Cégek

Különleges helyszínt keres rendezvényének? Legyen az konferencia, csapatépítés, jutalomút, segítünk!

Érdekel

Viking Sky hajó

Hajótársaságok Viking Ocean Cruises Viking Sky

Viking Sky

ahol az ég összeér a tengerrel

Hajótársaság:Viking Ocean Cruises
Emeletek száma:9
Súly:48 000 t
Hossz:227 m
Sebesség:20 csomó
Utas kapacitás:930 fő
Az álmok nem csak a mesékben válhatnak valóra, és nem csupán a szivárvány lábánál lehet megtalálni a boldogságot. Egy luxushajóút elvisz téged oda, ahol összeér a tenger és az ég, ahol végtelen horizontok tárulnak eléd. A Viking Star segítségével a legmesésebb tájakra is eljuthatsz, és olyan élményekben lehet részed, amikről még évtizedek múlva is ódákat fogsz zengeni.

Az sem véletlen, hogy szinte bárhová eljuttat téged ez a hajó, hiszen a Viking Star a maga körülbelül 230 méteres hosszával a kisebb óceánjáró hajók kategóriájába tartozik. Ez azt jelenti, hogy olyan kicsi szigeteknél is ki tud kötni, és olyan, sekélyebb vizű tengereken is tud közlekedni, ahova a nagyobb hajók nem jutnak el. Ezáltal betekintést nyerhetsz a legeldugottabb kultúrák életébe is.

Amikor azt mondjuk, hogy betekintést nyerhetsz, akkor az alatt egy igazi testközeli élményt értünk. A Viking Cruises nagyon egyedi, különleges kirándulásokat tartogat számodra. A látogatások során megismerkedhetsz a helyi lakosokkal, belekóstolhatsz a helyi ételspecialitásokba, ezen kívül elvisznek téged színházakban és múzeumokban a kulisszák mögé, ahova csak keveseket engednek be.
 

Mi az, ami a Viking Sky fedélzetén vár?

Minden, amit elvársz egy luxushajótól, az megtalálható a fedélzeten. Belépve először a hatalmas, 3 emeletet elfoglaló Atrium fogad, ami kiváló hely a társas összejövetelekre és egy-egy könnyed ital elfogyasztására. A meghittebb hangulatú társalgásra pedig ott a Viking Living Room, ahol nem csak utastársaiddal cseveghetsz, de a hajó saját könyvtárából is választhatsz magadnak egy kellemes olvasmányt. Ha egy kicsit mozgalmasabb dolgokra vágysz, akkor látogass el a 2 mozi egyikébe, vagy a színházterembe, ahol szintén az a legfontosabb szempont, hogy az előadások segítségével az úticélok kultúráit hozzák még inkább közelebb hozzád.

Az előadások előtt és után is jól esik egy finom vacsora:
•    A fő étteremben minden nap más és más fogásokkal várnak, az alapján variálva, hogy éppen milyen tájakon halad a hajó.
•    Manfredi olasz éttermében olasz specialitások,
•    a Chef’s Table étteremben pedig mesterszakácsok által összeválogatott étel- és italkülönlegességek várnak rád.
•    A privát étkezőhelyiségek arra szolgálnak, hogy meghitt hangulatban, a többi vendégtől elszeparáltan kóstolhass meg valami finomat, családod vagy barátaid társaságában.

A sok finomság után felszökő kilóktól sem kell aggódnod. A Viking Sky saját fitnesztermében jóga- és pilates órákba is be tudsz csatlakozni, vagy ha szeretnéd, a személyi edző segítségét is kérheted egy személyes edzésterv kialakításához. Az edzés után pedig frissítsd fel testedet a wellness-központban a szaunák és gőzfürdők segítségével! A wellness fő attrakciója a Snow Grotto, a jégbarlang, ahol az igazi viking életérzést hozzák el neked, ahogy 1-1 szaunázás között lehűtöd a tested a plafonról aláhulló hópelyhek segítségével.

Eldugott szigetek, kultúrák testközelből, páratlan ételkülönlegességek, felfrissítő pihenés és egy felejthetetlen utazás – ezek várnak rád, ha a Viking Sky-t választod.
 

A Viking Sky kiemelt szolgáltatásai:

•    3 féle lakosztálytípus, mindegyik erkéllyel ellátva
•    3 fő étterem gasztronómiai specialitásokkal
•    Bárok és társalgók minden fedélzeten, szabadtéren is
•    2 privát étkező, családi vagy baráti összejövetelekre
•    Speciális túrák a különböző kultúrák beható megismeréséért
•    Fitnesz-terem
•    Wellness részleg
•    Hangulatos társalgó
•    Könyvtár
•    Mozi
•    Színházterem Viking Sky hajóutak