Cégek

Különleges helyszínt keres rendezvényének? Legyen az konferencia, csapatépítés, jutalomút, segítünk!

Érdekel

Viking Ocean Cruises hajó

Hajótársaságok

Viking Ocean Cruises

kis hajókban a legnagyobb

Viking Ocean Cruises
Míg más hajótársaságok azon versengenek, kinek van nagyobb, több ezer utast befogadó hajója, addig a Viking Cruises óceánjárói 960 vendégének kínálnak személyes figyelmet és eredeti kulturális, gasztronómiai és szórakoztató élményeket. A Viking Cruises hajói számtalan díjat elnyertek, az utasvisszajelzések alapján a legmagasabb pontszámokat kapták. A Travel+Leisure utazási magazin szavazásán világelsők lettek.

A Viking Cruises tengeri úti céljain is ugyanazt a gondosságot és színvonalat várhatják el utasai, mint amit az elmúlt két évtizedben a folyami hajózásban bizonyított a társaság. Flottája a maga kategóriájában a legújabb, programjai összeállításánál pedig fontos szerepet kaptak a tartalmas parti kirándulások, melyekbe a kultúra, hagyományok és szokások, a helyi gasztronómia felfedezése is beletartozik. Minden hajótársaságot egybevetve a Viking Cruises utasai hosszabban tartózkodhatnak a parton, számukra áll a legtöbb idő rendelkezésre kikötéstől indulásig. A hajókat olyan kikötők is fogadják, ahová a hatalmas tengerjárókat nem engedik be.

A hajók és a programok tervezésekor a legapróbb részetekig figyeltek arra, hogy minden a lehető legteljesebb utasélményt szolgálja: legyen az a gondosan válogatott könyvtár, az úti cél történelmében és kultúrájában alaposan jártas szakértők előadásai, a séf által vezetett főzőlecke vagy borkóstolás a sommeliere-vel.

A részvételi díj számos extrát tartalmaz: olyan szolgáltatásokat, melyekért más tengeri utakon külön fizetni kellene: benne van az alapárban az egyébként meglepően drága wifi, a spa belépő, a vacsorához kínált italok, és még a kirándulások egy része is.

A Viking Cruises minden kabinja balkonos, panorámás és nemdohányzó, a szobák modern, letisztult skandináv ízléssel és igénnyel vannak berendezve. Kényelmesek és tágasak, az ágy nagy méretű, az ágynemű minőségi. Pehelypárnák, komfortos matrac és puha textilek biztosítják a pihentető alvást. Minden kabin tv-vel és USB-porttal felszerelt, elektromos csatlakozói megfelelnek az európai és amerikai szabványnak is, így nincs szükség külön átalakítóra. A fürdőszoba is megfelelő méretű, fűtött padlós. A törölközők mellé minőségi Freya pipere, köntös és papucs is jár.

A Viking óceánjáróin hangsúlyos szerepet kap a gasztronómia. Nyolcféle étkezési lehetőség közül lehet választani. Legnagyobb éttermében található a legszélesebb választék. A Chef's Table és a Manfredi Olasz Étterem a helyi konyhák jellegzetes ízeivel és specialitásaival ismertetik meg vendégeiket. Rendkívül hangulatos a fedélzeten is kötetlenül elkölteni az ebédet vagy a vacsorát. A Viking hajók utasai az összes étteremben ingyenesen választhatnak, egyiknek sincs felára! További különlegesség, hogy a társaság hajóin van a legtöbb szabadtéri étkezési lehetőség.

A hajókon lévő, panorámás, kétemeletnyi Explorers' Lounge hívogató terét a nagy felfedezések és felfedezők inspirálták. Tökéletes helyszínt nyújt egy koktélhoz, miközben a tájban gyönyörködhetünk. A délutáni teát a Wintergardenben szolgálják fel, uzsonnával és süteménnyel. A fedélzeten a sós, óceáni levegő átjárta teraszon, fantasztikus panoráma mellett lehet étkezni. Spa és wellness, medencék, szauna, sóbarlang, élőzenés jazzbár, mozi és színházterem – mely TED-előadások színhelye is – tartozik a hajókhoz.

A parti kirándulások nem csak a leghíresebb nevezetességek gyors meglátogatását jelentik: a turisták exkluzív helyekre is eljuthatnak illetve különleges nevezetességeket is megtekinthetnek, nem hétköznapi módon. Bepillantást nyerhetnek a helyiek hétköznapi életébe és tevékenységeikbe. Legyen szó riksázásról Saigon nyüzsgő utcáin vagy kóstolóval színesített gasztrotúráról Sydney-ben: a vendégek felvehetik a helyiek életének ritmusát. Balin a világhírű, művészi fafaragók munkáit kísérhetik figyelemmel, Olaszországban és Új-Zélandon a szőlőültetvényeken tett túrát pincelátogatás zárja, a Karib-tengeri St. Lucián banánültetvény, a mesés indiai Goán egzotikus fűszerkert várja látogatóit. A megkülönböztetett figyelem része, hogy a világ kulturális kincseihez is különleges hozzáférést biztosít a Privileged Access csomagot választó vendégeinek a Viking Cruises: záróra utáni privát múzeumlátogatást, emlékezetes találkozást a kastély urával. A szárazföldi kirándulásokat kiegészítik a szakértők – írók, régészek, egykori diplomaták - által tartott, fedélzeti ismeretterjesztő előadások. A látnivalók mellett az úti célra jellemző, ikonikus folklór- és operaelőadások is színesítik a kulturális kínálatot.

Miben más a Viking Ocean Cruises, mint a többi hajótársaság?

  • nem fogad 18 év alatti gyerekeket
  • nincs a hajón kaszinó
  • nincs fényképész és nincs művészeti aukció
  • nincs felára az étteremnek, főétkezéskor a sör és a borfogyasztásnak
  • ingyenes a wifi
  • nincs spa belépő
  • nincs belső kabin
  • nem dohányzó az egész hajó
  • nincs sorbanállás
  • nincsenek előkelő vacsorák

 
Hajóútkell

Véleménye

Elsősorban azoknak az utazóknak ajánljuk, akik a hajóutat a kikötők és az élmények szerint választják; valamint szeretik elkerülni a tömeget, elvárják és megfizetik a prémium minőséget. A Viking Ocean Cruises erőssége a tökéletes kiszolgálás és az egyedülálló élmények biztosítása. A részvételi díjak az összes szükséges és fontos szolgáltatást tartalmazzák kiváló minőségben, ráadásul ezeken a hajókon nincsenek sem erősködő értékesítők, sem extra pénzt kérő szolgáltatások (mint más hajókon a speciális éttermek, internetsarok, stb.).