Cégek

Különleges helyszínt keres rendezvényének? Legyen az konferencia, csapatépítés, jutalomút, segítünk!

Érdekel

Hajótársaságok Windstar Wind Spirit

Wind Spirit

a szilaj hullámok megszelídítője

Hajótársaság:Windstar
Emeletek száma:
Súly:
Hossz:
Sebesség:
Utas kapacitás:
A tenger morajló hullámai, a süvítő szél, ahogy belekap a hajadba, a partmenti sirályok veszekedése és a nap látványa, mikor alábukik a végtelen víz horizontja mögé… Ezek azok az élmények, amiket megtapasztalhatsz a Wind Spirit fedélzetén. Ez a hajó nem olyan, mint az átlagos hajóutak: a Windstar Cruises eldobta a kliséket és a megszokott dolgokat, hogy egy teljesen egyedülálló, felejthetetlen élményt nyújthassanak az utasaiknak. Az sem véletlen, hogy tavaly a Cruise Critic Cruisers’ Choice Awards őket választotta a Legjobb Szolgáltatás kategória nyertesévé.

A kis hajó nem jelent kis kalandot, sőt! Talán inkább még nagyobb kalandokra van lehetőséged, hiszen az összesen 130 méter hosszú, 4 árboccal és 6 fő vitorlával rendelkező hajó arra termett, hogy a legkisebb szigetekhez és a legnehezebben megközelíthető kikötőkhöz is eljuthasson. Ráadásul maximálisan csak 148 vendéget tud befogadni, ami azt jelenti, hogy egy hihetetlenül családias utazás vár rád. Olyan, mintha a saját kis vitorlás hajóddal szelnéd át a hullámokat, barátaid kíséretében.
 

Mit nyújt neked a Wind Spirit?

Hatalmas, nyitott fedélzetek – a kis hajóktól szokatlan módon. És sok-sok apró zug, ahova bebújhatsz, ha épp egy kis magányra van szükséged.
 

Ínycsiklandó ételek

A hajó 2 fő étteremmel rendelkezik. Az AmphorA étteremben többfogásos étkezések várnak rád az esti órákban, reggelire és ebédre pedig a Veranda étteremben találhatod meg a számodra kielégítő gourmet fogásokat. Ez utóbbinak van egy nyitott büfés szolgáltatása is, így bármikor betérhetsz a nap folyamán, mikor épp egy kis nassolásra támad kedved. Ebbe a két étterembe előzetesen foglalni sem kell, a foglalás csak akkor szükséges, ha a csillagok alatt szeretnél étkezni a Candles étteremben. Ha pedig a szobádban szeretnél elfogyasztani valamit, a 24-órás szobaszerviz csak azt lesi, hogy miben állhat a rendelkezésedre.
 

Pihentető álmok

2 lakosztálytípusból választhatsz. Már a kisebb kabinok az óceánra néző ablakkal és luxusberendezéssel vannak ellátva, hogy a legkényelmesebb pihenésben lehessen részed. A tulajdonosi lakosztály pedig egy olyan, több, mint 20 négyzetméteres lakrész, ahol tényleg úgy érezheted, a tiéd az egész hajó.
 

Izgalmas programok

Annak ellenére, hogy a Wind Spirit nem egy óriási luxushajó, még ugyanúgy programok végtelen tárháza vár rád a fedélzeten. Látogass el a fitnesz-terembe egy kis mozgásra, üdítsd fel tested-lelked a wellness-részlegen, próbálj ki új vízisportokat, olvass el egy jó könyvet a könyvtár válogatásából, vagy csak igyál meg egy finom koktélt a szabad ég alatt a medence partján!
A legnagyobb kalandok nem feltétlenül csak a nagy hajókon várnak. A Wind Spirit segítségével rejtett kultúrákat ismerhetsz meg testközelből, élvezheted a különleges fogásokat, és egy olyan luxuspihenésben lehet részed, amit soha nem fogsz elfelejteni.
 

A Wind Spirit kiemelt szolgáltatásai:

•    2 lakosztálytípus
•    2 fő étterem és egy szabadtéri étterem
•    Fitnesz-terem
•    Wellness-részleg
•    Könyvtár
•    Korlátlan vízisporteszköz-használat
•    24-órás szobaszerviz
•    Medencék a szabad ég alatt
•    Különleges betekintést nyújtó szárazföldi programok Wind Spirit hajóutak