Cégek

Különleges helyszínt keres rendezvényének? Legyen az konferencia, csapatépítés, jutalomút, segítünk!

Érdekel

Hajótársaságok Princess Cruises Pacific Princess

Pacific Princess

Hajótársaság:Princess Cruises
Emeletek száma:11
Súly:30 277 t
Hossz:180 m
Sebesség:20 csomó
Utas kapacitás:672 fő
A Pacific Princess a maga 180 méterével és alig több mint 30 ezer tonnájával a kisméretű óceánjárók közé tartozik. Franciaországban épült 1999-ben, legutóbb 2017-ben esett át felújításon. Méretei alkalmassá teszik arra, hogy az utazók a hajó minden szolgáltatását kipróbálják, és olyasfajta családias hangulatú nyaralásélményben legyen részük, amilyeneket ma már csak a régi filmeken látni. Sötét faburkolatai és plüss kárpitjai az amerikai vidék barátságos nyaralóira emlékeztetnek, ha pedig ehhez még hozzávesszük, hogy a legénység már a második nap keresztnéven szólítja az utasokat, pontosan értjük, miről szól a Pacific Princess.

Különleges tengerjáróról van tehát szó, amelynek úticéljai sem mindennapiak: Európa, Ázsia és Dél-Amerika egzotikusabb tájain hajózik. Minden év januárjában pedig nagyjából 112-napos világkörüli útra indul Floridából, hogy átkeljen a Panama-csatornán, érintse Mexikót, Hawaii-t, behajózzon Polinéziába, majd Ausztrália, Szingapúr, Thaiföld, a Maldív- és a Seychelle-szigetek, Madagaszkár, Mauritius, Dél-Afrika és Namíbia után kikössön Angliában, majd Brazília és Barbados érintésével csaknem négy hónap után újra megérkezzen Floridába. Akinek akkora szerencséje van, hogy egy ilyen utazáson részt vehet, az élete végéig nem fogja elfelejteni a rengeteg élményt, amit összegyűjtött.

Az, hogy a Pacific a kisebb óceánjáró hajók közé tartozik, nem jelenti azt, hogy ne lenne számos lehetőség a tartalmas szórakozásra. A színházteremben varietéelőadások, premierfilmek, élőzenés produkciók és színházi műsorok követik egymást minden este. Természetesen ezen a hajón is van kaszinó és több bár, de elérhető a Princess Cruises innovatív ScholarShip@Sea programja, amelynek keretében például fotóstanfolyamon vagy számítástechnikai kurzusokon vehetnek részt az utasok.
 

Hol fogsz aludni? A kabinok

A hajón összesen 335 kabin található 5 emeleten elosztva. A kabinoknak 25 különböző típusa létezik, 16 és 54 négyzetméter közötti alapterülettel, elrendezésükben jelentős eltérések lehetnek. A hajó méreteiből adódóan a szállások 92 százaléka külső kabin, amelyeknek 75 százaléka saját verandával is rendelkezik. A kabinok berendezése elegáns, a faburkolatok és a plüss uralkodik a bútorokon és a falakon is.

Belső kabinok
A Pacific Princess fedélzetén az átlagosnál kevesebb az ablak nélküli belső kabin, ezek azonban kényelmes és kedvező árú lehetőséget nyújtanak arra, hogy feltöltsd az elemeidet és hagyd leülepedni a hosszú napok bőséges élményadagját. Két külön ágy vagy egy queen méretű franciaágy kapott helyet a kabinokban, ahol természetesen hűtőszekrényt, hajszárítót, televíziót is elhelyeztek. Minden kabinhoz saját vizesblokk tartozik.

Ablakos kabinok
A hajótest külső részében elhelyezett kabinokat téglalap- vagy körablakkal látták el, amin keresztül élvezhetjük a csodálatos kilátást és beengedhetjük a természetes napfényt óceáni otthonunkba.

Erkélyes kabinok
Egy hajókabinban az erkély az a luxus, ami a legjobban megéri az árát. A saját balkon sokkal több teret ad, mivel összeköti a hatalmas kinti világot a beltérrel, megkapjuk a bármikor elérhető friss tengeri szellőt, a hullámok megnyugtató hangját és egy gyönyörű kilátást az óceánra és az érintett partokra. Minden erkélyen asztal és két szék található, így kényelmes és romantikus koktélozáshoz és reggelikhez kiváló lehetőséget nyújt.

Lakosztályok (Suite)
A lakosztályok több teret engednek a luxusnak. Nagyobb alapterülettel rendelkeznek a kabinokhoz képest és a legtöbbjük szeparált háló- és nappali szobával épültek. A lakosztályok alkategóriától függően a nagyobb élettér mellett olyan extrákkal is járnak, mint például az elsőbbségi ki- és beszállás vagy az ingyenes minibárfogyasztás.
 

Mikor válaszd ezt a hajót?

A Pacific Princess egy barátságos, sőt bájos, kisebb tengerjáró, ami családias hangulatával elvarázsolja utasait; méreteiből adódóan pedig olyan úticélokon is kiköthet, ahol a nagyobb hajóknak erre nincs lehetőségük. A 112-napos világkörüli úton részt venni akár életcélnak is beillik. Akkor válaszd ezt a hajót, ha a hangos szórakozásnál többre értékeled a nyugalmat, a tömeg helyett pedig inkább a kisebb társaságokat és a bensőségesebb élményeket keresed. Családosoknak és nyugdíjasoknak is ideális.
 

Kiemelt szolgáltatások

•    2 hagyományos étterem mellett BBQ-bár, pizzéria, steakhouse és olasz étterem
•    Cabaret Lounge (élőzenével, filmvetítésekkel, előadásokkal)
•    kaszinó
•    Club Bar és Pacific Lounge & Nightclub
•    képzőművészeti kiállítás
•    Lotus Spa & Gym (szépségszalon, szauna, konditermek és sok más)
•    kártyaszoba
•    könyvtár
•    internetkávézó
•    úszómedence (mellette 3 jacuzzi)
•    futópálya Pacific Princess hajóutak