Cégek

Különleges helyszínt keres rendezvényének? Legyen az konferencia, csapatépítés, jutalomút, segítünk!

Érdekel

Hajótársaságok Silversea Silver Galapagos

Silver Galapagos

Hajótársaság:Silversea
Emeletek száma:6
Súly:4 077 t
Hossz:88,16 m
Sebesség:17 csomó
Utas kapacitás:100 fő
Fedezd fel a Galapagos-szigeteket a Silversea hajótársaság legkisebb hajójának, a 100 vendéget befogadó Silver Galapagos-nak a fedélzetén! Eldugott tájak, egzotikus vidékek és megannyi kaland vár rád, ha ezt a hajót választod. Ráadásul a Cruise Critic Cruisers'Choice Awards 2018-ban ezt a hajót választotta a legjobb értékű hajóútnak, a legjobb kialakítású hajónak és a legjobb part menti kirándulások szervezőjének is. Annyi biztos, hogy ha szeretsz felfedezni, akkor rengeteg kaland vár rád ennek a kisebb hajócsodának a fedélzetén.
 

Mit lehet csinálni egy ekkora hajón?

Bár a hajó fedélzete nem óriási, de így is számtalan program vár rád. Például hallgass meg izgalmas előadásokat és informatív beszédeket a Felfedezők termében, miközben a tenger látványa vesz téged körül. Ha egy kis nyugalomra és kultúrára vágysz, akkor helyet foglalhatsz a hajó könyvtárában, ahol klasszikus művekkel és a legújabb trendi magazinokkal is találkozhatsz.

Ha egy kis mozgásra lenne kedved, vár rád egy komplett edzőterem modern kardio- és erősítő gépekkel, csoportos órákkal és személyi edzőkkel, akik segítenek a számodra megfelelő edzésprogram kialakításában. Ezen kívül az adrenalin kedvelői is megtalálják a helyüket, ugyanis a hajó biztosít könnyűbúvár felszerelést, így bármikor elmehetsz búvárkodni, ha épp a tenger alatti világ felfedezésére vágysz.

A hajóút során természetesen nem csak a testi, hanem a lelki felüdülésre is nagy figyelmet fordítanak. A wellness részlegen különféle fiatalító kezelések és masszázsok várnak rád, míg a szépségszalonba betérve teljessé teheted a megújulásodat. A megfelelő relaxációban a hajó pezsgőfürdője is segítségedre lesz, hogy egy cseppnyi stressz se maradjon benned az utazás végére.

Természetesen a finom falatok sem hiányozhatnak a programtervből. A fő étteremben különféle tájak specialitásait kóstolhatod meg, míg a fedélzeti étteremben grillezett finomságok tömkelege kerül majd a tányérodra. Ha pedig valami könnyedebbre vágysz, akkor térj be a Piano bárba, ahol kellemes zongoraszó mellett fogyaszthatod el az italodat és cseveghetsz utastársaiddal is.
 

Az alvással sem lesz gond

5 féle kabin közül választhatsz:
1.    Explorer Suite: egy kisebb, barátságos kabin, tengerre néző ablakokkal
2.    Terrace Suite: békés kabin, nagyobb méretű ablakokkal
3.    Veranda Suite: ebből a kabinból már egy erkélyről nézheted a naplementéket
4.    Deluxe Veranda Suite: nagyobb, és még kényelmesebb szobatervezés, erkéllyel
5.    Silver Suite: a legkényelmesebb kabin, még nagyobb erkéllyel

Ez nem a szokásos luxushajó, ahol az a lényeg, hogy minél több időt a fedélzeten tölts. Bár természetesen ott is mindenki megtalálhatja a neki való szórakozást, de a legizgalmasabb része az utazásnak az elrejtett tájak felfedezése lesz, hosszabb-rövidebb kirándulásokkal. Vagyis bármihez is legyen éppen kedved, pihenni, feltöltődni vagy mozogni és felfedezni, mindenre lesz lehetőséged a Silver Galapagos fedélzetén.
 

A Silver Galapagos kiemelt szolgáltatásai:

•    5 féle kabintípus
•    2 fő étterem és egy zongorabár
•    Könyvtár
•    Pezsgőfürdő
•    Edzőterem
•    Wellness részleg és szépségszalon
•    Könnyűbúvárkodás
•    Izgalmas parti kirándulások Silver Galapagos hajóutak