Cégek

Különleges helyszínt keres rendezvényének? Legyen az konferencia, csapatépítés, jutalomút, segítünk!

Érdekel

Hajótársaságok Viking Ocean Cruises Viking Jupiter

Viking Jupiter

szabadulj ki egy más világba!

Hajótársaság:Viking Ocean Cruises
Emeletek száma:
Súly:
Hossz:
Sebesség:
Utas kapacitás:
Volt már szerencséd a végtelen óceán látványához? A lengedező, lágy szellő, a napsütés, a csend, a sirályok és az a sok-sok víz, ami mintha sohasem érne véget, pont olyan, mintha egy másik bolygóra kerültél volna. Gyakorlatilag tényleg ez a helyzet, hiszen egy kis időre teljesen magad mögött hagyhatod a hétköznapi életedet, minden gondodat elfelejtheted, és csupán arra kell odafigyelned, hogy eléggé átadd magad a tengernek és az új kalandoknak.

A Viking Jupiter segítségével ráadásul olyan helyekre juthatsz el, ahova nem mehet minden hajó. Körülbelül 230 méter hosszú méretének köszönhetően a sekélyebb vizekben is tud lavírozni, és az olyan kikötőkben is ki tud kötni, ahol a nagyobb luxushajók nem. El tudsz látogatni az apróbb szigetecskékhez is, és megismerheted a leginkább eldugott népcsoportokat. Ami pedig még különleges a Viking Jupiterben, hogy olyan túrákat szerveznek neked, ahol testközeli élményt kaphatsz a különféle kultúrák életéből és gasztronómiai különlegességeikből, sőt akár be is tekinthetsz a kulisszák mögé a városok múzeumaiban és színházaiban.
 

Mit tartogat számodra a Viking Jupiter fedélzete?

A különböző népeket és népcsoportokat nem csupán a szigeteken ismerheted meg, de a hajó fedélzetén is. A Viking Living Room a hajó azon meghitt társalkodója, ahol egy egész könyvtárral várnak téged. Itt bárki megtalálhatja a számára izgalmas olvasmányt, akár a szigetek kultúrájáról, akár valami másról szeretne olvasni. Ha pedig vizuális típus vagy, vár rád a hajó két mozija és színházterme, ahol a klasszikusok mellett informatív előadásokat, vagy akár dokumentumfilmeket is megtekinthetsz.

Az előadások után persze mindig jól esik egy-egy finom fogás, amiben természetesen a Viking Jupiter fedélzetén sincs hiány. A fő étteremben egy naponta változó, friss alapanyagokból készülő menüből tudsz válogatni, Manfredi olasz éttermében itáliai specialitásokat, a Chef’s Table étteremben pedig igazi mesterszakácsok által kiválogatott ételkülönlegességeket kóstolhatsz meg. Ha a meghittebb vacsorákat kedveled, a privát étkezőbe tudsz asztalt foglalni, ahol családoddal vagy barátaiddal picit félrevonulhatsz a többi vendég nyüzsgésétől.

Attól sem kell tartanod, hogy esetleg a sok finomság közepette feljönne rád pár plusz kiló, ugyanis a hajó fitneszterme modern kardio- és erősítőgépekkel, valamint jóga és pilates órákkal vár, de ha ahhoz van kedved, akár a személyi edző segítségét is kérheted. Edzés után pedig a wellness-központban van lehetőséged ellazítani a tested és a lelked egyaránt. Szaunák, hideg- és melegvizes medencék, gőzfürdők és a Snow Grotto, vagyis egy jégbarlang áll rendelkezésedre a méregtelenítéshez. A nap végén pedig csak vonulj vissza erkélyes lakosztályod menedékébe, ahol a 24 órás szobaszerviz lesi minden további kívánságodat.

Ha a Viking Jupitert választod, nem csupán egy felejthetetlen élményben, hanem életed legpihentetőbb, ugyanakkor legmozgalmasabb utazásában lesz részed!
 

A Viking Jupiter kiemelt szolgáltatásai:

•    3 féle lakosztálytípus, mindegyik erkéllyel ellátva
•    3 fő étterem, gasztronómiai specialitásokkal
•    Bárok és társalgók minden fedélzeten, szabadtéren is
•    2 privát étkező, családi vagy baráti összejövetelekre
•    Speciális túrák a különböző kultúrák beható megismeréséért
•    Fitnesz-terem
•    Wellness részleg
•    Hangulatos társalgó
•    Könyvtár
•    Mozi
•    Színházterem Viking Jupiter hajóutak