Cégek

Különleges helyszínt keres rendezvényének? Legyen az konferencia, csapatépítés, jutalomút, segítünk!

Érdekel

Hajótársaságok Silversea Silver Cloud Expedition

Silver Cloud Expedition

Hajótársaság:Silversea
Emeletek száma:9
Súly:16 800 t
Hossz:156,7 m
Sebesség:18 csomó
Utas kapacitás:254 fő
Álmaid hajóutazása vár a Silversea luxushajótársaság egyik legkülönlegesebb hajóján, a Silver Cloud fedélzetén. Ez a mesébe illő hajó a Földünk két leghidegebb pontja között, az Északi és Déli sarkok között bármilyen vizek felfedezésére alkalmas, mégis talán a sarkvidéki hajóutak a legkülönlegesebbek. Ez a hajó egy valódi úttörő… vagy éppen jégtörő a felfedezőutak és a luxushajóutak eddig kiaknázatlan határvidékén.
 

Elképesztő lehetőségek a fedélzeten

A Silver Cloudot tágas lakosztályai, különleges desztinációi és páratlan szolgáltatásai teszik igazán egyedülállóvá a luxushajók között. A 4 fedélzeti étteremben a séfek káprázatos gasztronómiai élményekkel kényeztetnek, úgyhogy készítsd fel az ízlelőbimbóidat eddig sosem tapasztalt különlegességekre!

Mivel a hajó lakosztályainak 80 %-a saját balkonnal rendelkezik, a bálnales és a pingvinek megfigyelése sosem volt még ilyen személyes élmény. A sarkvidéki hajóutazásokon az utasok száma rendkívül limitált, ami azt jelenti, hogy ezen a hajón a lehető legnagyobb személyes tér áll a rendelkezésedre. Indulj felfedezőútra kajakon vagy motorcsónakon, majd élvezd a számtalan fedélzeti szolgáltatás valamelyikét! Szerezz felejthetetlen, egyedi élményeket és mesébe illő emlékeket a Silver Cloud fedélzetén!
 

Lakosztályok – tágas terek, királyi kényelem

A Silver Cloud letisztult, tágas lakóegységeiben élmény lesz a pihenés! Kilátás a kristálykék vízre, a kabinok túlnyomó többségében privát veranda és kényeztető kényelem vár a hajó külön neked fenntartott részében. Az egész napos felfedezés, kalandozás és ingergazdag környezet után jólesik majd elnyúlni a kanapén vagy az ágyon, megcsodálni a naplementét az erkélyről, vagy éppen meghitt pillanatokat tölteni diszkrét nyugalomban a pezsgő fedélzeti élet után. A különböző kialakítású kabinok közül válassz körültekintően, hiszen nem mindegy, hogy ezek az emlékek hol fognak megszületni!
 

Közös terek, közös szórakozás és együtt töltött pillanatok

A Zagara Beauty Salon, a Zagara Beauty Spa és a fedélzeti Fitnesz Center testi-lelki megújulást kínál minden utas számára, aki egy kis én-időre és kényeztetésre vágyna. A medencés fedélzeten az úticél klímájának megfelelően hűtött, vagy fűtött vízben lubickolhatsz a friss tengeri levegőn, lélegzetelállító kilátás mellett. Válogass a különböző programok közül, ülj be egy kis szellemi felfrissülésért a könyvtárba, nézelődj a fedélzeti butikban, vagy beszélgess egy jót a panoráma szalonban… Végeláthatatlanul sok lehetőség, élmény és felejthetetlen pillanatok várnak: járd be a világot kényelemben és elegáns környezetben!


A Silver Cloud kiemelt fedélzeti szolgáltatásai

•    Tágas és kényelmes kabinok és lakosztályok
•    4, ínycsiklandó falatokkal hívogató étterem
•    Elképesztő úticélok és felfedezési lehetőségek
•    Zagara Beauty Szalon és Spa
•    Fitnesz Center
•    Medencés fedélzet, napozóterasz és jakuzzi
•    Könyvtár
•    Butik


  Silver Cloud Expedition hajóutak