Cégek

Különleges helyszínt keres rendezvényének? Legyen az konferencia, csapatépítés, jutalomút, segítünk!

Érdekel

Carnival Cruise Lines hajó

Hajótársaságok

Carnival Cruise Lines

a vidámság a te döntésed

Carnival Cruise Lines

Számodra mi jelenti a szórakozást? Ha egy hatalmas vízicsúszdán száguldasz bele a medencébe? Ha mennyei koktélokat szürcsölgetve táncolod át az éjszakát? Ha a barátaiddal és a családoddal izgalmas kalandokra indultok? Vagy ha csak leheveredsz a tenger partjára és élvezed a napsütést?
A Carnival Cruise Line-nál tudják, hogy mindenki számára más jelentése van a szórakozásnak. Hiszen mindannyian egyediek vagyunk, és másra vágyunk. Viszont rajtunk múlik az, hogy megengedjük-e magunknak, hogy jól érezzük magunkat. Ezt tükrözi a társaság jelmondata is: A vidámság a te döntésed – de ők pont azért vannak, hogy segítsenek neked ebben a döntésben. Bármilyen ételre vagy italra, bármilyen szórakozásra, bármilyen kalandra is vágysz, a Carnival Cruise Line hajóinak fedélzetén megtalálod.

Miről is szól a Carnival Cruise Line?

Természetesen a jókedvről és a szórakozásról. 1972-es alapítása óta nem volt más céljuk, mint boldogságot hozni az utasaik életébe. Ennek érdekében a hajókon éjt nappallá téve szól a muzsika, váltják egymást a jobbnál-jobb fellépők, egymást érik az izgalmas fedélzeti és szárazföldi programok.
A társaság 29 hajójával a világ minden tájára eljuthatsz. Karib-tenger, Barbados, Mexikó, Bahamák, Ausztrália, Hawaii, Szingapúr és még sorolhatnánk. És ami a legkülönlegesebb bennük, hogy tematikus ünnepi hajóutakat is szervezhetsz. Karácsony, szilveszter, halloween, farsang, és ami csak eszedbe juthat. Hiszen minden ünnepet méltó módon kell megélni, és hogy is lehetne jobban, mint egy luxushajó fedélzetén?

Honnan lehetsz biztos benne, hogy a Carnival Cruise Line különleges?

Mert már évek óta zsebelik be a rangosabbnál rangosabb díjakat. A Travel Weekly Readers Choice Awards-nál már zsinórban harmadszor nyerik el a legjobb hazai hajótársaságnak járó díjat, a Reader’s Digest-nél 4. éve ők a legmegbízhatóbb hajótársaság Amerikában, és a Cruise Critic Editors’ Picks Awards-nál szintén 4. éve kapják meg legjobb ár-érték arányért járó díjat.
Ha ez a sok elismerés még nem győzne meg, akkor még folytatjuk: a Carnival Cruise Line a bolygónkra is odafigyel! Az elmúlt években számos fejlesztést hajtottak végre a fenntarthatóság jegyében. Csökkentették a károsanyag-kibocsátásukat, az üzemanyag-felhasználásukat, a víz- és energiafogyasztásukat, valamint nagyon nagy figyelmet fordítanak arra, hogy hajóik fedélzetén ne használjanak műanyag evőeszközöket, szívószálakat és külön csomagolt ételadagokat. Mindezzel szeretnék elérni, hogy csökkentsék a biológiai lábnyomukat a tengeren, hogy az utazás ne csupán élménydús legyen, hanem környezettudatos is.

Milyen programokat találsz meg a Carnival Cruise Line hajóin, amiket máshol nem?

Az unalom egészen egyszerűen nem szerepel a Carnival szótárában. Olyan sok kikapcsolódási lehetőség közül választhatsz, hogy az egy hét szinte nem is elég arra, hogy mindegyiket kipróbáld. Tudod, mi a legizgalmasabb a hajóikban? A Skyride és a Bolt. Előbbi egy felfüggesztett biciklihez hasonlít – azzal a különbséggel, hogy itt a hajó körül tekersz végig, gyakorlatilag a hullámok felett. A Bolt pedig nem más, mint egy igazi hullámvasút – méghozzá a tengeren. És ezekkel még nem ér véget a víz feletti száguldás: mássz fel a hatalmas aquapark tetejére, és élvezd, ahogy végigsiklasz a csúszdákon egészen a hajó medencéinek hűsítő vízébe. Sőt, néhány hajón egymás mellett is vannak csúszdák, direkt a versenyzéshez kialakítva, hogy még izgalmasabbá tegyék a száguldást.
És milyen izgalmak várnak a belső tereken? Ha szereted teljesen beleélni magadat az élményekbe, akkor a 3D mozit neked találták ki. Itt minden egyes filmet olyan hatások kísérnek, hogy úgy fogod érezni, mintha te magad is szerepelnél benne.
Mindig is szeretted volna megmutatni a világnak az énektudásodat? A hajó karaoke bárjában megteheted! Társuljatok a barátaiddal, küzdjetek meg énektudásotokkal, és zsebeljétek be a dicsérő tapsokat. De ha inkább csak hátradőlnél és élveznéd a pillanatot, akkor nézz meg egy-egy színpadi produkciót, musicaldarabot, vagy hahotázd végig a stand-up comdey-sek előadásait.
És tudod, mi történik este a csillagok alatt kint a fedélzeten? Egy hatalmas fedélzeti buli! A hajón utazó minden korosztály részt vehet ezeken a tematikus esti partikon, ahol a hajó rezidens Dj-je gondoskodik róla, hogy mindenkinek megmozduljon a lába. Ritmus, tánc, koktélok, hűs szellő és a ragyogó csillagos ég. Kell ennél több?
Ám nem az esti parti az egyetlen program, amiben a gyerekek is részt vehetnek. A Carnival Cruise Lines több díjat is nyert a fiatalok számára készített tematikus programjaiért. Korosztályonként szétbontva, külön játszó területek és izgalmas szórakozás várja a kicsiket már 2 éves kortól, természetesen szakszerű felügyelettel, így amiatt sem kell izgulnod, hogy egész nap egyedül hagyod a csemetéidet, hiszen sok társával és ügyelő szemekkel lesz körülvéve.
Vagyis összefoglalva azt, hogy mi is vár rád a Carnival hajóinak fedélzetén: csupa móka és kacagás. Na meg persze a kellő mennyiségű pihenés is, hiszen kell az energia ahhoz, hogy ennyi élményt magadba szívhass. Ha egy igazán különleges helyen szeretnéd eltölteni a nyaralásodat, ahol a lényeg az, hogy minél jobban érezd magad, akkor a Carnival Cruise luxushajóit neked találták ki. Hiszen tudod: a vidámság a te döntésed!
 
Hajóútkell

Véleménye

Kimondottan a bulizós, fiatal vagy fiatalos vendégeinknek ajánljuk ezeket a hajókat. Néhány különleges útvonaluk (pl. Alaszka, Új-Anglia) mellett, a hajókon jellemzően a vidámságot, a tengerparti pihenést és az aktív kikapcsolódást helyezik előtérbe. Akik a karib-térségben kulturális élményekre vágynak, másik hajótársaságot válasszanak! Akik viszont amerikai tartózkodásukat szeretnék meghosszabbítani, különlegessé tenni vagy csak pár napra szeretnének belekóstolni a hajózás világába, azoknak szívesen ajánljuk bármelyik útjukat. Minden hajóútjuk érinti az USA partokat, így régi útlevéllel vízum, új útlevéllel beutazási engedély szükséges az Államokba. Ha ez kéznél van, akkor viszont akár az utolsó pillanatban is nagyon kedvező áron utazhat a Carnival hajókon!