Cégek

Különleges helyszínt keres rendezvényének? Legyen az konferencia, csapatépítés, jutalomút, segítünk!

Érdekel

Hajótársaságok Royal Caribbean Vision of the Seas

Vision of the Seas

Hajótársaság:Royal Caribbean
Emeletek száma:
Súly:
Hossz:
Sebesség:
Utas kapacitás:
Fedélzeti térkép: térkép megtekintése
Mindenkinek van elképzelése arról, hogy milyen is lenne számára az ideális nyaralás. Hova menne, hogyan, kivel, és ott mit csinálnának… ám sokan úgy gondolják, hogy ezek az álmok úgysem valósíthatók meg, úgysem létezik egy ilyen tökéletes vakáció. Itt az ideje, hogy végre higgy az álmaidban, ugyanis a Vision of the Seas fedélzetén valósággá válnak a vágyaid!
 

Mi minden vár rád, ha a Vision of the Seas-t választod?

Olyan sok változatos program, hogy azt sem fogod tudni, melyiket próbáld ki először. Kezdhetjük a felsorolást például a hajó egyedülálló színpadi produkcióival, amiket biztos, hogy sehol máshol nem fogsz látni. A Broadway-daraboktól a jazzen át a technóval dúsított modern előadásokig mindent megtalálsz majd, amihez csak kedved van, és természetesen minden produkciót élőzenekar kísér. A kisebb színpadon találkozhatsz még szóló zenészekkel vagy énekesekkel, előadóművészekkel, stand-up comedy-sekkel, táncosokkal és akár mágusokkal is.

Ha viszont valami egyszerűbb néznivalóra vágysz, akkor megtekintheted a hajó művészeti galériáját, vagy eltölthetsz kellemes estét a csillagok alatt, miközben az óriás kivetítőn egy kellemes mozifilm vagy meccs megy.
De az ember nem csak nézni szeret, hanem aktívan részt is venni a dolgokban! Éppen ezért, a Vision of the Seas fedélzetén számtalan tanfolyamon is részt vehetsz. Van itt főzőtanfolyam, nyelvtanfolyam, különböző stílusú tánctanfolyamok, ékszerkészítő tanfolyam, és egy emlékkönyv készítő tanfolyam is gyermekek számára.

A fiatalok számára egy külön speciális programsorozatot is kitaláltak: 3-5 évesek az Aquanauts csapatban, a 6-8 évesek az Explorers csapatban, a 9-11 évesek pedig a Voyagers csapatban fedezhetik fel a legszuperebb játékokat. A kicsit nagyobbakat várja a hajó játékterme és a tini diszkó, ahova természetesen a felnőttek nem hivatalosak.
Azok számára, akiknek a medencében való úszkálás nem elég mozgás, ott van a hajó specialitása, a szabadtéri mászófal, illetve lehetőség van bekapcsolódni fitnesz órákba is az edzőteremben. Ha pedig kifáradtatok a sok programban, akkor a wellness részleg vár benneteket számtalan fiatalító kezelésével és masszázsával, hogy kívülről-belülről megújulhassatok.
 

Étel-ital, minden, ami szem-szájnak ingere!

Az esti szórakozást a különböző témájú partik, a tánctermek és egy kaszinó is biztosítja. Na és persze a hajó megannyi, finom italt kínáló bárja is! Azon sem kell aggódnod, hogy esetleg éhen maradnál a sok tennivaló közepette. A fő éttermen kívül még japán különlegességeket, grillezett finomságokat és az olasz gasztronómia legjavát is kipróbálhatod, ha pedig egy kis nassolnivalóra vágysz, akkor csak hívd a kabinodhoz a szobaszervizt.
 

Álmatlanság? Elfelejtheted!

Bár szinte aludni sem lesz időd ennyi program között, azért ha mégis eljutsz odáig, az álmaid is tökéletesek lesznek. Válaszd akár a belső, a tengerre néző vagy az erkélyes kabinokat, esetleg a nagycsaládos vagy pároknak kialakított verziót, biztos, hogy a lehető legteljesebb pihenés fog rád várni.
Ne hidd, hogy a tökéletes nyaralás lehetetlen. A Vision of the Seas fedélzetére lépve meg fogod látni, hogy az álmok igenis valóra válhatnak!
 

A Vision of the Seas kiemelt szolgáltatásai:

•    Belső, óceánra néző és erkélyes kabinok
•    Énekes, zenés és táncos előadások
•    Egyedülálló Broadway-, és más stílusú színpadi produkciók
•    Szabadtéri mozi
•    Kaszinó
•    Művészeti galéria
•    Kézműves-, főző- és tánctanfolyamok
•    Sziklamászó fal és fitnesz központ
•    Wellness központ
•    Játékterem
•    Izgalmas programok gyerekek számára Vision of the Seas hajóutak