandó falatok és felejthetetlen gasztronómiai élmények várnak. Bármit is kívánj meg éppen, a hajón mindent megtalálsz!

Privát terek – lakosztályok a fedélzeten

A tengerparton eltöltött napos délelőttök és az esti programok után, esetleg egy-egy emlékezetes ebédtől vagy vacsorától eltelve, jól esik az embernek egy kis pihenés. A számtalan élmény között néha kellemes visszahúzódni a hajónak a csak számodra fenntartott szegletébe, ami éppen olyan luxusélményeket biztosít majd, mint a napközbeni programok! A szikrázó kék tenger látványára ébredni, vagy egy káprázatos naplementét megcsodálni… többek között ezekre is lehetőséget biztosít majd a királyi kényelmet nyújtó lakosztályod!
Várnak rád az új élmények – mondj igent a kalandok Odüsszeiájára!

Az Odyssey of the Seas kiemelt fedélzeti szolgáltatásai

  • királyi kényelmet nyújtó panorámás lakosztályok
  • éttermek színes palettája ínycsiklandó falatokkal
  • élménypark a hajó fedélzetén
  • medencék, napozóterasz, koktélbár a medenceparton
  • színház és koncertélmények, fergeteges partik és izgalmas éjszakai programok
Odyssey of the Seas hajóutak