Cégek

Különleges helyszínt keres rendezvényének? Legyen az konferencia, csapatépítés, jutalomút, segítünk!

Érdekel

Hajótársaságok Silversea Silver Moon

Silver Moon

Hajótársaság:Silversea
Emeletek száma:
Súly:
Hossz:
Sebesség:
Utas kapacitás:
A Silversea hajótársaság egyik legújabb luxushajója, a Silver Moon egészen biztosan a 21. századi hajózás ékköve lesz. Tapasztalt hajóutazók építették hajóutazók számára, így minden megszokott és szükséges felszerelés és szolgáltatás megtalálható a fedélzeten. A Silver Moon 2020 augusztusában fogja először szelni a habokat és kétségkívül minden elképzelést felül fog múlni!
 

Egy sikersztori folytatása

A Silver Moon a hajózásban méltán híres Silver Muse tükörképe lesz. Teljes egészében testvérhajójáról mintázzák, 596 fős befogadóképességével pedig megőrzi annak intim, meghitt és családias hangulatát is. Hiszen egy luxushajó nem kell, hogy feltétlenül óriási legyen: a kisebb hajók ékes példája a Silver Muse, és minden bizonnyal az lesz majd a Silver Moon is.
 

Sea And Lande Taste (S.A.L.T.) program – étkezés a fedélzeten

A Silver Moon fedélzetén találkozhatnak az utasok először ezzel a csodálatos elgondolással. Egy úti cél-központú kulináris túrán vehetsz majd részt, mely során méginkább elmélyülhetsz a desztinációk gasztronómiájában. Izgalmas ízek kavalkádja, egészen új élmények és sokrétű kulturális ismeretek várnak a fedélzeten.
 

Lakosztályok a fenséges kényelemért

A kék, narancssárga és homokszínben játszó lakosztályok szinte festői szépséggel adják vissza a környező táj varázslatos árnyalatait. A kék tengeren narancssárgán megcsillanó lemenő napfény, valamint az apró szigetek homokos tengerpartja és a türkiz óceán találkozásának egyedülálló vizuális hatása a lakosztályod színeiben is megjelenik.

Egy felfedezéssel töltött tartalmas nap után kiemelkedően fontos a zavartalan pihenés, a lakosztályok pedig éppen ennek megfelelően lettek megtervezve. Ez a szeglete a hajónak csak a tiéd, így nyugodtan ellazulhatsz, kényelmesen elnyújtózhatsz a komfortos ágyon, vagy megcsodálhatod a káprázatos naplementét a saját teraszodról anélkül, hogy bárki megzavarna. A különböző méretű és kialakítású lakosztályok közül válassz saját preferenciáidnak megfelelően!
 

Programok és kikapcsolódás

A rengeteg fedélzeti lehetőség közül szinte megpróbáltatás lesz kiválasztani, hogy éppen mihez is van kedved. Szürcsölj el egy kávét, teát vagy koktélt az Arts Caféban vagy a Dolce Vitaban, esetleg vegyél részt egy izgalmas gasztro workshopon a S.A.L.T.-labben, vagy térj be egy kis énidőre a Zagara Beauty Salon és Spa falai közé egy ellazító masszázsra... Csobbanj a fedélzet egyik jakuzzijába vagy kristálytiszta medencéjébe és élvezd a csodás kilátást. Ha elég volt a lubickolásból, nyúlj el az egyik napágyon és sütkérezz a friss tengeri levegőn. Egy biztos: unatkozni egyetlen percet sem fogsz!

A Silver Moon 2020 augusztusában új fejezetet nyit majd a luxushajóutak történetében. Családias létszámmal, teljes kényelemben fedezheted fel a világ legkülönlegesebb tájait, a S.A.L.T. programnak köszönhetően pedig megismerheted az úticélok kulináris oldalát is, ami egy teljesen új dimenziót fog nyitni az utazásban!
 

Kiemelt fedélzeti szolgáltatások:

•    komfortos és esztétikus lakosztályok
•    medence, jakuzzi, napozóterasz
•    Zagara Beauty Salon & Spa
•    Fedélzeti kaszinó és könyvtár
•    S.A.L.T. program – a legkülönlegesebb gasztro élmények és workshopok
•    diszkrét, mégis mindenre odafigyelő személyzet

  Silver Moon hajóutak