Cégek

Különleges helyszínt keres rendezvényének? Legyen az konferencia, csapatépítés, jutalomút, segítünk!

Érdekel

Viking Star hajó

Hajótársaságok Viking Ocean Cruises Viking Star

Viking Star

egy csillag a tengeren

Hajótársaság:Viking Ocean Cruises
Emeletek száma:9
Súly:48 000 t
Hossz:227 m
Sebesség:20 csomó
Utas kapacitás:930 fő
Egy luxushajóútnak nem a nagyzolásról kell szólnia. Lehet kisebb szabású, intimebb is a környezet, ami arra fókuszál, hogy minél közelebb hozza hozzád a különböző tájak kultúráját. A Viking Star nem az a hajó, amiről soha többé nem akarsz leszállni, hanem az, amelyiken ugyanakkora élmény fent tartózkodni, mint kikötni, és bebarangolni a városokat és a tengerpartokat.

A Viking Star a maga körülbelül 230 méteres hosszúságával, és 930 fős befogadóképességével a kis óceánjárók kategóriájába tartozik. Nem csupán a mérete járul hozzá ahhoz, hogy egy intim hangulatú hajóútban lehessen részed, hanem a program kialakítása is. Olyan kikötőkbe is eljuthatsz, ahol a nagyobb hajók nem tudnak kikötni, és olyan programokat szerveznek neked, amik kifejezetten arra specializálódtak, hogy bevonjanak téged a helyi kultúrákba és az ottani lakosok életébe. Ezen kívül speciális túrákkal is szolgálnak, amik során különféle, soha nem látott előadásokat tekinthetsz meg, vagy akár a kulisszák mögé is benézhetsz válogatott múzeumokban.
 

Mi vár rád a Viking Star fedélzetén?

Nem csupán az úticélok tartogatnak számodra kulturális lehetőségeket. A hajó támogatja az intellektuális utazásokat is, ezért rendelkezik egy saját könyvtárral. A Viking Living Room-ban található Viking könyvtárban biztosan találsz olyan kedvenc könyvet, amit képtelenség lesz majd letenni! A társalgót ráadásul úgy alakították ki, hogy a lehető legideálisabb tér legyen a beszélgetésekre és a pihenésre. Tágas terek, lágy zongoraszó és egy inspiráló környezet teszi még kellemesebbé a társasági összejöveteleket. Ha pedig a könyv olvasása, vagy a társas foglalkozások mellé innál valami finomat, akkor csak kérj valamit a különleges, zsindelypalánkolás-kialakítású bárban, amit az ősi viking hosszúhajók ihlettek.

Ám a hajó nem csupán az intellektusodnak és a fantáziádnak kedvez: a tested kényeztetése sem maradhat el. Biztos, hogy a hajóút alatt nem esel a formádból. A Viking Star saját edzőtermében futógépek, ellipszis-trénerek, szobabiciklik és sok más különféle fitnesz gép vár rád. Pilates- vagy jógaórákon is részt vehetsz, vagy ha szeretnéd, akkor egy szakértő konkrét edzésprogramot készít össze neked. Kérd nyugodtan a hajó személyi edzője segítségét! Ha pedig már jól lefáradtál az edzés után, akkor vár rád a wellness részleg. Különféle hideg-meleg vizes medencék, szaunák és gőzfürdők adják meg az igazi viking relaxálás hangulatát.

Az testi és szellemi feltöltődés mellett természetesen kulináris élményekben is részed lesz a hajó fedélzetén. A fő étteremben különböző kultúrák ételei között válogathatsz, Manfredi olasz étteremben itáliai specialitásokat, a Chef’s Table étteremben pedig igazi mesterszakács által összeválogatott ételkülönlegességeket kóstolhatsz meg. Persze ezeken kívül még számos bár és kávézó is a rendelkezésedre áll, ha napközben innál vagy ennél valami könnyedebbet. A nap végén pedig visszatérhetsz erkélyes szobád rejtekébe, ahol ráadásul 24 órás szobaszerviz lesi minden kívánságodat, hogy felhőtlen legyen a pihenésed.

Könnyed kikapcsolódás, teljes mértékű feltöltődés, páratlan kalandok, izgalmas kultúrák, na meg persze egy felejthetetlen élmény. Ez vár rád, ha a Viking Star fedélzetére lépsz!
 

A Viking Star kiemelt szolgáltatásai:

•    3 féle lakosztálytípus, mindegyik erkéllyel ellátva
•    3 fő étterem, gasztronómiai specialitásokkal
•    Bárok és társalgók minden fedélzeten, szabadtéren is
•    2 privát étkező, családi vagy baráti összejövetelekre
•    Speciális túrák a különböző kultúrák beható megismeréséért
•    Fitnesz-terem
•    Wellness részleg
•    Hangulatos társalgó
•    Könyvtár

  Viking Star hajóutak