Cégek

Különleges helyszínt keres rendezvényének? Legyen az konferencia, csapatépítés, jutalomút, segítünk!

Érdekel

Hajótársaságok Windstar Wind Star

Wind Star

A kis hajók varázsa

Hajótársaság:Windstar
Emeletek száma:
Súly:
Hossz:
Sebesség:
Utas kapacitás:
Hajózz a Wind Star fedélzetén, és tapasztald meg a kisebb luxushajók családias dolce vita hangulatát! A 4 utasfedélzetből álló álomhajó 101 tagú személyzete 148 utas kényelméért felel. Ha ezt a hajót választod,  74, óceánra néző luxuskabin és csodálatos luxuslakosztály áll rendelkezésedre, attól függően, hogy milyen körülmények között szeretnél utazni.

Kis hajón nyaralni olyan, mintha a saját jachtodon lennél, hiszen nem tömegekkel együtt hajózol. Fedezd fel az óceánt, és élvezd a Wind Star fedélzeti szolgáltatásainak tárházát!

Mit várhatsz a luxuskabinoktól?
A kabinok minden egyes négyzetcentimétere kizárólag a te kényelmedet szolgálja: nyúlj végig a hatalmas franciaágyon egyiptomi pamut ágyneműhuzatokba burkolózva, és engedd el a hétköznapok fáradalmait! Minden kabin fel van szerelve síkképernyős TV-vel és DVD lejátszóval, közvetlen interneteléréssel illetve privát széffel is. Ha pedig egész nap fent vagy a fedélzeten, a kabinodba érve mindig friss gyümölcsök és virág fogad majd: igazi otthon!

Szükséged van valamire? Bármikor, akár éjjel 3-kor is egy gombnyomással hívhatod a szobaszervízt, és a személyzet minden kívánságodat örömmel teljesíti.

A luxuslakosztály több, mint 20 négyzetméteres, itt kiélvezheted a saját nappali és étkezőhelyiségek adta lehetőségeket, és teljesen átadhatod magad a kikapcsolódásnak.

Természetesen az utazás során korlátlanul élvezheted a fedélzeti szolgáltatásokat is. A Wind Star felső két utasfedélzetén a személyzet mindent megtesz azért, hogy egy percig se unatkozz. Reggeli után ülj be a Yacht Club Caféba és szürcsölj el egy kávét az óceánt csodálva, majd a 4. fedélzeten csobbanj a medencébe, vagy csak sütkérezz a napon és szippants nagyokat a friss tengeri levegőből. Lazításként kóstolj meg egy koktélt,  melyet a Pool Bar biztosít. Ha ráuntál a napozásra, ugorj le egy könyvért a 3. fedélzeti könyvtárba és ülj ki a teraszra olvasgatni, vagy ha borús az idő, foglalj el egy kényelmes sarkot a lobbiban.
Ha fontos számodra a tested épsége és szépsége, élvezd ki a WindSpa által nyújtott kényeztetést. Az igazán egészségesen élőket pedig szeretettel várják a 2. fedélzeti fitneszközpontban, vagy közvetlenül mellette, a vízi sportok részlegén, hogy utazás közben is formában maradj!

Esténként úti összefoglalón vehetsz részt, hiszen senkitől sem várható el, hogy egyedül tájékozódjon a nyílt tengeren: a hajó gondoskodik róla, hogy mindig pontos információkkal rendelkezz az utazással kapcsolatban.

Mire vársz még? A Wind Star tökéletes lehetőséget ad a kikapcsolódásra nászutasoknak, egyedül utazóknak, világjáróknak és bárki másnak, aki egy kicsit csendesebb, családiasabb hajóútra vágyna, de nem akar engedni a luxusóceánjárók kényelméből.

A Wind Spirit kiemelt szolgáltatásai:
•    2 lakosztálytípus
•    2 fő étterem és egy szabadtéri étterem
•    Fitnesz-terem
•    Wellness-részleg
•    Könyvtár
•    Korlátlan vízisporteszköz-használat
•    24-órás szobaszerviz
•    Medencék a szabad ég alatt
•    Különleges betekintést nyújtó szárazföldi programok Wind Star hajóutak