Cégek

Különleges helyszínt keres rendezvényének? Legyen az konferencia, csapatépítés, jutalomút, segítünk!

Érdekel

Hajótársaságok Silversea Silver Galapagos

Silver Galapagos

Hajótársaság:Silversea
Emeletek száma:6
Súly:4 077 t
Hossz:88,16 m
Sebesség:17 csomó
Utas kapacitás:100 fő
A Csendes-óceánon található Galapagos-szigetek az egyik legcsodálatosabb helye a világnak. Egészen különleges élményben lehet részed, ha hajóval közelíted meg a szigetcsoportot. Fedezd fel te is a Galapagos-szigetek különlegességeit a Silver Galapagos hajós utazással, melyre már elérhetők időpontok weboldalunkon!

Egy full komforttal és extrákkal felszerelt prémium hajón utazhat akár az egész család több napon át, végigjárva a szigetvilág legszebb tájait mind a fedélzeten, mind lábon, hiszen a hajó számos alkalommal ki is köt, hogy bejárhassátok a szigetet magatok is! A Silver Galapagos utazás a világ egyik legelszigeteltebb és legérintetlenebb helyére visz el titeket, ahol olyan élővilágot is megcsodálhattok, ami sehol máshol nem található meg a világon.

A Dél-Amerika nyugati partjai közvetlen közelében található Galapagos-szigetcsoport az emberek nagy számára ismeretlen, azonban itt a tökéletes lehetőség, hogy ti is felfedezzétek ezt a csodás helyet. A hajóút során lehetőség van zodiac túrákra, kajakozásra, búvárkodásra, továbbá a természet bejárására is tapasztalt túravezetőknek és a Galapagosi Nemzeti Parknak köszönhetően, de rengeteg egyéb program is vár rátok, melyekről a Silver Galapagos programlistáján tájékozódhattok.

Na, de mi a helyzet a szállással?
A Silver Galapagos hajó egy rendkívül ízléses és stílusos utazást kínál minden vendégnek, ehhez megfelelő szálláshelyekkel és lakosztályokkal. Elérhető lakosztályai között ott van a Silver Suite, a Veranda Suite, a Deluxe Veranda Suite, a Terrace Suite, továbbá az Explorer Suite.

Mindegyik egy kicsit másfajta komfortot kínál, azonban mindegyikben megtalálható kétszemélyes, rendkívül kényelmes franciaágy, márványozott fürdőszobák, ruhatároló, televízió, minibár és minden egyéb, mely egy fáradalmas, felfedezéssel teli nap után szükséges ahhoz, hogy relaxálhassatok egy kicsit. Számos szoba erkéllyel is rendelkezik, hogy megcsodálhassátok a tengert miközben a hajó éppen úton van.

Mit lehet csinálni a hajón?
Az utazás közben természetesen el kell ütni valamivel az időt, erre szolgál a wellness-központ, a fedélzeten található jacuzzik, a könyvtár, a szépségszalon, a fitneszterem, valamint a zongoraszalon.

Az ismerkedésre természetesen mindenhol van lehetőség, az idő pedig olyan gyorsan repül, hogy hamar megéheztek. Na de akkor mi a helyzet az étellel? Jó hír, hogy ha a Silver Galapagos-t választjátok a hajón a világ legjobb ételei közül választhattok majd minden nap! Kétféle lehetőség van az étkezésre; vagy a Grill-t választjátok, vagy az éttermet.

A Grill-nél lehetőség van saját ízlésetek szerint elkészíteni az ételeket, ugyanis minden asztalhoz érkezik egy lávakő, mely fölé helyezhetők főzőedények, és már el is készíthetitek a legjobb húsételeket, sült zöldségeket és egyebeket, melyeket otthon is szerettek csinálni. A Grill ezen funkcióját este lehet igénybe venni, nap közben salátabár és burgerezőként üzemel, ha megéheznétek két kiruccanás közt.
Ajánljuk a Grill-t azoknak, akik szeretik a minőségi húsételeket! Az étterem ezzel szemben úgy működik, mint bármely prémium étterem világszerte, azzal a különbséggel, hogy nem kell asztalt foglalni, bármikor jöhettek az étterembe és rendelhettek. Hatalmas szelekció vár titeket a legjobb nemzetközi ételekből, séfjeink azonban mindig feltesznek a napi menüre egy helyi, ecuadori specialitást, melyet bármikor kipróbálhattok.

A Silver Galapagos egy 100%-os utazás, mely életre szóló emlékeket fog nektek adni. A Galagapos-szigeteki élővilág és a teljes komforttal felszerelt hajó között néha nehéz lesz eldönteni, hogy hol is töltsétek az időt.

Ha felkeltettük az érdeklődéseteket, akkor nézzétek meg weboldalunkon az elérhető utakat még ma! Silver Galapagos hajóutak