Cégek

Különleges helyszínt keres rendezvényének? Legyen az konferencia, csapatépítés, jutalomút, segítünk!

Érdekel

Hajótársaságok Royal Caribbean Rhapsody of the Seas

Rhapsody of the Seas

Hajótársaság:Royal Caribbean
Emeletek száma:
Súly:
Hossz:
Sebesség:
Utas kapacitás:
Fedélzeti térkép: térkép megtekintése
Melyikünk ne álmodozna arról, hogy egyszer majd felszáll álmai hajójára és egy csodálatos, felejthetetlen luxusutazásra indul? Ha már nem csak fontolgatod az álomutazást, hanem meg is akarod valósítani az álmaid, válaszd a Rhapsody of the seas luxushajót, és fedezd fel a világot a végtelen kék tengeren!

Lenyűgöző célállomások
A Rhapsody of the seas fedélzetén utazva olyan helyeket fedezhetsz fel, ahová más luxushajók soha nem vinnének el. Kalandozz a Karib-szigetvilágban, vagy fedezd fel a Földközi tenger csodáit; a Mexikói-öböltől az Adriáig káprázatos utazások közül válogathatsz, melyek elrugaszkodnak a megszokottól. Ha szereted az igazi kalandokat és az új felfedezéseket, jobbat keresve sem találnál!


Mi vár rád a fedélzeten?

Miközben álomszerű úticélok felé hajózol, szerezz új élményeket a fedélzeten is. Találd meg azt a programot a lehetőségek végtelen sokasága között, ami téged a leginkább felvillanyoz. Élvezd és éld át az utazás minden pillanatát! A falmászástól kezdve medencésbulikon át a sushi kóstolásig tengernyi lehetőség vár a Rhapsody of the seas fedélzetén.

Amiben biztos lehetsz, hogy unatkozni egy percet sem fogsz: indulj akármilyen hosszú utazásra, a Rhapsody of the seas programjainak biztosan nem fogsz a végére érni… itt mindig újabb kalandok várnak! Sportolj, bulizz, próbálj ki új dolgokat, vagy add át magad a teljes ellazulásnak!

Kabinok és lakosztályok – mindent az utasok kényelméért
A kabinok és lakosztályok mindegyike úgy van kialakítva, hogy teljes kényelmet biztosítson. Az ízlésesen berendezett, tágas lakóegységek tökéletes kontrasztjai a hajót jellemző folyamatos nyüzsgésnek és izgalomnak. Teljes nyugalom, csodálatos kilátás a körülötted elterülő, ezernyi kék árnyalatban pompázó tengerre, és igazi kikapcsolódás vár a hajó ezen szegletében, ami csakis a tiéd. Többféle különböző hálóhely közül válogathatsz az egyszerű, de tökéletesen kényelmes belső kabinoktól kezdve az elképesztő, mindennel felszerelt lakosztályokig. Bármit is választasz, nem tudsz rossz döntést hozni: készülj arra, hogy az itt töltött idő a teljes nyugalom jegyében fog telni.

Éttermek, bárok, kávézók
Bármi is legyen a személyes preferenciád ételek terén, a Rhapsody of the seas fedélzetén gond nélkül meg fogod találni a tökéletes éttermet. Akár a japán konyha szerelmese vagy, akár az olasz ízekért rajongsz, vagy netán a francia ételek hoznak igazán lázba: itt mindenből találsz majd kedvedre valót! Szürcsölj el egy koktélt a tenger morajlását hallgatva, és élvezd a gyönyörű kilátást a reggeli kávéd mellett! Ameddig a fedélzeten vagy, szó szerint nagykanállal habzsolhatod az életet! ?

A Rhapsody of the seas kiemelt fedélzeti szolgáltatásai
•    Teljes kényelmet biztosító kabinok és lakosztályok széles választéka
•    Medencék, pezsgőfürdők, wellness szolgáltatások
•    Fitnesz- és sportközpontok
•    Éttermek, kávézók és bárok nemzetközi konyhával
•    Különleges felfedezések, nem mindennapi úticélok Rhapsody of the Seas hajóutak