Cégek

Különleges helyszínt keres rendezvényének? Legyen az konferencia, csapatépítés, jutalomút, segítünk!

Érdekel

Celebrity Cruises hajó

Hajótársaságok

Celebrity Cruises

stílusos hajózás

Celebrity Cruises
A Celebrity Cruises luxushajótársaság 14 díjnyertes hajója több, mint 300 különböző úticéllal vár rád, bolygónk 7 kontinensén. Ha arra vágysz, hogy az utazásod a lehető legnagyobb kényelemben és valóban luxuskörülmények között teljen, akkor a Celebrity Cruises egyik hajóútja a tökéletes választás számodra!

A többszörösen díjnyertes hajótársaság évről-évre bebizonyítja, hogy luxus terén is lehetséges folyamatosan fejlődni – és ez nem csak valami marketing humbug. Az utazók által is többször díjazott társaság valóban mindenki számára megteremti a tökéletes vakációt és kikapcsolódást, és amikor már azt hisszük, hogy ezt nem lehet tovább fokozni, akkor valami még lenyűgözőbbet találnak ki!  
 

Mindenből a legjobbat! – Igazi luxus élmények a fedélzeten

Nézzük csak mi – és ki – vár rád,  ha a Celebrity Cruises egyik hajóját választod? Mivel tudja a társaság minden évben felülmúlni korábbi, lenyűgöző szolgáltatásait?

A serpenyők mögött: Chef Daniel Boulud
A Michelin csillaggal kitüntetett New yorki étteremlánc alapítója, Daniel Boulud a Celebrity Cruises eddigi, szintén Michelin csillagos séfjével, Cornelius Gallagherrel közreműködésben erősíti a hajótársaság kulináris élményeket biztosító konyháját – ami már korábban is színvonalon felüli volt. Az általa összeállított ötfogásos menü a hajótársaság útjain a hozzáillő borválogatással kényezteti az ízlelőbimbóidat. Garantált a felejthetetlen gasztronómiai élmény!

Amerikai Balett Színház
Az 1939-ben megalakult társulat már a világ 45 különböző országában kápráztatta el a közönséget. A társulattal kötött exkluzív szerződésnek köszönhetően a Celebrity Cruises hajóin színpadra lép az Amerikai Balett Színház, hogy elhozzák neked a legjobb klasszikus táncműsort amit az óceán valaha is látott! Ha pedig nem csak nézni szereted a táncot, hanem te magad is beszállnál, akkor biztosan le leszel nyűgözve a társulat által biztosított további lehetőségektől: a táncosok zártkörű balettórákat és spicc órákat tartanak a fedélzeten, hogy utazásod minden perce vastapsot és ovációt érdemeljen.

Különlegességei:
•    Legújabb hajóinak felső fedélzetén igazi gyep várja a vendégeket,
•    a grill-bárban nemcsak fogyasztani lehet, hanem a kiváncsi vendégek a grillezés fortélyait is elleshetik és kipróbálhatják
•    a Galapagos-szigeteken járó expediciós hajóútján minden 14 utasra jut egy olyan csoportkísérő, aki nem "szimplán" idegenvezető szerepet tölt be, hanem zoológus, ornitológus vagy geológus; és a hajón is előadásokat tartanak a különleges élővilágról és természeti képződményekről
•    minden hajóján jól felszerelt fitneszterem és luxus színvonalú spa várja a vendégeket.
•    a legújabb hajóin üvegfúvó-műhely is működik

Miért válaszd a Celebrity Cruisest? Mert neked is a legjobb jár!
A Celebrity Cruises csapata hisz abban, hogy mindenki számára kinyílhat a világ. Az utazás mindenkit jobb emberré tesz, hiszen új kultúrákat és tájakat ismerhetünk meg, nyitottabbá és elfogadóbbá válunk. A hajótársaság legfőbb célja, hogy ráirányítsák utasaik figyelmét az utazás értékeire, a társaság védjegyeként szolgáló ikonikus X szellemiségében. Ez az X ötvözi a modern luxuskörülményeket a szofisztikált és egyben otthonos környezettel.
Fedezd fel a világot biztonságban, jóllétben és kényelemben a Celebrity Curises egyik díjnyertes hajójának fedélzetén, ismerj meg más kultúrákat és válj többé az utazás minden percével! Mindezt pedig exkluzív luxuskörülmények között, hiszen te is a legjobbat érdemled;)

 
Hajóútkell

Véleménye

Elsősorban a színvonalas szolgáltatásokat kereső pároknak és nászutasoknak ajánljuk. Bár vannak gyerekeknek szóló szolgáltatásai, a családosoknak kevésbé ajánljuk a hajót. Utasköre elég nemzetközi, jellemzően jól szituált és jól tájékozott. Útvonalai igazán különlegesek.