Cégek

Különleges helyszínt keres rendezvényének? Legyen az konferencia, csapatépítés, jutalomút, segítünk!

Érdekel

Hajótársaságok Silversea Silver Spirit

Silver Spirit

Élmény. Felsőfokon.

Hajótársaság:Silversea
Emeletek száma:11
Súly:28 258 t
Hossz:210,7 m
Sebesség:19,5 csomó
Utas kapacitás:608 fő

Vannak az egyszerű luxushajók. Medencékkel, wellnesszel, kirándulásokkal. És ott van a Silver Spirit…
Ami több, mint egy sima luxushajó. 
Ő Elegáns.
Ő fényűző. Ő izgalmas.
Ő pihentető.
Ő lélegzetelállító. 
És mindezt te is meg fogod tapasztalni. 

Szeretnél úgy nyaralni, hogy az otthonodtól távol is otthon érezd magad? Akkor a Spirit a te hajód. Felújított közösségi terekkel, még tágasabb kabinokkal és teljesen személyre szabott kiszolgálással várnak téged. 
 

Mi az, amit a Silver Spirit nyújt neked?

A Silver Spirit összesen 608 vendéget tud befogadni, erre a számra 411 fős személyzettel készültek. Ez azt jelenti, hogy minden utasnak személyre szabott kiszolgálásban lesz része.  Felújított közösségi tereiben izgalmasabbnál izgalmasabb programok várnak rád. 
Hatalmas, elegáns színháztermében kulturális előadásokat, zenés műsorokat és a legújabb filmeket is megtekintheted
A hajó felső fedélzetén található könyvtárban az óceán látványában fürödve olvashatod kedvenc regényeidet. 
Ha pedig egy kis izgalomra vágysz, akkor térj be este a kaszinóba, és tedd próbára szerencsédet Fortuna kerekénél.

A Silver Spirit fedélzetén nagy figyelmet fordítanak arra, hogy minden utasnak lehetősége legyen meghitt közegben társalogni utastársaival. 4 külön helyisége is van, ami a beszélgetésekre és a finom italokra van fenntartva. Művészi hangulat, bőrfotelok, panorámakilátás, élőzene a háttérben – bármelyikre is vágysz éppen, itt meg fogod találni.

És mi vár még rád? Természetesen sok-sok ínycsiklandozó étel és ital. A hajó nyolc étteremmel áll rendelkezésedre, hogy hasad és ízlelőbimbóid minden vágyát kielégíthesse. Találsz itt grillezett finomságokat, olasz és ázsiai különlegességeket, sőt, igazából minden étel, amit csak ki tudsz gondolni, megtalálható a Spiriten. Akár a csillagok alatt, akár a belső elegáns környezetben szeretnél étkezni, vagy a szobádba rendelni az ételeket, mindet megteheted.

Ha esetleg nem lenne elég számodra ennyi izgalom, akkor pedig még ott vannak természetesen a hajó medencéi és pezsgőfürdői, valamint a fitneszterem is, ahol csoportos órákon is részt vehetsz, sőt, akár személyi edzők segítségét is kikérheted. Utána pedig ellazíthatod „fáradt” tagjaidat masszázsokkal, fiatalító és szépítő kezelésekkel, és testi-lelki megújulásodat pedig a szépségszalonban fogod tudni teljessé tenni. A pihenést megkoronázza még ezen kívül az a 9 féle lakosztály, amik közül választhatsz. Mindegyikből tökéletes kilátás nyílik a tengerre, és tágas terekkel, valamint a legmodernebb felszereléssel és legkényelmesebb ágyakkal rendelkeznek, hogy a relaxációd pillanatait semmi se tehesse tönkre.

Ne várj arra, hogy valaki más foglalja el előled álmaid utazását. A Silver Spirit nyújtotta út egy olyan élmény, amit nem hagyhatsz ki, hiszen még évek múlva is ezt fogod mesélni a családodnak és a barátaidnak. Mire vársz hát? A tökéletes nyaralás téged vár!
 

A Silver Spirit kiemelt szolgáltatásai:

•    9 féle lakosztály-típus
•    Színházterem zenés és kulturális műsorokkal
•    Könyvtár
•    Kaszinó
•    Meghitt társalgók
•    Medencék és pezsgőfürdők
•    Fitnesz-központ és wellness központ
•    Szépségszalon
•    8 étterem szabadtéren és beltéren

  Silver Spirit hajóutak