Cégek

Különleges helyszínt keres rendezvényének? Legyen az konferencia, csapatépítés, jutalomút, segítünk!

Érdekel

Hajótársaságok

Princess Cruises

elegancia és világjárás

Princess Cruises
Kedved támadt valami igazán különlegeshez? Még soha nem voltál hajóúton, vagy épp ellenkezőleg: a tenger szerelmese vagy? A Princess hajótársaság útjai igazi mesebeli kalandok minden alkalomra. Mindegy, hogy kivel utazol, hová és mikor, a Princess Cruises ajánlatai között biztosan fogsz találni kedvedre valót, hiszen egy álomutazás mindig, mindenhol és mindenkivel tökéletes program bármilyen alkalomból.
 

Miért jó a hajóutazás?

A hajóutak az utazásnak egy igazán különleges formáját képviselik. Általában egy külföldi út során a lényeg az ott töltött idő, nem pedig az odavezető út. Sőt, az utazás a legtöbb esetben kifejezetten kényelmetlen és macerás, mindegy, hogy autóval, busszal, repülővel vagy vonattal megy az ember. Ez adja tehát a hajóutak igazi varázsát: maga az utazás is az élmény részévé válik, ráadásul nem is akárhogyan! A mindennel felszerelt modern luxushajók fedélzetén töltött idő maga a földi paradicsom. Az pedig szinte már csak a hab a tortán, hogy ahol a hajó kiköt, ott is ezernyi felfedezésre váró csodát találsz, hiszen a legtöbb esetben a nyaralás csak ott kezdődik!
 

Mitől olyan különleges a Princess Cruises?

A Princess Cruises hajóin nem létezik olyan, hogy lehetetlen. Programok, szórakozási és kikapcsolódási lehetőségek egész tárháza várja, hogy pont ahhoz támadjon kedved. Ezeken a hajókon mindenki pontosan azt csinálhatja, amit a legeslegjobban szeretne, hiszen van lehetőség a világi lustálkodásra, a következmények nélküli gondtalan tombolásra az esti bulikon, a felhőtlen szórakozásra, a romantikus pillanatokra, a családi kalandokra és oly sok minden másra… mindezt egyazon hajón, egy időben, mégis teret hagyva egymásnak.

Ha tehát egy szóban kellene megfogalmazni, hogy mitől is olyan különleges a Princess Cruises, a legtökéletesebb választás a „változatosság” lenne, hiszen ez az, ami igazán egyedivé teszi ezeket az utazásokat.

A változatosság mellett a Princess Cruises csapata ahhoz is tökéletesen ért, hogy minden igényedre odafigyelve a lehető legkényelmesebbé tegyék a hajón töltött időt. A kedves és mégis diszkrét személyzet gondoskodik róla, hogy semmiben ne szenvedj hiányt, és hogy minden pontosan úgy sikerüljön az utazásod során, ahogyan azt álmaidban elképzelted.
 

Programok a Princess flottájának hajóin

Programlehetőségeket tekintve a Princess Cruises hajóin semmiből sincsen hiány! Kicsik és nagyok egyaránt könnyedén megtalálják majd, hogy mi az, ami a legőszintébb mosolyt csalja az arcukra. A gyerekeket a korosztályuk igényinek megfelelően kialakított és berendezett terekben várják izgalmasabbnál izgalmasabb programokkal. Mivel ezekben a gyerekparadicsomokban összegyűlik a fedélzeten tartózkodó fiatalság, lehetőségük nyílik az ismerkedésre és új barátságok is köttetnek a biztonságot adó, lehetőségekkel teli térben.

Na de azért nem szólhat mindig minden a gyerekekről! A Princess Cruises családbarát hajóin a felnőtteket is kényeztetik, amíg a gyerekek szórakoznak. Masszázs, fitnesz- és wellness központ, sportolási lehetőségek és nyugalmasabb szegletek várják, hogy felfedezd őket egyedül, vagy a pároddal, és igazán kihasználd a hajó nyújtotta lehetőségeket. Közös családi programokból sincsen hiány, hiszen a fedélzeten szervezett különböző családi programokat, érdekes előadásokat, lehengerlő koncerteket és kabarékat kicsik és nagyok egyaránt élvezik.

Ha romantikus utazást tervezel a pároddal, akkor sem kell aggódnod, hogy folyamatos lesz körülöttetek a gyerekzsivaj! Tökéletes helyszíneket találtok majd arra is, hogy emlékezetes pillanatokat töltsetek el kettesben. Egy forró jakuzzi, vagy egy közös séta a fedélzeten a gyönyörű panorámát csodálva minden szívet megdobogtat!
 

Éttermek – evés-ivás a Princess Cruises hajóin

A Princess Cruises minden útja igazi gasztronómiai élmény is egyben. Jobbnál-jobb éttermek várják a hajók fedélzetén, hogy felfedezd őket, és hogy a séfjeik elkápráztathassanak főzéstudományukkal. Attól semmiképpen sem kell tartanod, hogy nem fogsz kedvedre való ételt találni, hiszen emlékszel, a „változatosság” a Princess Cruises legfontosabb jellemzője. Ez pedig nem csak az utak és a hajók sokféleségére, de az éttermek széles választékára is ugyanúgy igaz.

Az étel tehát biztos, hogy a te ízlésed szerint való lesz, ami pedig igazán különlegessé teszi ezeket az étkezéseket, az maga lokáció. Az éttermek elhelyezkedése, kialakítása, és különleges atmoszférája is hozzájárul ahhoz, hogy minden egyes étkezés felejthetetlen élmény legyen az utazás során.
 

Teljes kényelem – stílusosan kialakított kabinok és lakosztályok

Egy hajóút egyik legfontosabb eleme a kikapcsolódás. Egy élményekkel teli nap után mindenkinek jól esik kényelmesen elnyúlni egy biztonságot nyújtó, ízlésesen berendezett szobában, hogy leülepedhessenek a hosszú nap eseményei. A Princess Cruises hajóin természetesen erre is odafigyelnek, így rengeteg különböző kialakítású kabin és lakosztály közül választhatod ki a számodra legcsábítóbbat, hogy az utazás során végig otthon érezhesd magad.

A harmonikus színösszeállításoknak, és praktikusan berendezett tereknek köszönhetően a lakosztályok és a kabinok hihetetlenül kényelmes és otthonos összhatással bírnak. Válassz egy privát erkéllyel rendelkező lakosztályt, és csodáld meg a gyönyörű naplementét minden este a saját lakóegységed teraszáról meghitt nyugalomban. Ébredj a tenger hullámain szikrázó napsütésre egy panorámás lakosztályban, és élvezd a mindig egyforma és mégis folyton változó nagy kékség látványát a saját ablakodon keresztül.

Vár a tenger és várnak a kalandok!
 
Hajóútkell

Véleménye

A hajók elegáns volta és a különleges útvonalak miatt elsősorban igényesebb utasainknak, valamint az igazi világjáróknak és felfedezőknek ajánljuk. A hajókon az átlagéletkor jellemzően 45 év körül van. Bár vannak a hajón gyermekprogramok és a kicsiknek ajánlott szolgáltatások, kisgyerekesek családoknak más hajótársaságot ajánlanánk. A hajó stílusa miatt jellemzően elegáns megjelenés javasolt. Általában a Princess hajóutak – a többi társasághoz képest - drágábbak, de valóban minőségi kiszolgálást nyújtanak. A különleges útvonalakat (Panama-csatorna, Antarktisz, ázsiai és ausztráliai útvonalak) mindenképpen érdemes minél korábban foglalni! A kabinok nagyobb része balkonos, így mindenképpen érdemes figyelmet fordítani az aktuálisan foglalható kabinokra és akciókra, mert egy balkonos kabin gyakran alig kerül többe egy belső kabinnál.