Cégek

Különleges helyszínt keres rendezvényének? Legyen az konferencia, csapatépítés, jutalomút, segítünk!

Érdekel

Carnival Cruise Lines hajó

Hajótársaságok

Carnival Cruise Lines

a partyhajók világa

Carnival Cruise Lines
Az egyik legnagyobb amerikai hajótársaság. Egyediségét a fiatalos hangulat és az állandó vidámság jelenti. Utasaik átlagéletkora közelít a 30-hoz. A hajókon minden megtalálható, ami a kikapcsolódást biztosítja és mosolyt csal a vendégek arcára. Színvonalas kabinok és szolgáltatások mellett a legkülönfélébb sportolási lehetőségek, vizes játékok és mulatságok várják az utasokat.
Különlegességei:
- A legújabb hajókon hatalmas „tengerparti” kivetítőn követhetik az aktuális sporteseményeket, nézhetik a legújabb filmeket.
- A tinédzserek kedvence: videójátékok, külön karaoke-bár, és az egész napos külön programok után saját diszkó várja a tizenéveseket.
- Csúszdák, csobogók és a legkülönfélébb vizes játékok várják a kicsiket és nagyokat.
- A legtöbb hajón gyerekmentes, relaxáló-övezet várja a felnőtteket és biztosítja a tökéletes kikapcsolódást

 
Hajóútkell

Véleménye

Kimondottan a bulizós, fiatal vagy fiatalos vendégeinknek ajánljuk ezeket a hajókat. Néhány különleges útvonaluk (pl. Alaszka, Új-Anglia) mellett, a hajókon jellemzően a vidámságot, a tengerparti pihenést és az aktív kikapcsolódást helyezik előtérbe. Akik a karib-térségben kulturális élményekre vágynak, másik hajótársaságot válasszanak! Akik viszont amerikai tartózkodásukat szeretnék meghosszabbítani, különlegessé tenni vagy csak pár napra szeretnének belekóstolni a hajózás világába, azoknak szívesen ajánljuk bármelyik útjukat. Minden hajóútjuk érinti az USA partokat, így régi útlevéllel vízum, új útlevéllel beutazási engedély szükséges az Államokba. Ha ez kéznél van, akkor viszont akár az utolsó pillanatban is nagyon kedvező áron utazhat a Carnival hajókon!