Cégek

Különleges helyszínt keres rendezvényének? Legyen az konferencia, csapatépítés, jutalomút, segítünk!

Érdekel

Hajótársaságok

Holland America

Holland America
Egyensúly. Mély megismerés. Eredeti élmények. A Holland America Lines már 145 éve adja meg utasai számára ezt az élményt, mert ők arra születtek, hogy utazzanak. És TE is erre születtél: hogy felfedezd és átéld a világ csodáit! A nyaralás nem csupán arról szól, hogy odamész egy kiválasztott célpontba: az út lényege a tapasztalat. Egy olyan élmény, amely megváltoztatja a világodat – ezt nyújtja neked a Holland America Lines.
 

Miben más a Holland America Lines?


…a hajói egytől egyig különlegesek

Abban a pillanatban, ahogy fellépsz a Holland America Lines bármelyik hajójának fedélzetére, meg fogod érteni, ez mit is jelent. Finom vonalak, tágas terek, modern felszereltség és klasszikus elegancia – ezek a szavak jellemezhetnék legjobban a hajókat. És persze a kifogástalan kiszolgálás.
 

…az út egy lehetőség arra, hogy elmerülj a kultúrákban

A hajótársaság több, mint 500 célállomással rendelkezik 100 országban. Tökéletes gondossággal kialakított útiterveik azért vannak, hogy te semmiben se szenvedj hiányt. Az élményt az Explorations Central programsorozatuk teszi teljessé, melynek keretében minden egyes hajójukon előadásokat hallgathatsz meg és beszélgetéseken vehetsz részt azon kultúrák életéről, amelyeket az utazás során meg fogtok látogatni. Így igazán testközeli élményben lehet részed.

Minden állomásukra konkrét programterveket is kialakítanak. Legyen szó lovaglásról a Földközi-tenger partján, pingvinfotózásról Chilében, vagy borkóstolásról Burgundiában, abban biztos lehetsz, hogy olyan dolgokat élhetsz át, amiről talán álmodni sem mertél.
 

…egyedülálló élmények várnak a fedélzeten is

A Holland America Lines minden hajóján főszerepet kap az élőzene. Minden este más és más előadásban lesz részed, a zenei stílusok egész skáláján. Klasszikus dallamok, jazz-es és blues-os hangzások, modernebb ritmusok – bármelyikhez is van éppen kedved, megtalálod a számodra kellemes melódiát.
Sőt, itt nem csupán a zenei hangok fognak elvarázsolni téged. A hajók hatalmas, modern technológiával ellátott színpadain minden nap világklasszis előadóművészek lépnek fel lélegzetelállító előadásokkal. Nem lesz olyan nap, hogy azt mondd: ma unatkoztam.
 

…az interaktív programok nem maradhatnak el

A Holland America Lines hitvallása, hogy fontosak a kézzel fogható élmények, amelyeket nem csak kívülállóként nézhetsz meg, hanem ténylegesen át is élhetsz. Ezért több, interaktív tanfolyamot is kínálnak minden hajó fedélzetén, melyek során tanulhatsz, fejlődhetsz, és megismerheted a világ csodáit.
•    A digitális workshopokon beletanulhatsz abba, milyen rejtelmei vannak a számítógépeknek, és hogyan használhatod fel őket a lehető legjobb módon.
•    Ha mindig is szerettél volna megtanulni igazán különleges ételeket és italokat elkészíteni, akkor itt meglesz rá a lehetőséged: végignézheted, ahogy mesterszakácsok alkotják meg a szemed láttára a finomabbnál-finomabb és szebbnél-szebb kulináris gyöngyszemeket, majd te is becsatlakozhatsz az elkészítési folyamatba. A legvégén pedig természetesen el is fogyaszthatod, amit főztél.
•    Lehetőséged lesz arra, hogy elkészítsd saját borfajtádat. Több különböző bortípusból választhatsz, ezeket ügyesen vegyítve végül megkapod a számodra tökéletes ízvilágot.
•    Az O, The Oprah Magazinnal való társulás keretében a Holland America Lines hajóin önfejlesztő, wellneszről, a lelki világunkról és kapcsolatokról szóló interaktív programokon vehetsz részt, hogy megteremthesd magadnak a teljes lelki békét.
•    Belső egyensúly, digitalizáció, gasztronómia – na de mi az, ami még kimaradt? Természetesen a környezetünk! Márpedig az egy égető téma, melyről beszélni kell. Ezért ismerheted meg a BBC Earth program keretében Föld bolygónk minden apró titkát, az állatokat, növényeket, vizeket, esőerdőket, hogy te is tudatosan gondolkodhass a világunk mai állásáról.
 

…a legfinomabb ételeket 7 mesterszakács készíti el

A Holland America Lines kulináris tanácsa minden egyes ételbe a hosszú évek tapasztalatát, a szenvedélyét és kreativitását teszi bele. A tanács élén pedig Rudi Sodamin mesterszakács áll, aki már 24 éves kora óta dolgozik főszakácsként hajókon, sőt, a Fehér Házban az amerikai elnökre is főzött már. Az ő mottója: „csak a mosolygó séf lehet fantasztikus”. Ezért is lelkesíti minden nap mesterszakácsokból álló csapatát, hogy élvezettel csinálják az ételeket, így a legtökéletesebb fogások kerüljenek ki a kezeik alól.


…minden utas fontos – még a legkisebbek is

Miért ne szórakozhatna jól a család minden egyes tagja? Persze a Holland America Linesnál tudják, hogy minden korosztály más és más típusú szórakozásra vágyik. Ezért is szerveznek egyedülálló programokat a fiatalok számára.
•    A 3 és 6 év közötti kicsik számára festős, rajzolós kézműves programokat készítenek elő, zenés és tematikus partikkal együtt.
•    A 7 és 12 éves közötti korosztály fagyievő versenyeken, számítógépes játékokkal teli programokon és tematikus partikon vehet részt.
•    A 13-17 év közötti tinédzsereknek pedig sportversenyeket, alkoholmentes koktél-partikat, kézműves foglalkozásokat és videójátékos eseményeket is szerveznek.
Természetesen minden egyes program a szakképzett személyzet felügyelete alatt zajlik, akik nem ismerik a kihívásokat. Azok a gyermekek is részt vehetnek a programokon, akik esetleg különleges bánásmódot igényelnek, itt tényleg mindenkinek ugyanannyi figyelem jár.
 

Miért a Holland America Lines-ra essen a választásod?

A válasz három szóban rejlik: Egyedülálló. Interaktív. Tanulságos.
A hajótársaság minden egyes útja erről szól. Hogy olyan élményeket élhess át, amiket sehol máshol nem tudnál. Hogy olyan dolgokat ismerhess meg, amikről még csak nem is álmodtál. És hogy a pihenésedben minden benne legyen a feltöltődéstől kezdve, a legfinomabb ételeken át a legkalandosabb szárazföldi élményekig. Ez a Holland America Lines. Ez a tökéletes nyaralás.