Cégek

Különleges helyszínt keres rendezvényének? Legyen az konferencia, csapatépítés, jutalomút, segítünk!

Érdekel

Hajótársaságok

Princess Cruises

elegancia és világjárás

Princess Cruises
Elegáns hajók az igazi világjáróknak!
Nincs a világnak olyan pontja, ahova ne vinné el egy elegáns Princess hajó! 17 hajóból álló flottája több mint 150 féle útvonalat kínál Alaszkától Dél-Amerikán át Ázsiáig, Új-Zélandig és Európáig. Álomszép, elegáns hajókkal várják az utasokat, melyeknek a kialakítása annyira tökéletes, hogy a hajó impozáns méretei mellett is mindig kényelmesen fogod magad érezni. A hajóstársaság biztosította a Love Boat (Szerelemhajó) c. televíziós sorozat forgatási helyszínét.
A legújabb és nagyobb hajóikon igazán különleges élményekben lehet részed: a felső szinten zenélő, fényjátékos szökőkút van; egyes hajókon pedig a hajótestből kiívelő rövid, de annál izgalmasabb sétányon andaloghatsz a tenger felett. Az izgalmat az biztosítja, hogy a sétány minden eleme a padlót is beleértve, átlátszó.
Az útvonalak közül kiemelnénk Alaszkát, mert a Princess hajótársaságnak itt saját hotelei vannak és saját panorámás vonatot is üzemeltet, amivel egyedülálló élményeket szerezhetsz. Minden alaszkai hajóút foglalható a hajóút előtt vagy után esedékes szárazföldi programokkal együtt is.
A Princess hajók különlegességei:
•    a kabinok nagy része balkonos
•    mérete ellenére tágas terekkel és jól elkülönített helységekkel rendelkezik, így szinte sehol nem érzékelhető a vendégek magas létszáma
•    minden hajón vannak a’la carte éttermek, ahol kb. 20 USD-s foglalási díj ellenében vacsorázhat. Ezek az éttermek teljesen más hangulatúak, igazi ínyencségeket kínálnak és tökéletes stílusérzékkel berendezettek, akár az olasz vendéglőről, akár a grill-étteremről van szó.
•    A Lotus Spa szolgáltatásaiban vetekszik bármelyik „szárazföldi” spa- és wellnessközponttal a kezelések választékát és minőségét tekintve is.
•    Az újabb hajókon a „Movies under the Star” szabadtéri mozi teljesen egyedülálló szolgáltatás. Általában a legfelső fedélzeten a medence szomszédságában alakítják a nézőteret (konkrétan a szabad ég alatt) és egy hatalmas vásznon tekinthetők meg a legújabb mozifilmek, kisebbeknek mesék. A mozizás élményét pattogatott kukoricával teszik teljessé.

 
Hajóútkell

Véleménye

A hajók elegáns volta és a különleges útvonalak miatt elsősorban igényesebb utasainknak, valamint az igazi világjáróknak és felfedezőknek ajánljuk. A hajókon az átlagéletkor jellemzően 45 év körül van. Bár vannak a hajón gyermekprogramok és a kicsiknek ajánlott szolgáltatások, kisgyerekesek családoknak más hajótársaságot ajánlanánk. A hajó stílusa miatt jellemzően elegáns megjelenés javasolt. Általában a Princess hajóutak – a többi társasághoz képest - drágábbak, de valóban minőségi kiszolgálást nyújtanak. A különleges útvonalakat (Panama-csatorna, Antarktisz, ázsiai és ausztráliai útvonalak) mindenképpen érdemes minél korábban foglalni! A kabinok nagyobb része balkonos, így mindenképpen érdemes figyelmet fordítani az aktuálisan foglalható kabinokra és akciókra, mert egy balkonos kabin gyakran alig kerül többe egy belső kabinnál.