Cégek

Különleges helyszínt keres rendezvényének? Legyen az konferencia, csapatépítés, jutalomút, segítünk!

Érdekel

Hajótársaságok

Azamara Club Cruises

Azamara Club Cruises
Kisebb méretű, de luxuskategóriás hajóikon egy butikhotel kényelmét és otthonosságát kínálják, ráadásul a járataikkal kisebb kikötőkbe is eljuthatsz, és ott hosszabb időt is eltölthetsz. Díjnyertes szárazföldi programjaikkal alaposabban elmélyülhetsz egy-egy úti cél kultúrájában, gasztronómiájában, hangulatában vagy akár a helyi szokásokban.

Az Azamara Club Cruises két hajóját eredetileg a Celebrity Cruises társaság Celebrity Xpeditions nevű almárkájához szánták. A cég azonban úgy ítélte meg, hogy a két, kevesebb mint 700 személyes hajó szolgáltatásaiban és minőségében is magasabb kategóriát képvisel, és egyediségükből fakadóan teljesen saját márkát érdemelnek, így hozták létre az Azamara Club Cruisest 2009-ben.

A társaság a kezdetektől nagy hangsúlyt fektetett arra, hogy vendégeik jobban elmerülhessenek a felkeresett úti célok világában, és hogy minél teljesebb szolgáltatást kaphassanak. Erőfeszítéseiket értékelik is az utazók, annyira, hogy 2018-ban egy harmadik hajóval, az Azamara Pursuittal bővítették a flottát, illetve számos díjat is bezsebelhettek, íme csak a 2018-asok:

•    Gold List 2018 - Condé Nast Traveler;
•    a legjobb ázsiai hajótársaság, első hely a kis hajó kategóriában - Cruise Critics Cruisers’ Choice;
•    a 2018-as év hajótársasága - Global Traveler;
•    Magellán-díj 2018 - Travel Weekly.

Egy város bárki számára látható: az embereket, épületeket, üzleteket felületesen szemlélve mindenki ugyanazt látja. Inspirációt akkor nyerhetünk belőle, ha mélyebbre hatolunk, a város felszíne alá - vallja a társaság, aminek hajói kisebb, turisták által kevésbé látogatott kikötőkbe is elvisznek. Eljuthatunk velük Velence, Amalfi és Kréta szívébe, Bangkok belvárosába, Szentpétervárra, Londonba, de nagyobb folyókon is felhajóznak egy darabon, mint a Mississippi vagy az Elba.

Több időd is jut ezeknek az izgalmas helyeknek a felfedezésére azzal, hogy a hajók gyakran éjszakára is ott horgonyoznak az adott kikötőben, vagy ha kifutnak, akkor is többnyire éjjelente hajóznak.

A Destination Immersion (alámerülés az úti célban) néven futó programjaikat független, helyi szervezőkkel közösen állítják össze, akik igyekeznek minél alaposabban bemutatni a felkeresett úti célok kultúráját, művészetét, történelmét, természeti szépségeit.

Személyre szabott és autentikus kirándulásaik során akár azt is megtanulhatod, hogyan készíts kézzel mozzarellát egy olasz családnál, kipróbálhatod világ legkiválóbbra értékelt golfpályáit, megmerítkezhetsz a csillagfényes sivatagi éjszakák hangulatában, vagy belekóstolhatsz egzotikus piacok ízeibe - a hajók kiváló séfjeinek avatott értelmezésében.

A Cruise Global, Connect Local (kb. hajózz globálisan, létesíts kapcsolatot lokálisan) fantázianevű parti kirándulásokon belül
•    étterem-látogatásokkal és kulináris kirándulásokkal vár a Taste Local (kb. ízlelj helyit), program;
•    a Bike Local során izgalmas tájakon kerékpározhatsz;
•    a Meet Local révén helyi családokkal, lakosokkal kerülhetsz közvetlen kapcsolatba;
•    a Nights Local révén belekóstolhatsz a helyi éjszakai életbe;
•    a Stay Local során pedig éjszakai csillagnézésen is részt vehetsz.

Emellett olyan, a partoktól messzebb fekvő városokba is elvisznek, mint Berlin, Madrid, Moszkva, vagy olyan világörökségi helyszínekre, mint Bagan, Angkor Wat. Minden útjukon ajándék egy AzAmazing fantázianevű esti - többnyire kulturális - program.

A Country Intensive Voyages (kb. országfelfedező utak) során egy adott ország kikötőit látogathatod végig sorban. Itt is tartalmasabb élményekre számíthatsz, mintha egy óriás óceánjárón hajóznál. Új-Zélandra, Mexikóba, Norvégiába, Japánba, Spanyolországba, Görögországba, Horvátországba, Dániába, Dél-Afrikába, Skóciába is kínálnak ilyen utakat. Így igazán közeli kapcsolatba kerülhetsz az adott országgal, lakóinak életével, kultúrájával. A különleges, tematikus hajóutakon életre szóló élményekkel lehetsz gazdagabb, legyen szó Rio de Janeiróról a Karnevál alatt, Sydney-ről újévkor vagy Monacóról a Forma-1-es nagydíj idején.

A legfinomabb ízléssel berendezett, butikhotel-szerű hajókon pedig otthonos klubhangulatban pihenheted ki a napi élményeket. A figyelmes és kedves személyzet minden pillanatban kész arra, hogy segítségedre legyen, itt tényleg meg sem kell mozdítanod még a kisujjadat sem, legfeljebb akkor, ha ételt választasz az étlapról!

Az Azamara hajótársasággal elsőrangú hajóútra számíthatsz, és friss nézőpontból szemlélheted majd a világot!

><
  • galéria
  • galéria
  • galéria
  • galéria
  • galéria
  • galéria

 

A hajótársaság hajói