Cégek

Különleges helyszínt keres rendezvényének? Legyen az konferencia, csapatépítés, jutalomút, segítünk!

Érdekel

Hajótársaságok Seabourn Seabourn Venture

Seabourn Venture

stílusos külső, high tech belső

Hajótársaság:Seabourn
Emeletek száma:
Súly:
Hossz:
Sebesség:
Utas kapacitás:

Egy teljesen új dimenziókat megnyitó ultramodern luxushajó, a Seabourn Venture, és testvérhajója 2021 júniusában és 2022 májusában fognak először kifutni a nyílt vízre – rajta leszel valamelyiken? A két csodahajó kifejezetten a különleges luxusutazásokra lesz tervezve, egészen új, eddig elképzelhetetlen lehetőségeket biztosítva az igényes kalandoroknak.
 

A Seabourn Venture és testvérhajója extra újdonságai

Mindkét hajót modern eszközök és megoldások tengerével látják el a PC6 Polar Class sztenderdjei szerint. Ennek köszönhetően sokkal ellenállóbbak lesznek a különböző éghajlati viszonyokkal szemben, így az új csodahajók tulajdonképpen bárhol biztonságos hajózást biztosítanak majd a földgolyón. A T. Mariotti irányítása alatt épülő luxushajók méltó, elegáns helyszínei lesznek a jövő felfedezőútjainak a legigényesebb utazók számára, hiszen a Seabourn hajók sikerének alapjául szolgáló szolgáltatások mind elérhetőek lesznek a fedélzeten.
 

Kabinok és lakosztályok – teljes luxus egész úton

A Seabourn Venture fedélzetén összesen 132, privát erkéllyel és káprázatos kilátással rendelkező luxuslakosztály fogja várni az utasokat, készen arra, hogy minden várakozásukat felülmúlja kényelem, elegancia és luxuskörülmények terén. Gyönyörködj a csillogó kékségben és a szikrázó napfényben a saját külön balkonodról, feledkezz bele a teljes kényelembe, lazulj el, és élvezd az utazást a Veranda, Panorama, Penthouse vagy Owner’s Suite-ok egyikében.
 

Szórakozás, felfedezés és kikapcsolódás a fedélzeten

Új, rendkívül izgalmas lehetőségeket fog biztosítani a 2, kifejezetten ehhez a hajóhoz tervezett tengeralattjáró, melyekről lélegzetelállító kilátás fog nyílni a tenger alatti világ rejtelmeire. A hajó fedélzetén ezen kívül tengeri kajakok, mountain bikeok és ebike-ok is az utasok rendelkezésére fognak állni az igazán felejthetetlen és közvetlen utazásélményekért, természetesen akár a teljesen kezdők számára is.
 

A lelkes felfedezőknek…

Seabourn Conversations
Élvezd a szakértők által tartott előadásokat a fedélzeten művészet, történelem, tudomány és egyéb témákban, merülj el az érdekességekben, szerezz új ismereteket és fedezd fel a világot!

Discovery Center
Ebben a tágas közös térben az összes utas kényelmesen elférhet majd egyszerre, így ez lesz a hajó akadémiai és fejlesztő központja, mely folyamatosan újabb érdekességekkel várja majd az utasokat természettörténeti témában.

Expedition Lounge
A felfedezni vágyók és elemi kíváncsiságtól hajtottak gyülekezőhelye, ahol közösen oszthatnak meg gyönyörű felvételeket az utazásról, kellemes beszélgetésekkel, jó hangulattal és egy pohár finom borral vagy koktéllel kísérve.
A Seabourn Venture fedélzetén igazi kalandok, felejthetetlen élmények és új felfedezések várnak. Kalandozz a sarkvidéki tájakon, vagy más extrém úticélon végig teljes biztonságban és luxuskörülmények között: hiszen ez az, amit a Seabourn Venture kínál. Te csak merj nagyot álmodni!
 

A Seabourn Venture kiemelt fedélzeti szolgáltatásai

•    132, balkonnal rendelkező lakosztály káprázatos kilátással az óceánra vagy a kikötőre
•    luxus étkezési lehetőségek, bárok
•    medence, napozóterasz
•    Seabourn Conversations, Discovery Center és Expedition Lounge az igazi felfedezőknek
•    2 fedélzeti tengeralattjáró a mélység világának felfedezéséhez
•    tengeri kajakok, mountain bikeok, ebike-ok minden utas számára
•    extra programlehetőségek, expedíciók
  Seabourn Venture hajóutak