Cégek

Különleges helyszínt keres rendezvényének? Legyen az konferencia, csapatépítés, jutalomút, segítünk!

Érdekel

Hajótársaságok Royal Caribbean Serenade of the Seas

Serenade of the Seas

Hajótársaság:Royal Caribbean
Emeletek száma:13
Súly:90 090 t
Hossz:293 m
Sebesség:25 csomó
Utas kapacitás:2 139 fő
Fedélzeti térkép: térkép megtekintése
Ez az a hajó, amit mindenképp érdemes felvenned a bakancslistádra, ha a skandináv népek kultúrája, az érintetlen természet, a sarki fény vagy a fehér éjszakák érdekelnek. De akkor is, ha a dél-karib szigetvilág egzotikus szigetei közt válogatnál, esetleg Kanada vadregényes, különlegesen szép tájai vonzanak. Ezek egymástól nagyon eltérő világok, melyek a Royal Caribban Serenade of the Seas óceánjárójával nem csak elérhetők, de maximálisan élvezhető is az utazás minden perce.

A Serenade of the Seas és útvonalai minden elvárásnak megfelelnek. Akár új kalandokra, izgalmas úti célokra vágysz, akár pihenni indulsz, ez a hajó jó irányba visz, és nem is akármilyen körülmények közt!

Hogy mire számíthatsz? Fenséges panorámára, amit teljes szépségében és pompájában élvezhetsz egy olyan hajón, ami minden részletében az élvezetes nyaralásodat hivatott kiszolgálni. Legyen szó egy laza napozásról a felnőtteknek fenntartott napozóteraszon, vagy kapaszkodásról a mászófalon, mindehhez a hátteret maga a természet adja, a maga nagyszerűségével és felülmúlhatatlanságával.

Az izgalmakat tartogató kaszinó, a 16 bár mindegyike, a válogatott programok, lounge-ok kínálata újraírja azt, amit eddig a hajózásról gondoltál és tapasztaltál. Kimagasló választékú éttermek, folyamatos szórakoztatás, Broadway-minőségű showk, programok, sportolási lehetőségek és laza chill out programok közül választhatsz. És ha ezek után egy kis nyugalomra vágynál, számtalan kellemes, stílusos kabintípus közül választhatsz, melyek időtöltésre is alkalmasak, és bár nagyon praktikusan és átgondoltan tervezettek, nem csak apró, minden centimétert kihasználó helyek.

A Royal Caribbean hajóit több osztályba sorolja. A Serenade of the Seas a Radiance Class tagja. Az ebbe a csoportba tartozó luxushajók tervezésekor kifejezett hangsúlyt kapott a látvány és a vizuális harmónia. Nagyvonalú terek, rengeteg üvegfelület szolgálja a minket körülvevő szépség minél teljesebb befogadását. A hajó közepén kilenc emeletnyi tér adja a tágasság rendkívüli érzését: szép ívű, impozáns lépcsővel, üvegfalú liftekkel, utánozhatatlan panorámával.

Egy utazás alkalmával a megérkezésre koncentrál az utazó. Az óceánjárókon eljutva egyik kikötőtől a másikig maga az út is izgalmassá válik. A hajó tervezői előrelátó módon számítottak arra, hogy nem csak a kikötők és a parti kirándulások látványa és élménye lesz megkapó, hanem a hajó által érintett egyéb világoké is: legyen az egy nap a türkiz vízű tengeren, vagy a drámai fjordok szabdalta háttér. Emiatt annyi üvegfelületet építettek be a hajóba, amennyit csak lehetséges volt.

A Serenade of the Seas fedélzetén nyugodtan hátra lehet dőlni: a nyaralással kapcsolatos vágyaid be fognak teljesülni. Talán még olyanok is, amikre nem is számítasz! Szeretsz játszani? Elmúltál 21 éves? Tedd próbára a szerencséd a kaszinóban! Belekóstolnál a helyi és a nemzetközi konyha ízeibe? Az éttermek választéka szenzációs, nem is lesz egyszerű visszafogottnak maradni. A hajó üzleteiben kedves, jól felkészült személyzet szolgál ki, és ha kifogod a vámmentes napokat vagy a hajó utasainak szóló különleges kedvezményeket, neves márkáktól vásárolhatsz igen jó áron. Mindent beszerezhetsz, amire szükséges lehet.

A Royal Caribbean hajói, így köztük a Serenade of the Seas is kiemelt figyelmet fordít a családokra és gyerekekre, hogy minden életkorban egyformán lehessen élvezni az utazást. Függetlenül attól, hány évesek a gyerekek, a kicsiknek szóló és a tiniprogamok közül vannak, melyek az egész családot lekötik és szórakoztatják. Mindehhez a kicsik szakképzett és felelős felügyeletet is kapnak, ha a szülők privát időt szeretnének. A tinik számára megnyugtató hír, hogy vannak a hajón szülőmentes övezetek is.

A nyaralás alatt nem kell kihagynia az edzését annak, akinek ez az élete része. Sőt, azok a vendégek is elkezdhetik, akiknek eddig nem volt az: a fitneszteremben remek a felszereltség, változatosak az órák és kérésre személyes edző is igénybe vehető. A spa részlegről és a medencékről nem is szólunk külön, akik ismerik a Royal Caribbean hajók legfelső emeletét, azok tudják, mire számíthatnak. Akik nem, azok csak képzeljék el a kényeztető napokat egy úszó úszómedence partján vagy az illatos masszázsszobában.
 

Hol fogsz aludni? A kabinok

A Royal Caribbean hajóin megszokott a kivételes design és a kényelem kettőse: egyikről sem kell lemondani.

Lakosztályok: mindegyik lakosztály erkélyes, méretük és felszereltségük kategóriájuk szerint különbözik. A Royal lakosztály maximális kényelmet és luxust kínál, 93 négyzetméteren, húsz négyzetméteres erkéllyel. Az Owners és a Két hálószobás lakosztályok mérete ötven négyzetméter körüli, míg a Grand és a Junior a harminc négyzetméterhez közelít.

Erkélyes kabinok: a tengerre néző, erkélyes kabinok Superior vagy Deluxe besorolásúak.
Külső kabinok: foglalható harminc négyzetméteres családi kabin, de a standard külső kabinban is kényelmesen el lehet férni.
Nagy a választék belső kabinokból is, a 2-3-4–7-8-9-10 szinteken foglalhatók.


Mikor válaszd ezt a hajót?

Ha szereted, vagy szeretnéd megismerni a Royal Caribbean luxus óceánjáróin kijáró kényelmet és kényeztetést. Itt a vendég az első!
 

A Serenade of the Seas kiemelt szolgáltatásai

Adventure Ocean gyermekközpont
Colon Club és Safari Club
Konferenciatermek (10-160 főre)
kaszinó
kávézók és étermek
jacuzzik és kinti medence napozóval
futópálya
kosárlabdapálya
golfszimulátor
mászófal
fitnesz és spa
bárok és lounge-ok
elegáns üzletek
Broadway-stílusú és minőségű előadások
színház
tiniprogramok 12-17 éves korosztálynak
családi programok, játékok, szórakozás
musical-, tánc- és cirkuszi előadások
élőzene
játékterem kicsiknek és nagyoknak
szobaszervíz


  Serenade of the Seas hajóutak