Cégek

Különleges helyszínt keres rendezvényének? Legyen az konferencia, csapatépítés, jutalomút, segítünk!

Érdekel

Ponant hajó

Hajótársaságok

Ponant

Ponant
Néhány szó a PONANT hajótársaságról
Az 1988-ban alakult francia La Compagnie des îles du Ponant hajótársaság luxus jachtokon viszi az egzotikus utazásra vágyókat, ahol modern és kényelmes környezetben élvezhetik a természet rejtett szépségeit.

A francia stílus jellemvonásai minden tengerjáró hajón megfigyelhetőek, hiszen a fő nyelv az angol mellett a francia. A francia konyha különlegességei is megtalálhatóak az étlapon, a borlapról pedig természetesen nem hiányoznak a híres francia borok sem. A francia életstílus pedig mind a személyzet diszkrét viselkedésében, s mind a relaxált, kulturált atmoszférában megfigyelhető.

Mit tartalmaz az ár?
A PONANT hajók nem egyszerű reggelivel, ebéddel és vacsorával várják a kalandvágyókat, hanem az 5 csillagos all-inclusive ellátás részeként megannyi luxus szolgáltatást nyújtanak.

Elérhető például 0-24 órás kiszolgálás és grill bár, egyes kabinokhoz van komornyik szolgáltatás, illetve folyamatos szórakozási (színház, bálterem, mozi) és kényelmi lehetőségeket (fitness & wellness) élvezhetnek az utazók a PONANT hajókon.

PONANT hajók
A legfeljebb 264 utas szállítására alkalmas hajók a tágas kialakítás miatt olyan érzetet keltenek, mintha privát jachton utaznál. A társaság legkisebb tagja a Le Ponant egy nyugodt, kikapcsolódó és barátságos légkört nyújtó háromárbocos, 32 kabinos jacht.

Egzotikus útvonalak
Az ötcsillagos Kulturális hajóutaktól egészen az Expedíciós hajókirándulásokig a PONANT olyan exkluzív útvonalakat kínál, amelyek új, eddig ismeretlen világokat tárnak fel előtted.

A PONANT hajókkal minden kontinenst bejárhatsz: kirándulhatsz Észak-Európában, felfedező utazásra mehetsz Dél-Amerikába, egy idilli körutazást tehetsz a Karib-térségben, vagy egy csodálatos kalandnak lehetsz részese az antarktiszi jégformációk között.

Mikor válaszd a PONANT hajótársaságot?
  •     Ha odavagy az érintetlen természeti helyekért
  •     Ha élvezed az ötcsillagos luxus jachtok fényűző kényelmét
  •     Ha ínyedre van a francia konyha, s persze a finom borokat sem veted meg
  •     Ha fontos számodra a professzionális, figyelmes és diszkrét kiszolgálás
  •     Ha kedveled a relaxáló felfedező utazásokat
  •     Ha nem riadsz vissza a szélsőséges időjárástól a sarkokon
  •     Ha szereted a természetet, s nem jössz zavarba, ha a kényelmes távolság helyett modern zodiac hajókról vizsgálhatod meg majdnem testközelből a vadvilág rejtett titkait.