Cégek

Különleges helyszínt keres rendezvényének? Legyen az konferencia, csapatépítés, jutalomút, segítünk!

Érdekel

Viking Sea hajó

Hajótársaságok Viking Ocean Cruises Viking Sea

Viking Sea

az igazi viking hajózási élmény

Hajótársaság:Viking Ocean Cruises
Emeletek száma:9
Súly:48 000 t
Hossz:227 m
Sebesség:20 csomó
Utas kapacitás:930 fő
Egy luxushajóút lényege, hogy a legkifinomultabb körülmények között szabadulhass ki a hétköznapok megszokott pillanataiból, és 1 vagy 2 hétig csak a pihenésre és a feltöltődésre kelljen gondolnod. Utazz, láss világot, kapcsolódj ki, szórakozz! A Viking Sea természetesen teljesíti ezeket, sőt, még sok mást is ad neked. Főleg akkor, ha egy olyan utazásra vágysz, ami kicsit különlegesebb, és eltér a megszokott luxusutaktól…

A Viking Sea a kisméretű hajók kategóriájába tartozik. Körülbelül 230 méter hosszú, és összesen 930 vendéget tud befogadni. Ez a 2016-ban épült hajó a kisebb méretének köszönhetően olyan kikötőkbe is eljut, ahol a nagyobb luxushajók nem képesek megállni, így sokkal több egzotikus tájat és szigetet tudsz meglátogatni az utazásod során. Útvonalai között szerepel majd a mediterrán-térség Olaszországgal, Görögországgal, Spanyolországgal, de Európa vizeit elhagyva Dél-Amerikába, a Karib-szigetekhez, a Bermudákhoz, vagy akár az Északi-tenger szigeteihez, Izlandhoz, Grönlandhoz, Skóciához és a Feröer-szigetekhez is eljuthatsz.

Ha pedig maga a táj nem elég, akkor a Viking Cruises egyedülálló, kulisszák mögé betekintő programsorozattal készül neked. Ez azt jelenti, hogy az utazás minden részletét úgy alakították ki, hogy testközelből ismerhesd meg az egyes kultúrákat, és te is részese lehess a helyi lakosok életének. A múzeumokban és színházakban betekinthetsz a színfalak mögé, különleges, folklór előadásokat tekinthetsz meg és helyi gasztronómiai specialitásokat is megkóstolhatsz.

Mi vár rád a Viking Sea fedélzetén?

Várnak rád először is az éttermek! A fő étterem különlegessége, hogy minden nap változtatnak a napi menün, attól függően, hogy éppen merre halad a hajó. Az adott állomás helyi specialitásait készítik el napról napra, ott helyben szerzett friss alapanyagokból. Ezen felül pedig más jellegzetességeket is megkóstolhatsz: Manfredi olasz éttermében például az igazi itáliai ízvilágot hozzák el neked, a szakács saját receptjei alapján. Ha pedig valami még különlegesebbre vágysz, akkor kipróbálhatod a Chef’s Table éttermet, ahol mesterszakácsok által elkészített ételválogatásokat és borspecialitásokat kóstolhatsz végig, az igazi kulináris élmény megtapasztalásáért. Viszont ha csak a családoddal vagy a barátaiddal szeretnél egy kicsit csendben enni, akkor foglalj asztalt a privát étkezőbe, és élvezd a meghitt hangulatot!

A sok ételt, ha szeretnéd, le is tudod dolgozni a hajó fitnesz-termében, a modern kardio- és erősítő gépek, vagy akár egy személyi edző segítségével. Az edzés után pedig kényeztetheted testedet a wellness-részleg szaunáiban, gőzfürdőiben, hideg- és melegvizes medencéiben.

A fárasztó, élménydús nap után pedig vonulj vissza lakosztályod nyugalmába. Ülj ki az erkélyedre, élvezd, ahogy a nap lebukik a végtelen tenger horizontján, majd rendelj valami nassolnivalót a 24-órás szobaszerviztől, és hagyd, hogy a hajó álomba ringasson!

A Viking Sea az a hajó, ahol nem csupán magán a fedélzeten, de a szárazföldre kilépve is felejthetetlen élmények várnak rád, és minden az igazi viking életérzéssel körítve. Vétek lenne kihagyni!

A Viking Sea kiemelt szolgáltatásai:

•    3 féle lakosztálytípus, mindegyik erkéllyel ellátva
•    3 fő étterem, gasztronómiai specialitásokkal
•    Bárok és társalgók minden fedélzeten, szabadtéren is
•    2 privát étkező, családi vagy baráti összejövetelekre
•    Speciális túrák a különböző kultúrák beható megismeréséért
•    Fitnesz-terem
•    Wellness részleg
•    Hangulatos társalgó
•    Könyvtár Viking Sea hajóutak