Cégek

Különleges helyszínt keres rendezvényének? Legyen az konferencia, csapatépítés, jutalomút, segítünk!

Érdekel

Hajótársaságok

Pullmantur

all inclusive hajók spanyol hangulatban

Pullmantur
A Pullmantur hajótársaság népszerűségét all inclusive hajóutjainak köszönheti.

A Pullmantur hajótársaság az egyik legnagyobb spanyol túraszervező céghez tartozik, ami piacvezető a buszos utak és a charter repülős utazások terén is. A társaság célja a tökéletes kikapcsolódás és a fergeteges spanyol hangulat biztosítása. Hajóin már az indulástól állandó zenés partyk, vetélkedők és a legkülönfélébb szórakoztatóprogramok várják. Nagy hangsúlyt fektetnek a minőségi kiszolgálásra, ezért a legjobb séfek biztosítják az étkezések magas színvonalát. Ők voltak az első hajótársaság, akik all inclusive ellátást nyújtottak a vendégeiknek, azaz a Pullmantur hajóutak korlátlan italfogyasztást is tartalmaztak. Bár ezen azóta finomítottak (a legkülönlegesebb és legmárkásabb italok nem tartoznak a kínálatba, ahogy a minibárfogyasztás sem), de a hajóút ára így is tartalmazza az italkínálat nagy részét.

A Pullmantur hajótársaság különlegességei:

•    All inclusive ellátás tartalmazza a korlátlan alkoholos és alkoholmentes italfogyasztást is a prémium márkák kivételével. Az italfogyasztás nemcsak az étkezések alatt ingyenes, hanem a bárokban, a diszkóban és a kávézókban is.
•    A spanyol vendégkör utazását megkönnyítendő charter repülőjáratokat üzemeltet a legnagyobb spanyol városok és a hajó indulási kikötője között, így pl. a karibi hajóút igen kedvező ára már ezt a repülőjegyet is tartalmazza!
•    Flottájuk jellemzően „kisebb” méretű hajókból áll, így tudják biztosítani a barátságos és közvetlen kiszolgálást.
•    Feltétlenül látogasson el a „Különleges éjféli büfébe” még akkor is ha már egyáltalán nem éhes, mert itt az első 15 percben csak fotózni szabad! A séfek kreativitása és díszes alkotásai biztosan lenyűgözik.

Nagyon szívesen ajánljuk a társaság hajóit mindenkinek, aki csak most barátkozik egy tengerjáró utazás gondolatával, mert az itteni hangulat és a szolgáltatás egészen rendkívüli: biztos nem érzi magát feszélyezve senki, ha csak farmerban mászkál, ha a gyerkőc ugrándozik, ha elsőre nehezen igazodik el a kabinját vagy az éttermet keresve, stb. A hajóstársaság egyértelmű célja a spanyol vendégkör kiszolgálása, így a hajókon az elsődleges nyelv a spanyol, és még mindig vannak olyan útvonalak, ahol a nemzetközi utasok létszáma elenyésző - viszont a spanyol vendégek és a személyzet közvetlensége a nyelvi nehézségeket is elsimítja.

Figyelj az árakra, mert egyes hajóútjaik már a madridi indulású charterjáratot is tartalmazzák! Itt is jeleznénk, hogy a megfelelő átszállási idő biztosítása miatt érdemes odaútban egy éjszakát még Madridban eltöltened (szállásfoglalással kapcsolatosan természetesen segítünk), de ezzel együtt is sokkal kedvezőbb az utazás összköltsége, mintha külön vásárolnád meg a repülőjegyed. A szolgáltatás másik előnye, hogy a chartergép utasait biztosan megvárja a hajó!
Hajóútkell

Véleménye

A kínálatunkban szereplő hajótársaságokhoz képest a Pullmantur Cruises hajói jóval kisebbek és régebbiek. A hangulat fantasztikus, de kérlek számíts rá, hogy a hajóik régebben lettek felújítva és több közülük a klasszikus gőzösökből átalakított verzió a maga romantikájával.

A hajótársaság hajói