Cégek

Különleges helyszínt keres rendezvényének? Legyen az konferencia, csapatépítés, jutalomút, segítünk!

Érdekel

Viking Orion hajó

Hajótársaságok Viking Ocean Cruises Viking Orion

Viking Orion

a viking életérzés hajója

Hajótársaság:Viking Ocean Cruises
Emeletek száma:9
Súly:48 000 t
Hossz:227 m
Sebesség:20 csomó
Utas kapacitás:930 fő
A viking életérzés sok mindent jelenthet. Jelentheti a zord és fagyos északi terepeket, a végtelen tengerek látványát, jelenheti a gyönyörű, kézzel faragott fa bútorokat, és jelentheti magát azt a vidám hozzáállást, amivel az északi népek az életre és az emberekre tekintenek. A Viking Orion hajó mind ezt a páratlan élményt hozza el neked – és még ezeken kívül sok mást is.

Nem véletlen, hogy a Viking Oriont családias méretű hajónak alkották meg. Körülbelül 230 méter hosszú, és maximálisan 930 vendéget tud befogadni, így a kisebb luxushajók kategóriájába tartozik. Méretének köszönhetően  a nehezebben megközelíthető szigetecskéknél is ki tud kötni, ahova a nagyobb hajók nem jutnak be, ezáltal hozzájárul, hogy megismerhesd a leginkább elrejtett kultúrák világát is. Ráadásul direkt olyan speciális túrákkal készülnek vendégeik számára, amikkel testközeli élményt kaphatsz 1-1 népcsoport életéből. Megismerkedhetsz a helyi lakosokkal, megkóstolhatod az igazi helyi specialitásokat, és a múzeumokban és színházakban bevisznek téged a kulisszák mögé is, ahova másokat nem szoktak beengedni.
 

Mi vár rád a Viking Orion fedélzetén?


Belépve a hajóba az Atrium fogad téged. A lenyűgöző, 3 emeletet felölelő társalgó egy hatalmas nyílt tér, végig telis-tele tengerre néző ablakokkal. Ezen a fedélzeten kialakítottak egy körfolyosót is az ablakok mellett, úgyhogy ha sétálgatni van kedved, ez lesz a kedvenc helyed a hajón. A meghittebb társalgásokért pedig a Viking Living Room felel, ahol megtalálhatod a hajó saját könyvtárát is. Itt számos csodás olvasmány közül választhatsz, és még a legtájékozottabb utazók is megtalálhatják a számukra izgalmas témákat.
Ha mozgalmasabb élményekre vágysz, akkor nézd meg a moziban vagy a színházban az előadások egyikét, amik mind a megismert kultúrák bemutatásáról szólnak.

Amiatt sem kell aggódnod, hogy a sok izgalmas program miatt éhen maradnál, hiszen a hajó 3 fő éttermében számtalan ételkülönlegesség vár rád. Minden nap friss alapanyagokból készített, szintén helyi sajátságokat bemutató kulináris válogatások kényeztetik az ízlelőbimbóidat.
Ha meghittebb környezetben szeretnél kóstolgatni, a hajó két privát étkezőjében, a családoddal vagy a barátaiddal kicsit elzárkózhattok a külvilág elől. Ezeken kívül természetesen számos bár és kávézó is vár a fedélzeten, ha valami könnyebb ételt vagy italt szeretnél elfogyasztani a főétkezések között.

Sőt, ha épp nincs kedved kimozdulni lakosztályod kényelméből, akkor a 24-órás szobaszerviz segítségével bármit a szobádba rendelhetsz. Tested és lelked pedig a hajó fitnesztermében és wellness-részlegében tudod felfrissíteni, akár egy izzasztó edzéshez van kedved, akár csak lazulni akarsz, vagy méregteleníteni egy kis szaunázással.

Nem kell nagyban gondolkodnod, ha az utazásodat tervezed. A Viking Orion fedélzetén és kirándulásain mindent megkaphatsz, amire csak vágysz, hogy egy olyan felejthetetlen élmény részese lehess, amit még évtizedek múlva is mesélni fogsz mindenkinek.
 

A Viking Orion kiemelt szolgáltatásai:

•    3 féle lakosztálytípus, mindegyik erkéllyel ellátva
•    3 fő étterem, gasztronómiai specialitásokkal
•    Bárok és társalgók minden fedélzeten, szabadtéren is
•    2 privát étkező, családi vagy baráti összejövetelekre
•    Speciális túrák a különböző kultúrák beható megismeréséért
•    Fitness-terem
•    Wellness részleg
•    Hangulatos társalgó
•    Könyvtár
•    Mozi
•    Színházterem Viking Orion hajóutak