Cégek

Különleges helyszínt keres rendezvényének? Legyen az konferencia, csapatépítés, jutalomút, segítünk!

Érdekel

Silversea hajó

Hajótársaságok

Silversea

ahol az utazás sosem válik unalmassá

Silversea

Fedezd fel bolygónk rejtett szépségeit a Silversea hajótársaság luxushajóin teljes kényelemben, maximális biztonságban és családias környezetben. A kisebb luxushajóiról híres társaság útjai már számtalan utazót kápráztattak el, és csak egy lépés választ el attól, hogy te legyél a következő elégedett vendég!
 

Miért éppen a Silversea?

A hajóutak évtizedek óta a vakáció egyik legnépszerűbb formái, hiszen ezeken az utakon már maga az utazás is az élmény része. Rengeteg hajótársaság ajánlatai közül válogathatsz, de a Silversea példátlanul gazdag felhozatala valóban egyikhez sem fogható. Kisméretű, családias luxushajóikon több, mint 900 célállomás közül válogathatsz, melyekkel keresztül-kasul bejárhatod mind a 7 kontinenst. A hajótársaság legfőbb célja, hogy az óceán hullámain elröpítsen Földünk legcsodálatosabb tájaira, méghozzá a legelegánsabb luxuskörülmények között.
 

Kis méretű luxushajók az igazán családias élményért

A Silversea flottájába tartozó hajók fedélzetén 50-304 lakosztály található, aminek köszönhetően ezeken a hajókon könnyedén megtalálod majd a lehetőségek és az intimitás közti tökéletes egyensúlyt az utazás során. Óceánra néző panorámaablakokkal és nagyrészt privát erkéllyel is rendelkező lakosztályainak köszönhetően, ha éppen nem vágysz más vendégek tárasaságára, ezeken a hajókon mindig fogsz találni egy nyugalmas helyet. A tágas privát terekben csak egy telefonhívásnyira van a hajó diszkrét személyzete, akik lesik minden kívánságodat és bármikor szolgálatodra állnak. A tömeges turizmus sosem lehet igazi luxus, a Silversea kisebb hajóin viszont igazán kiélvezheted az utazás minden örömét.
 

Fine dining az igazi ínyenceknek

Tudva, hogy az olasz kultúrában milyen központi szerepet töltenek be az ízek és a gasztronómiai élvezetek, joggal gondolhatnád, hogy a Silversea hajóinak fedélzetén is nagy hangsúlyt fektetnek a feltálalt ételek minőségére és milyenségére. A feltételezés természetesen több is, mint helytálló: az éttermekben igazán különleges gasztronómiai élményekkel fogsz találkozni. Az egyes hajók menüjét mindig az éppen aktuális úticél inspirálja, hogy az utasok még inkább el tudjanak mélyedni a célországok kultúráiban.
 

Luxuslakosztályok és személyre szabott kiszolgálás

A Silversea hajótársaság flottájának fedélzetén található lakosztályok tágasabbak és exkluzívabbak, mint a nagyobb luxushajókon megszokottak. Mindegyikük az óceánra néz, így csodás kilátással és festői naplementékkel kápráztatja el lakóit nap mint nap. A legtöbb lakosztályhoz mindemellett privát erkély is tartozik, hogy a friss tengeri szellőt is a teraszod meghitt nyugalmában élvezhesd. Kezdd a napot egy friss reggelivel vagy búcsúztasd a naplementét egy hűs koktéllal – szerintünk ez a tökéletes nap tökéletes kerete.

Ha igazi luxuskörülményekre, felejthetetlen élményekre és teljes biztonságra vágysz utad során, a Silversea egyik útját válaszd, és meglátod, biztosan nem fogsz csalódni!