Cégek

Különleges helyszínt keres rendezvényének? Legyen az konferencia, csapatépítés, jutalomút, segítünk!

Érdekel

Hajótársaságok

Seabourn

Seabourn
Szerinted az álmok valóra válhatnak? Nos, a szivárvány végén talán nincsenek unikornisok, de az álomnyaralás igenis lehetséges. A Seabourn hajótársaság azzal a feltett szándékkal indítja útjára minden egyes hajóját, hogy utasai számára megadhasson mindent, amire csak szükségük lehet egy luxusút során. Sőt, még annál is sokkal többet…

A Seabourn az elmúlt években többször is elnyerte az amerikai és nagy-britanniai legjobb luxushajó társaság díjat – és nem véletlenül. Kisebb méretű hajóinak köszönhetően olyan helyekre viszik el utasaikat, amelyeket a nagy hajók már nem érhetnek el. Így biztosítják, hogy olyan kalandokat élhess át, amiket sehol máshol nem tudnál. Sőt, az UNESCO-val való társulásuknak köszönhetően az utazás során ellátogathatsz a világörökség részének nyilvánított természeti csodákhoz is.

A hajótársaság hitvallása komoly elköteleződést mutat. Elsődleges szempont számukra a fenntarthatóság, így folyamatos fejlesztésekkel és a személyzet képzésével biztosítják a környezet védelmét. Ám nem csupán a környezetvédelem iránt elkötelezettek, hanem a vendégeik, valamint saját, összetartó csapatuk iránt is. A figyelmes, kifinomult szolgáltatás kiemelt fontosságú, ugyanúgy, mint az őszinte, etikus viselkedés. És bár személyzetük a világ minden táján szétszórtan található, mégis minden egyes tagja egyforma elveket vall, és a tökéletes kiszolgálásra törekednek.

A Seabourn minden hajója a kisméretű kategóriába sorolható, nagyjából 400-600 vendéget tudnak befogadni. Így nem csak azért különleges ez a társaság, mert a világ legtávolabbi sarkaiba is elvisz, hanem azért is, mert egy igazán családias közegben utazhatsz, olyan emberek társaságában, akik mind az utazás és a kalandok szerelmesei. Ráadásul a személyzet majdnem olyan létszámban van, mint a vendégek, ezzel is biztosítva az igazán személyes és azonnali kiszolgálást.
17 egyedülálló úti cél, több, mint 464 kikötő, különleges kalandok a parton, elképesztő tájak, csodálatos kiszolgálás, és mindezek mellett odafigyelés a környezetre. Ez a Seabourn. Ez az a hajóút, ami több, mint amiről álmodni mertél.
 

Mi teszi különlegessé a Seabourn hajóit?

Az, hogy a személyzet szívügyének tekinti, hogy utasai a tökéletes élményekben részesüljenek. Bár a hajók nem nagy méretűek, mégis annyi program vár rád, mint a legnagyobb luxushajókon.

Minőségi szórakoztatás
 • Egy Este Tim Rice-szal – a méltán híres musical zeneszöveg író, három Oscar, három Tony és három Golden Globe nyertese egész estés műsort hoz el a Seabourn hajóinak fedélzetére, koncertes stílusban, egyedi narrációval.
 • Grand Salon: a hatalmas előadótérben napközben érdekfeszítő előadások, a legújabb kasszasikerek, főzőshow-k, előadóművészek és élőzenés műsorok is láthatók. Esténként pedig egy igazi tánctérré változik.
 • Kaszinó: egész estés szórakozás vár rád ebben a kifinomult környezetben, ahol félkarú rablóknál és pókerasztaloknál teheted próbára ügyességedet és szerencsédet.
 • Kártyaterem: ezt a szobát azok számára ajánlják, akik egy kicsit csendesebb körülmények között szeretnének elcsevegni utastársaikkal, vagy akik egy jó bridzs játszmát akarnak lejátszani.
 • Seabourn beszélgetések: merülj el a világ csodáiban, ahogy meghívott szakértő előadók mesélnek művészetről, történelemről, tudományról, és minden másról, ami csak érdekelhet.
 • Discovery Center: ez a hatalmas előadóterem szolgál helyszínül a legizgalmasabb előadásoknak kulturális és természetvédelmi témákban. Tudj meg minél többet a világról, amiben élünk!

Megannyi tennivaló
 • Fitneszközpont: nem csupán a legmodernebb felszerelések segítségével tudod edzeni testedet, de mindezt hatalmas, padlótól plafonig érő ablakok előtt teheted, hogy a tenger látványa motiváljon a legizzasztóbb pillanatokban is.
 • Medencék és pezsgőfürdők: egy luxushajó sem lehet az igazi hatalmas, fedélzeti medencék és pezsgőfürdők nélkül. Merülj el a kellemes vízben és a tenger látványában egyszerre!
 • Beszélgetős sarkok: a Seaburne hajóin nagy figyelmet fordítanak a meghitt hangulatra, és az élmények megosztására. Ezért több bár és pihenő terület is vár rád, hogy a legnagyobb kényelemben beszélgethess el utastársaiddal eddigi kalandjaitokról.

Gourmet ételek igazi mesterszakácsoktól
 • A Seabourn társaság a Chaîne des Rôtisseurs, a világ legelőkelőbb gasztronómiai társaságának tagja, melynek célja az igazi ’fine dining’ megvalósítása. Ezért is minden hajójukon a legfrissebb alapanyagokból, helyben készítik el a meglátogatott tájak regionális konyhája által inspirált ételeket. Akár egy különleges sushira, akár valami egyszerűbb, mediterrán ételre vágysz, mindegyiket megtalálod a kínálatban.
 • A társaság különlegessége a Grill étterem, ahol a Michelin-csillagos mesterszakács, Thomas Keller útmutatásai alapján készülnek el számodra egyedülálló, klasszikus amerikai ételek újragondolt verziói. Az biztos, hogy ilyeneket nem találsz máshol.

A tökéletes wellness élmény

A Seabourne létrehozott egy igazán különleges wellness programot Dr. Andrew Weil együttműködésével, aki az integratív gyógyszerészet egyik úttörője, és aki számos kutatásával áttörő sikereket ért el a testi, lelki, társadalmi és környezeti jólét fejlesztésében. Ez a program sehol máshol nem érhető el a tengereken!
Vegyél részt szemináriumokon, előadásokon, joga és meditációs órákon, masszázsokon, szépítő- és fiatalító kezeléseken, és érezd, ahogy utazásod végére a teljes megújulás járja át testedet.

A luxuslakosztályok fellegvára:

A Seabourn minden egyes hajóján a kabinok mindegyik a tengerre néz, és mindegyiket úgy alakították ki, hogy a fantasztikus kényelemben legyen részed. Éld át a naplementét privát erkélyeden ülve, egy kellemes koktélt iszogatva a fürdőköntösödben, és élvezd a felhőtlen nyugalmat és kikapcsolódást.

A Seabourn társaság luxushajói sokkal többek, mint azt várnád. Meghitt hangulat, kifogástalan kiszolgálás, izgalmas előadások és a világ legeldugodtabb természeti csodái várnak rád, ha őket választod. Ez tényleg az a nyaralás, amiről még csak álmodni sem mertél.