Cégek

Különleges helyszínt keres rendezvényének? Legyen az konferencia, csapatépítés, jutalomút, segítünk!

Érdekel

Hajótársaságok Seabourn Seabourn Quest

Seabourn Quest

kis hajó, nagy élmény

Hajótársaság:Seabourn
Emeletek száma:
Súly:
Hossz:
Sebesség:
Utas kapacitás:

Mi férhet el 200 méteren? Azt gondolhatná az ember, hogy egy kicsi hajón semmi izgalmas nem történhet. Pedig ha hiszed, ha nem, ez a hosszúság (vagy éppen rövidség) életed nyaralását tartogatja magában.
A hatalmas, emberekkel teli luxushajónak is megvannak a maga szépségei, de ha jobban szereted az intim hangulatot, mindent, amit ott találsz, megkaphatod meghitt és családias környezetben is. A Seabourn Quest kialakítása teljes mértékben átformálja azt, amit a luxushajókról eddig gondoltál. Forradalmi, szabadtéri pihenők, páratlan szolgáltatási színvonal és soha nem kóstolt gasztronómiai különlegességek. Elég meggyőző, igaz?
 

Mi vár rád a Seabourn Quest fedélzetén?

Annyi program, hogy csak azt fogod kérdezni, hogy is fér el ennyi minden egy ilyen aprónak tűnő fedélzeten! Azzal a céllal alakították ki ugyanis a hajót és a programokat, hogy napközben és este is, minden pillanatban legyen lehetőséged kikapcsolódni.

A hajó rendelkezik egy színpaddal, ahol nem csupán koncerteket, de stand-up comedy műsorokat és különféle előadókat is megtekinthetsz, ezen kívül van egy kártyaterme és egy kaszinója is, hogy a szerencsejátékok kedvelőinek is legyen lehetőségük kibontakozni.
Ha pedig ennél még aktívabb kikapcsolódásra vágysz, akkor vár rád a fitnesz központ. Csatlakozz be csoportos órákra, vedd igénybe egy profi személyi edző segítségét, vagy csak eddz egyet magadban, hogy karban tartsd testedet – hiszen ahogy a mondás is tartja: ép testben ép lélek. Az ép lélek megőrzéséért pedig a hajó wellness központja felel. Itt aromaterápiás és fiatalító kezelések, masszázsok várnak rád, amelyek relaxálnak és feltöltenek energiával, hogy teljesen megújulhass az utad végére.

És mi az, ami még jólesik egy izgalmas, programokkal teli nap végén? Hát persze, hogy egy kiadós csobbanás a hajó medencéiben és pezsgőfürdőiben. Nyújtóztasd ki fáradt tagjaidat, élvezd a napsütést és hagyd, hogy a tenger hullámainak sustorgó hangja elvarázsoljon.

A Seabourn Quest egyik fő attrakciója az éttermi szolgáltatása. 4 fő éttermében reggeltől estig finomabbnál-finomabb falatokkal várnak, szabadtéren és beltéren egyaránt. Ízlelgesd végig az amerikai grillklasszikusokat az 50-es és 60-as évekből, olasz pizzakülönlegességeket, friss salátákat, és a hajóút során meglátogatott területek helyi specialitásait. Vagy csak rendeld szobádba a finomságokat, ha egy pici magányra vágysz épp?

Ami pedig megkoronázza az élményt, hogy minden kabinból élvezheted majd a tenger látványát. A Seabourn Quest majdnem minden lakosztálya rendelkezik saját erkéllyel, és amelyiknek erkélye nincs, annak hatalmas tengerre néző ablakai vannak. És persze iszonyatosan kényelmes ágyai, hogy az álmaidat semmi se zavarhassa meg, és tökéletes pihenésben legyen részed az egész út alatt. Hiszen egy élménydús nap után mindenki megérdemel egy kiadós alvást…

Összegezve: finom ételkülönlegességek, izgalmas programok, sok-sok medence, a tenger látványa és csupa napfény. Ez az igazi nyaralás receptje, melyet a Seabourn Quest főz meg számodra. Ne habozz, harapj bele az élményekbe!
 

A Seabourn Quest kiemelt szolgáltatásai:

•    4 féle, tengerre néző lakosztály-típus
•    Medencék és pezsgőfürdők
•    Fitnesz és wellnesz központ
•    Ínycsiklandó finomságokat felsorakoztató éttermek és bárok
•    Stand-up comedy- és showműsorok
•    Kártyaterem
•    Kaszinó
  Seabourn Quest hajóutak