Cégek

Különleges helyszínt keres rendezvényének? Legyen az konferencia, csapatépítés, jutalomút, segítünk!

Érdekel

Hajótársaságok

Pullmantur

all inclusive hajók spanyol hangulatban

Pullmantur
A Pullmantur hajótársaság népszerűségét all inclusive hajóutjainak köszönheti.

A Pullmantur hajótársaság az egyik legnagyobb spanyol túraszervező céghez tartozik, ami piacvezető a buszos utak és a charter repülős utazások terén is. A társaság célja a tökéletes kikapcsolódás és a fergeteges spanyol hangulat biztosítása. Hajóin már az indulástól állandó zenés partyk, vetélkedők és a legkülönfélébb szórakoztatóprogramok várják. Nagy hangsúlyt fektetnek a minőségi kiszolgálásra, ezért a legjobb séfek biztosítják az étkezések magas színvonalát. Ők voltak az első hajótársaság, akik all inclusive ellátást nyújtottak a vendégeiknek, azaz a Pullmantur hajóutak korlátlan italfogyasztást is tartalmaztak. Bár ezen azóta finomítottak (a legkülönlegesebb és legmárkásabb italok nem tartoznak a kínálatba, ahogy a minibárfogyasztás sem), de a hajóút ára így is tartalmazza az italkínálat nagy részét.

Otthon lenni utazás közben. Ezen a látszólagos ellentmondás feloldásán dolgozik minden percben a legénység minden tagja a Pullmantur négy hajójának fedélzetén. Aki hajózott már a Royal Caribbean csoporthoz tartozó kis társaság flottájának valamelyik tagjával, az már megtapasztalta, hogy ez nagyon is lehetséges.

A felfedezés élménye a hajóutak igazi lényege, az út igazi célja pedig az utazás élvezete. Gyönyörű és titokzatos helyeken járunk, amik csak arra várnak, hogy felfedezzük őket: lenyűgöző tájak és minden utcájukban ezer év történelmét őrző városok Észak-Európától a Karib-tengerig. Róma szépsége, Monaco ragyogása, Szardínia varázslata és a Karib-térség színes világa és vidám népe mind-mind rád vár! Négy remekül felszerelt hajó és alaposan válogatott, hozzáértő személyzet gondoskodik arról, hogy az út minden utas számára felejthetetlen és személyre szabott élményt nyújtson és mindenki otthon érezze magát ebben a kényelemben.

A Pullmantur Cruises elkötelezett abban, hogy minden utasa úgy érezze, különleges bánásmódban részesül, miközben végig otthon érzi magát a fedélzeten. A legénység udvariasan, közvetlen és latinosan barátságos modorban lesi minden kívánságod, az asztalodnál minden ebédnél ugyanaz a pincér igyekszik kitalálni az ízlésedet, napközben rengeteg programlehetőség közül válogathatsz, este pedig mindent megtesznek azért, hogy a nyaralásod minden napja a lehető legjobban végződjön.

A gourmet irányultságú gasztronómia központi szerepet tölt be a Pullmantur hajóútjain. Ennek fényében a járatokon különleges kulináris kínálatot alakítanak ki, amelyből minden utas ki tudja választani az ízlésének és kalandvágyának megfelelő étkeket. A séf ajánlata pedig minden nap a legjobb friss alapanyagokból készült avantgárd meglepetésekkel kedveskedik a vendégeknek. Bármely úticélt választod, bőven lesz lehetőséged megkóstolni az ikonikus mediterrán és spanyol gurmékonyha ínycsiklandozóan ízletes és innovatív fogásait. Ráadásul a Pullmantur all-inclusive ellátást kínál vendégei számára, így minden reggelit, ebédet és vacsorát korlátlanul élvezhetsz a flotta legjobb éttermeiben és büféiben. Ez természetesen az alkoholos és üdítőitalokra, koktélokra is vonatkozik.

A legigényesebb utasok számára, akik még exkluzívabb élményre vágynak, és az életet egy magasabb szinten kívánják élvezni, a Pullmantur kialakította a The Waves prémiumcsomagot. A Suite kabinkategória vendégei számára fenntartott szolgáltatás kiemelt, különleges bánásmódot biztosít és azoknak ajánlott, akik a legjobbat keresik, és készek ki is élvezni mindazt.

A Pullmantur azt tűzte ki célul, hogy minden egyes utas felejthetetlen élményekkel megrakodva érkezzen meg, élvezze ki nyaralása minden percét az elejétől a végéig, nemcsak egymás mellett, de együtt azokkal, akikkel egy hajón utazik, ebben beleértve nemcsak társait, de az úton szerzett barátokat és a legénységet is. Az igazán fontos pillanatok sosem tűnnek el, és ezeken a hajóutakon számos ilyenben lesz része annak, aki nyitottan és barátsággal lép a fedélzetre. A személyzet mindent megtesz majd, hogy otthonos kényelemben, megértésben és a legjobb kiszolgálásban legyen részed. A Pullmantur mosolya barátságos, szeretetteljes és megértő, tele mindazzal az apró kedvességgel, ami miatt minden reggel te is mosolyogva kelsz majd fel a kabinodban, mintha csak otthon lennél. Útközben.

Nagyon szívesen ajánljuk a társaság hajóit mindenkinek, aki csak most barátkozik egy tengerjáró utazás gondolatával, mert az itteni hangulat és a szolgáltatás egészen rendkívüli: biztos nem érzi magát feszélyezve senki, ha csak farmerban mászkál, ha a gyerkőc ugrándozik, ha elsőre nehezen igazodik el a kabinját vagy az éttermet keresve, stb. A hajóstársaság egyértelmű célja a spanyol vendégkör kiszolgálása, így a hajókon az elsődleges nyelv a spanyol, és még mindig vannak olyan útvonalak, ahol a nemzetközi utasok létszáma elenyésző - viszont a spanyol vendégek és a személyzet közvetlensége a nyelvi nehézségeket is elsimítja.
 
Hajóútkell

Véleménye

A kínálatunkban szereplő hajótársaságokhoz képest a Pullmantur Cruises hajói jóval kisebbek és régebbiek. A hangulat fantasztikus, de kérlek számíts rá, hogy a hajóik régebben lettek felújítva és több közülük a klasszikus gőzösökből átalakított verzió a maga romantikájával.

A hajótársaság hajói