Cégek

Különleges helyszínt keres rendezvényének? Legyen az konferencia, csapatépítés, jutalomút, segítünk!

Érdekel

Paul Gauguin hajó

Hajótársaságok

Paul Gauguin

Paul Gauguin
Egy olyan utazásra vágysz, amely során végre teljesen kikapcsolódhatsz? Mit szólnál egy álomszerű hajóúthoz a hullámok ringatásában, az óceánból ékkőként kiemelkedő apró szigetek között? Ismerd meg a Csendes-óceán szigetvilágát és a polinéz vendégszeretetet egy felejthetetlen luxusutazás során a Paul Gaugin Cruises által nyújtott kényelemben!


Miért éppen a Paul Gaugin Cruises-t válaszd?

…Hogy valóban a legjobbat kapd

A Paul Gaugin Cruises egy többszörösen díjnyertes hajótársaság. Egyik hajójuk, a The Gaugin például a Csendes-óceán északi részén a legrégebben megszakítás nélkül a vízen lévő luxushajó, ami már önmagában is elég nagy megtiszteltetés.
A polinéz vendégszeretet lényege a melegszívűség, a kedvesség és a részletekre való odafigyelés, hogy minden utasnak személyre szabott luxusélményben lehessen része. Mert te is megérdemled!

…Mert sokkal közvetlenebb utazási élményt ad

A kisebb hajóméret egyik legnagyobb előnye, hogy sokkal könnyebben manőverezhető, ezért az utazás során közeli rálátást nyújt a Csendes-óceán szigetvilágának eldugottabb tájaira – azokra, melyek a nagy luxushajókról sohasem láthatóak.

…Mert exkluzív partszakaszok várnak rád

Ha a Paul Gaugin Cruises hajóival fedezed fel Francia Polinéziát, kiélvezheted a hajótársaság privát partszakaszai által nyújtott exkluzív élményt is Taha’a (Motu Mahana) vagy éppen Bora Bora szigetén.
 

A Paul Gaugin Cruises különleges programjai

A fedélzeten a Gauginok és a Gauginettek, a polinéz vendéglátó személyzet minden hajóutat különleges műsorokkal és programokkal színesít, elhozva a helyi kultúrát az utazás mindennapjaiba.

Ha a családoddal utazol és/vagy a természet szerelmese vagy, biztos tetszeni fog, hogy a Paul Gaugin hajók fedélzetén kétfajta oktató jellegű programmal is várnak:
•    Az élővilág felfedezése: Tudj meg többet az óceán élővilágáról a tudósoktól és tengerbiológusoktól.
•    A természet utaskísérői: Interaktív oktató program gyermekek (7-17) és családjaik számára, mely során élményeken keresztül tanulják meg jobban értékelni a természetet, és fedezik fel a környező világot.
 
A Paul Gaugin Cruises alapítója, mikor először megpillantotta Francia Polinézia kék hullámait, rögtön tudta, hogy ez az hely, ahol élete hátralevő részét tölteni akarja. A helyiek kedvessége, vendégszeretete és általános világnézete azonnal megfogta, és azóta is ennek szerelmese. A Paul Gaugin Cruises azért jött létre, hogy az igazán élvezetes és emlékezetes hajóutak által betekintést engedjen Francia Polinézia, Tahiti és az észak-csendes-óceáni szigetvilág különleges és gyönyörű világába.

A luxushajóutak egyúttal a felelősségteljes felfedezésre és a világ e különleges szeglete védelmének fontosságára is ráirányítja az utazók figyelmét, hogy a jövő generációja számára is megmaradjon a Csendes-óceán szigetvilága, bolygónk egyik legszebb ékköve.  

A társaság által szervezett hajóutakat átitatja a polinéz világnézet és vendégszeretet, hogy az utasok is megtapasztalhassák, milyen is a valódi élet Francia Polinéziában.

Utazz a Paul Gaugin Cruises társasággal, ha valódi kikapcsolódásra, feltöltődésre, felejthetetlen élményekre és egy kis kulturális elmélyülésre vágysz!


><
  • galéria
  • galéria
  • galéria
  • galéria
  • galéria
  • galéria
  • galéria
  • galéria
  • galéria
  • galéria

A hajótársaság hajói